Microsoft'tan Ofis Ürünlerine İndirim

Frostban3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Microsoft Office Ev ve Öğrenci Sürümü 2007'nin fiyatı, 69 dolara indi. Microsoft, kampanya dahilinde bu ürünü satın alanlara bazı hediyeler de sunacak.

Microsoft Türkiye, Microsoft Office'in fiyatında indirime gitti. Microsoft Office Ev ve Öğrenci Sürümü 2007, 69 Dolar + KDV fiyatıyla satışa sunuldu. Ürünü bütün teknoloji marketlerde bulmak mümkün. Uygulamanın eğitime ve öğrencilerin bilgisayar kullanımının artmasına önemli katkılar yapması bekleniyor.

Ne Gibi Hediyeler Var?

Microsoft Office Ev ve Öğrenci Sürümü 2007'yi satın alanlar ayrıca ücretsiz Microsoft Office Eğitim CD'si, Microsoft Office Temel Eğitim Sertifikası sahibi olacaklar. Bunun yanı sıra Kasım ayı sonuna kadar Bilge Adam'ın Office 2007 sınıf eğitimlerinde 69 Dolar'lık indirim kazanacaklar.

Eğitim CD'sinde Neler Var?

Microsoft Office Eğitim CD'sinde Word, Excel, PowerPoint ve OneNote eğitimleri yer alıyor. CD'nin içinden çıkan kampanya koduyla çevrim içi bir sınava girildiği ve başarılı olunduğu takdirde Microsoft Office Temel Eğitim Sertifikası alınabiliyor.

Fiyat indirimiyle ilgili bir açıklama yapan Microsoft Türkiye Office Ürün Müdürü Onur Görür şunları söyledi:

"Bilgisayar okur yazarlığı arttıkça ve bilgisayar toplumumuzda yaygınlaştıkça bireylerin potansiyellerini daha güçlü bir şekilde gerçekleştireceklerine inanıyoruz. Bu yaklaşımla, yarattığımız yazılımların kullanımını kolaylaştırmak amacıyla Microsoft Office'de fiyat indirimine gittik. Microsoft Office Ev ve Öğrenci Sürümü 2007 aynı evde üç ayrı bilgisayara kurulabiliyor. Bunun özellikle eğitim alanında çok büyük fırsatlar yaratacağını düşünüyoruz. Bu çalışmamız aynı zamanda, ülkemizde ciddi ekonomik kayıplara neden olan korsan yazılım kullanımına karşı mücadeleye etkili bir katkı da oluşturacaktır."

Bilgi İçin: Microsoft Türkiye
Yazan:
Ruşen Göbel
SDN - http://shiftdelete.net

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
hangi öğrenci 69 dolar verirki?? ne kadar saçma hadi 10-20 ytl arası olsa da tamam desem, bu kadar saçma fiyat olamaz yani...şahsen ben open office yi kullanıyorum, bedava olan birşeye para verecek değilim.!

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ÇOK ÖNEMLİ!!

Sırf bu yüzden korsan kullanın!

Avustralya'da ve bir çok ülkede aynı kampanya var. Ücret aynı gibi ama bir fark var ve bu fark oldukça rahatsız edici. Türkiye için aynı fiyata uygun görülen office versiyonu sadece Student versiyon!!!! Ama diğer ülkeler için Ultimate versiyon!!!!! Bu konuda Microsofta uzun bir mail yazmıştım tabiiki cevap gelmedi çünkü mantıklı bir açıklaması yok. Tabii bu microsoft Türkiye'nin kampanyası diyerek topu taca atabilirler ki bu hiç mantıklı bir açıklama olmazdı!

Aşağıya bakın ve kendiniz karşılaştırın bu çifte standart rezaletini..

Özetle: Office Student versiyonu office ailesinin en kırpılmış ucuz versiyonudur ve içinde sadece Word, Excel, Powerpoint ve One note vardır hepsi bu. Peki Ultimate versiyonda neler var.
Lütfen linke bakın ve aradaki farkı kendi gözlerinizle görün.
http://office.microsoft.com/en-us/products/FX101635841033.aspx

Örnek:

Yer Avustralya, öğrenci kampanyası fiyat $75 Avustralya doları (78 YTL) ve dağıtılan versiyon Office 2007 Ultimate
www.itsnotcheating.com.au (Kampanya resmi web sitesi)

Yer Türkiye, öğrenci kampanyası fiyat $69 Amerikan doları+ KDV!!! ve dağıtılan versiyon Office 2007 Student

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
ya arkadaşım hangi öğrenci o parayı verirki! mantıklı geliyormu sana? o yüzden hiç micsosoftla uğraşmaya gerek yok, bırak o kendi halinde takılsın, open office varken ona gerek yok bence.

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya nerden çıktı bu yazılıma para verme olayı eski köye yeni adet mi getireceksiniz nedir :D

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ya kardeşim para ver verme mesele o değil. Microsoft uluslararası bir şirket olarak diğer ülkelerden daha farklı muameleyi niye yapıyor buna açıklık getirsin. Sizde sortun almasanız bile sorun köşeye sıkıştırın istediğiniz olsun daha ne. Ama uluslararası firmaların Türkiye aleyhine çifte standartlarına dur demek lazım. Peugeot bile tüm dünyada arabalarını arıza needeniyle geri çekerken Türkiye'de kılını kıpırdatmadı üstelik aynı yanma arzası defalarca nüksetmesine rağmen. Biraz ileriye bakın lütfen... Alışnalığımız olmuş ülk duyduğumuz veya gördüğümüz bir şeye veya bir fikre otomatik olarak karşıt tepki vermeye!!

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ant, m,crosoft = açık kaynak gül gibi geçiniyoruz ff open office-c cleaner oh ne güzel şu linuxlar da program destekleri iyileşse de pencerelerden de kurtulsak. batsın bu microsoft tekeli. inadına açık kaynak inadına mecbur kaldığım durumda korsan.. az mı söömürüyonuz lan bizim milleti biz de korsan temin ederiz. bu da benim memleketimin emek hırsızlığı ama zalim windows tekeline karşılık olarak.

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bu kadar güçlü bir yazılım,bu kadar kötülenmemeli diye düşünüyorum.Hem kampanya da ultimate verilseydi acaba kaç para olurdu?bunu bilmek gerekiyor.microsoft'çu değilim ama Türkiye'de yaşadığım için microsoft ürünlerini kullanmak zorundayım.

orc_lord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
indirime gitmesi biraz daha iyi olmuş, bence bu fiyata bu ürün alınıp uzun bir süre kullanılabilir..

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Online olarak satın alınabiliyormu?