??? hiç gülecegim yoktu ya dostum zor ya cidden gastrit reflü vs var midem de inan zorBence sana parfümden bulanmayan bir mide önerelim [emoji23]
[emoji1787][emoji23][emoji1787] hiç gülecegim yoktu ya dostum zor ya cidden gastrit reflü vs var midem de inan zor
Eyvallah reis sağolasınŞaka bir yana da çok geçmiş olsun. Umarım bir çözüm bulursunuz. Ben de bulursam yazarım buraya. [emoji120]
Mantıklı aslında benim tespitlerimce ağır kokulu parfümlere gelemiyorum ben midemi ekşitiyor aksine kadın parfümleri gibi kokusu ince parfümler mideme o kadar yan etki yaratmıyor aslında ama malum kadın parfümü ?Böyle parfüm bulamazsınız parfümün içindeki hangi gaza alerjiniz var onu bilmeniz gerekiyor onu içermeyen parfüm alırsanız sorun olmaz tahminen.
Sağolun evetMide çok hassas çok zordur. Allah şifa versin.
Sağolun yorumunuz için dediğinize bir bakayımHocam bunca yaşıma kadar ne mide bandırmayan parfüm gördüm nede parfümden midesi bulananı. Neyse konuyu dağıtmayalım sizin durum sanırım bendeki astım gibi bende zamanında daraltmayan parfum aramıştım.
Öncelikle parfümler yoğunluğuna göre 3 ayrılır edp edt edc
Edp en baskını. Düzgün giriş seviyesi edp parfumun 100ml fiyatı 400 tl civarında başlar. Bir fıs muhtemelen bir günü çıkarır.
Edt günlük hayatta çoğunlukla kullanılan parfümmler.
Edc ise sen veya ben gibi olanlar için özel üretilmiş bir parfüm. Yoğunluğu edp ye göre 1/5 oranında. İçinde doğru düzgün maliyet getirecek bir şey olmadığından fiyatlarıda uygun. Ancak tavsiye eder misin diye sorarsan keisnlikle etmem.
Kalıcılık 15 dk... Parfüm sıktığını sen bile anlamıyorsun. Bence edc yerine parfüm notalarını araştırarak bu koku midemi bulandırır yada bu koku bulandırmaz diyerek bir kokuya karar kılmanız ve sonra parfüm alacağınız yere gidip bu notalarda parfümn arıyorum demeniz sonucu aradığınız parfümü bulacağınızı düşünüyorum.
Aynen belki kimyasal olmayan doğal parfüm mevcutsa işe yarayabilirsizin probleminiz parfüm içerisine konan kimyasallardan dolayı sanırım. Doğal parfümlerde mevcut kimyasal bulunmayan denemenizi tavsiye ederim