Microsofttan OFFİCE i kaldırın uyarısı

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Microsoft tarafından yapılan açıklamada, saldırganlar Windows'ta buldukları boşlukları değerlendirerek saldırılarını gerçekleştirdiklerini bildirirken, tehdit altında olan versiyonların Office XP, 2003 ve 2007 olduklarını belirtti.
Kullanıcılarından geçici olarak Office programlarını kaldırmalarını tavsiye eden Microsoft, ancak bu sayede saldırıları atlatabilecekleri uyarısında bulundu.
Microsoft saldırıları en hafif şekilde atlatabilmek için kullanıcılarına Microsoft Security Advisory: Vulnerability in Microsoft Office Web Components control could allow remote code execution internet adresinden indirebilecekleri geçici programlarıda kullanıcılarına sundu.
Dünya'daki bilgisayarların yüzde doksanında bulunan Microsoft'un işletim sistemi Windows, hackerlerin hedefinde bulunarak sürekli olarak saldırılarına maruz kalıyor.

KAYNAK Microsoft'tan officeyi kaldırın uyarısı! haberi haberleri Ajans 5 | Yeni Bir Dünyanın Habercisi , Güncel Haberler, Yerel Haberler, Politika haberleri, Ekonomi Haberleri, Son Dakika Haberler, Yeni Bir Dünyanın Habercisi

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
aynen oppen office 3.1 kullanıyorum tavsiyede ediyorum

haldunaksoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çözüme bak : ) kendi programlarının kaldırılmasını istiyorlar geçici bir süre için , eğer bu haber doğruysa kötü oldu bu microsoft için

HaydarFuel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kökünden çözüm, kaldırın gitsin demişler

e oldu olcak windowstan da kurtulalım çakalım bir format linux forever :D

yok bu açıklamayı microsoft yapmış olamaz, kendi kendine bu kadar zarar verilir mi?

serhan.gers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hiç bir kurumun parayla sattığı birşeyi kaldırın diyeceğini sanmıyorum. Hele ki microsoft bunu desin. Senelerdir olan birşey zaten. güvenlik açığı bulunur, gelecek ayın 10'u 15'i arası açığın yaması windows update'e konur. Haberde abartma var.

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
93
Bununla ilgili bir haber okudum buyrun bağlantı BURADA:

Aman dikkat diyor haberde.

Heyban

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet ortamında Microsoft adına birçok asılsız mail dolaşmaktadır. Bu sahte maillerin yeni bir örneğinin şu son günlerde yoğun bir şekilde dolaştığını tespit ettik ve sizi de konu ile ilgili olarak bilgilendirmek istedik. Söz konusu sahte mail, "Microsoft'tan Office uyarısı: Hackerlar saldırıyor, programı kaldırın" konu başlığını taşımakta ve kullanıcıların kendi sistemlerindeki Office programlarını kaldırması istenmektedir.

Microsoft tarafından yayınlandığı iddia edilen bu mesaj tahmin edilebileceği gibi tamamen gerçekdışı bir iddiadır.

Kaynak

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
galeyana gelmeyin arkadaşlar, haber kanalları bile bu maili yayınlıyor, akla mantıga sığarmı yıllarca kullandıgımız ofisin kaldırılması, belliki biri eşek şakası yapmış :D

bi arada msn maviye dönücek paralı olcak zımbırtısı vardı. Aman deyim ben size bir de telefon yolu ile dolandırıcılık var uyarın herkesi bizim burda cogalmaya basladı özellikle yaşlı amcalarımızı ninelerimizi kandırmaya calısıyorlar, yazıktır

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
İnternet ortamında Microsoft adına birçok asılsız mail dolaşmaktadır. Bu sahte maillerin yeni bir örneğinin şu son günlerde yoğun bir şekilde dolaştığını tespit ettik ve sizi de konu ile ilgili olarak bilgilendirmek istedik. Söz konusu sahte mail, "Microsoft'tan Office uyarısı: Hackerlar saldırıyor, programı kaldırın" konu başlığını taşımakta ve kullanıcıların kendi sistemlerindeki Office programlarını kaldırması istenmektedir.

Microsoft tarafından yayınlandığı iddia edilen bu mesaj tahmin edilebileceği gibi tamamen gerçekdışı bir iddiadır.

Kaynak

peki linkte microsoft güvenlik sayfasına yönledirip bir fix indirme ekranı geliyor. o işte de bi sakatlık yok dimi.

sistemik_lupus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kingsoft office diye yeni bir ofis paketi çıktı ben onu kullanıyorum denemenizde yarar var

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Eğer bu haber doğruysa, yakında mikisoft; "Tehlikeli bir virüs bulduk, çözüm üretene kadar bilgisayarınızı açmayınız" uyarısı da yapar.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
OpenOffice :) Let's go sth

Asılsız olduğu ortaya çıktı.. zaten de mantıksız imkansız olanaksız :D