Microsoft'ta 7 ak

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Microsoft, yazılımlarının güvenliği için yayınladığı yamalar serisine devam ediyor. Bu ay yayınlanan yamalar, hangi programları ilgilendiriyor? Detaylar, bu haberde.

Her ayın ikinci Salı günü yayınlanan yamalarda bu ay da bazı güvenlik açıkları gideriliyor. Yamaların 3 tanesinin önem derecesi yüksek. 10 Haziran Salı günü, otomatik güncelleştirmelerle birlikte gelen yamalar, Internet Explorer, DirectX ve Bluetooth gibi 3 konuda kritik güvenlik açıklarını giderecek. Bu açıkların neler olduğu konusunda bilgi vermeyen firma, güncellemelerin önemli olduğu konusunda da uyarıda bulundu.

:: Güncellemeleri nasıl yüklüyorsunuz? Bu başlık altında paylaşın.

Bilgi için: Microsoft
SDN – http://shiftdelete.net

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Güncellemelerin neyi kapsadığını artık takip etmek bile zor, bende otomatik güncelleme açık, güncelleme olduğunda uyarıyor, bende yüklemesini istediklerimi seçip kuruyorum.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
bıktım şu microsoftun yamalrından yaw

güncelle güncelle bitmiyo :S

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
yamalardan yeni bir işletim sistemi çıkar.....

kasvaa

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güncelleştirmeler açık;istediğim zaman yeniliyorum.Sonra kapatıyorum;yoksa baş olmuyor ;)

occuplus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gün geçmesin ki Mic. yama yayınlayıp kullanıcıları uyarmasın. Ubuntuya geçmemim bir nedeni de bu. (Vista yı ilk kurduğumda 800MB civarı bir update inndirince benim haddist iyice daraldı daha hafif hızlı yapabilirler bence)