Mikrofon Sorunu.

Reaksiyon puanı
588
Mikrofonum bozuk laptopun kendi mikrofonu çok az ses gönderiyor.Bunu Çözebilen Yardım etsin Discorddan DütcüFruq #8345

Hadron HD560​

Bir Ürün buldum. bu iyi bir ürün müdür? kullanmamı önerir misiniz? NOT: Canlı ders için kullanıcağım

coconeitor51

Asistan
Reaksiyon puanı
64
Mikrofonum bozuk laptopun kendi mikrofonu çok az ses gönderiyor.Bunu Çözebilen Yardım etsin Discorddan DütcüFruq #8345

Hadron HD560​

Bir Ürün buldum. bu iyi bir ürün müdür? kullanmamı önerir misiniz? NOT: Canlı ders için kullanıcağım
Hocam yeni mikrofon almanızı önermem. Eğer laptop unuzda bir ses sistemi yöneticisi varsa oradan mikrofon desteğinizi arttırın. Eğer zoom dan işiniz varsa onun ayarlarından mikrofon u otomatik olarak desteklesin.

Reaksiyon puanı
588
Hocam yeni mikrofon almanızı önermem. Eğer laptop unuzda bir ses sistemi yöneticisi varsa oradan mikrofon desteğinizi arttırın. Eğer zoom dan işiniz varsa onun ayarlarından mikrofon u otomatik olarak desteklesin.
coconeitor Hocam DC gelir misin? DütcüFruq #8345

kayacaN0

Asistan
Reaksiyon puanı
223

Hadron HD560​

Ekran Görüntüsü (131).png

ilk önce sağ altta bulunan ses simgesine tıkla sonra kulaklığa tıkla. tıkladıktan sonra stereo değil ise bu aygıtı kullanmaya bas
Ekran Görüntüsü (132).png

bunları yaptıktan sonra karıştırıcıya bas ve kulaklıklar yazısının sağında bulunan oka bas ve diğerini seç. benim kulaklığımda seninki gibi oluyordu bunları yapınca düzeldi sende de düzelebilir

Reaksiyon puanı
588