TheLastTereyağı
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 588
Hocam yeni mikrofon almanızı önermem. Eğer laptop unuzda bir ses sistemi yöneticisi varsa oradan mikrofon desteğinizi arttırın. Eğer zoom dan işiniz varsa onun ayarlarından mikrofon u otomatik olarak desteklesin.Mikrofonum bozuk laptopun kendi mikrofonu çok az ses gönderiyor.Bunu Çözebilen Yardım etsin Discorddan DütcüFruq #8345
Hadron HD560
Bir Ürün buldum. bu iyi bir ürün müdür? kullanmamı önerir misiniz? NOT: Canlı ders için kullanıcağım
coconeitor Hocam DC gelir misin? DütcüFruq #8345Hocam yeni mikrofon almanızı önermem. Eğer laptop unuzda bir ses sistemi yöneticisi varsa oradan mikrofon desteğinizi arttırın. Eğer zoom dan işiniz varsa onun ayarlarından mikrofon u otomatik olarak desteklesin.
Hocam kusura bakma benim discordum yokcoconeitor Hocam DC gelir misin? DütcüFruq #8345
o zaman burdan yardım etHocam kusura bakma benim discordum yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben kullanmıyorum
Mikrofonum bozuk laptopun kendi mikrofonu çok az ses gönderiyor.Bunu Çözebilen Yardım etsin Discorddan DütcüFruq #8345
Hadron HD560
Bir Ürün buldum. bu iyi bir ürün müdür? kullanmamı önerir misiniz? NOT: Canlı ders için kullanıcağım
olmadıEkli dosyayı görüntüle 129838
ilk önce sağ altta bulunan ses simgesine tıkla sonra kulaklığa tıkla. tıkladıktan sonra stereo değil ise bu aygıtı kullanmaya bas
Ekli dosyayı görüntüle 129839
bunları yaptıktan sonra karıştırıcıya bas ve kulaklıklar yazısının sağında bulunan oka bas ve diğerini seç. benim kulaklığımda seninki gibi oluyordu bunları yapınca düzeldi sende de düzelebilir
Aksesuar - Bluetooth Kulaklıkta Cızırtı Sorunu burdan bakarak yapabilirsinolmadı![]()
Bluetooth değil ki!Aksesuar - Bluetooth Kulaklıkta Cızırtı Sorunu burdan bakarak yapabilirsin
ha pardonBluetooth değil ki!klasik bir samsung kulaklığı kablolu Ucunda 3 çizgi var