Mide bulandırmayan parfüm

Mate40pro

Doçent
Reaksiyon puanı
148
Merhaba dostlar

Benim mide problemim var doğuştan parfüm vs kokusuna asla gelemiyor midem yani 25 26 yıldır 1 kez parfüm kullanmadım. Midemi bulandırmayacak bir parfüm markası modeli var mıdır acaba

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
Böyle parfüm bulamazsınız parfümün içindeki hangi gaza alerjiniz var onu bilmeniz gerekiyor onu içermeyen parfüm alırsanız sorun olmaz tahminen.

Mate40pro

Doçent
Reaksiyon puanı
148
Şaka bir yana da çok geçmiş olsun. Umarım bir çözüm bulursunuz. Ben de bulursam yazarım buraya. [emoji120]
Eyvallah reis sağolasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle parfüm bulamazsınız parfümün içindeki hangi gaza alerjiniz var onu bilmeniz gerekiyor onu içermeyen parfüm alırsanız sorun olmaz tahminen.
Mantıklı aslında benim tespitlerimce ağır kokulu parfümlere gelemiyorum ben midemi ekşitiyor aksine kadın parfümleri gibi kokusu ince parfümler mideme o kadar yan etki yaratmıyor aslında ama malum kadın parfümü ?

Reaksiyon puanı
5,164
Hocam bunca yaşıma kadar ne mide bandırmayan parfüm gördüm nede parfümden midesi bulananı. Neyse konuyu dağıtmayalım sizin durum sanırım bendeki astım gibi bende zamanında daraltmayan parfum aramıştım.

Öncelikle parfümler yoğunluğuna göre 3 ayrılır edp edt edc

Edp en baskını. Düzgün giriş seviyesi edp parfumun 100ml fiyatı 400 tl civarında başlar. Bir fıs muhtemelen bir günü çıkarır.

Edt günlük hayatta çoğunlukla kullanılan parfümmler.

Edc ise sen veya ben gibi olanlar için özel üretilmiş bir parfüm. Yoğunluğu edp ye göre 1/5 oranında. İçinde doğru düzgün maliyet getirecek bir şey olmadığından fiyatlarıda uygun. Ancak tavsiye eder misin diye sorarsan keisnlikle etmem.

Kalıcılık 15 dk... Parfüm sıktığını sen bile anlamıyorsun. Bence edc yerine parfüm notalarını araştırarak bu koku midemi bulandırır yada bu koku bulandırmaz diyerek bir kokuya karar kılmanız ve sonra parfüm alacağınız yere gidip bu notalarda parfümn arıyorum demeniz sonucu aradığınız parfümü bulacağınızı düşünüyorum.

Mate40pro

Doçent
Reaksiyon puanı
148
Mide çok hassas çok zordur. Allah şifa versin.
Sağolun evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bunca yaşıma kadar ne mide bandırmayan parfüm gördüm nede parfümden midesi bulananı. Neyse konuyu dağıtmayalım sizin durum sanırım bendeki astım gibi bende zamanında daraltmayan parfum aramıştım.

Öncelikle parfümler yoğunluğuna göre 3 ayrılır edp edt edc

Edp en baskını. Düzgün giriş seviyesi edp parfumun 100ml fiyatı 400 tl civarında başlar. Bir fıs muhtemelen bir günü çıkarır.

Edt günlük hayatta çoğunlukla kullanılan parfümmler.

Edc ise sen veya ben gibi olanlar için özel üretilmiş bir parfüm. Yoğunluğu edp ye göre 1/5 oranında. İçinde doğru düzgün maliyet getirecek bir şey olmadığından fiyatlarıda uygun. Ancak tavsiye eder misin diye sorarsan keisnlikle etmem.

Kalıcılık 15 dk... Parfüm sıktığını sen bile anlamıyorsun. Bence edc yerine parfüm notalarını araştırarak bu koku midemi bulandırır yada bu koku bulandırmaz diyerek bir kokuya karar kılmanız ve sonra parfüm alacağınız yere gidip bu notalarda parfümn arıyorum demeniz sonucu aradığınız parfümü bulacağınızı düşünüyorum.
Sağolun yorumunuz için dediğinize bir bakayım

factor60

Asistan
Reaksiyon puanı
79
sizin probleminiz parfüm içerisine konan kimyasallardan dolayı sanırım. Doğal parfümlerde mevcut kimyasal bulunmayan denemenizi tavsiye ederim

Mate40pro

Doçent
Reaksiyon puanı
148
sizin probleminiz parfüm içerisine konan kimyasallardan dolayı sanırım. Doğal parfümlerde mevcut kimyasal bulunmayan denemenizi tavsiye ederim
Aynen belki kimyasal olmayan doğal parfüm mevcutsa işe yarayabilir