Microsoft Windows 8 Build 7850 x86 İnternet' e Sızdırıldı!

ekopc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence de indirenler boşuna indiriyor. Biraz önce indirip DVD'ye yazdırdım ve bildiğimiz windows 7 enterprise çıktı (dosya tarihleri 2010) :) Üzerinde oynanmış galiba, gereksiz bir şey. Kurulum sırasında da Windows 7 diye yazıyor zaten :D
Sanal işletim sistemlerini denedim windows7 deki kurulum son peryotta takılı kaldı ilerlemedi
Virtualbox 4.0 ilk bölümü kurdu açıp kapatınça hata verdi vmware kuruyordu pc ram yetmedi ram %99 oldu sanalın hiç biei olmadı normal kurulum yaptım hiç hata yok windows 7 dende hiçbir fark yok sadeçe saatin yanında profil resim var sanki windows 7 di bir fark hızlı açılıp kapanıyor activasyon nasıl olaçak bilmiyorum

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bence de indirenler boşuna indiriyor. Biraz önce indirip DVD'ye yazdırdım ve bildiğimiz windows 7 enterprise çıktı (dosya tarihleri 2010) :) Üzerinde oynanmış galiba, gereksiz bir şey. Kurulum sırasında da Windows 7 diye yazıyor zaten :D

Aynen az önce DVD'ye yazdırdım dedim kuruLum yapayım :D oda ne W7 Yazıyor Vazgeçtim :D

tolga3589

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bırakın arkadaşlar bu findovzu nisan sonunda taptaze ubuntu geliyor onu deneyin hızı ve performansı hissedin :)

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bırakın arkadaşlar bu findovzu nisan sonunda taptaze ubuntu geliyor onu deneyin hızı ve performansı hissedin :)

Açık kaynaklı kodu sonuna kadar destekliyorum. Ama performans win7 karşısında ubuntunun tutuncak hiç bir yanı yok valla. En çok sorun olan şey driver . 1 aydır bi ekran kartının driverini tanıtmaya çalışıyorum. Nereye yazdıysam sonuç yok.

---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:18 ----------

Windows 7 seçerek kurmaya çalıştım ram'i de 512 idi 750 ye çektim. Kurulduktan sonra mavi ekran verdi kapadım açmaya çalıştım öyle kalıyor valla. Çok da önemli değil heralde fazla bişey kaçırmadık :)

VmWare kur. Sorunsuz olarak çalıştırırsın. Bu arada makyajlı hali diye takındıda bulunan arkadaşlar. Bi arkadaş zaten açıklamıştı ; "Son kullanıcı için bu sürümün hiç bir önemi yok ! "

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
2294106186.jpg

Bu olay buna dönmüş

thecom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar makyaj diyebilirsiniz ama unutmayın windows 7 nin milestoneleri vista üzerine kuruluydu ee doğal olarak buda windows 7 üzerine kurulu ve sadece yeni özellikleri denemek için çıkarılan halka kapalı alpha sürümler ;)

307kd

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Konu beni rahatsız etti dile getirdim neye yazıp yazmayacağımı sana soracak değilim.

Ama sayfalardır gereksiz bir tartışmayla milleti meşgul etmişsin. Bırak da millet görüşlerini yazsın..

---------- Post added at 12:48 ---------- Previous post was at 12:46 ----------

Çok güzel söylemişsin peki benim eczanede kullanmak zorunda olduğum programları destekliyor mu? Veya muhasebe programlarının kaç tanesini destekliyor? Lİnux sadece internet kafeler için ideal...

---------- Post added at 12:50 ---------- Previous post was at 12:48 ----------

Denemek için indiriyorum, Ubuntu Linux'a devam. Ms sitemlerde bir gelişme görünmüyor SS'lerden.

Peki Linuxlarda 10 yıldır ne gelişti? mesela exe uzantılı programlara destek geldimi?

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ama sayfalardır gereksiz bir tartışmayla milleti meşgul etmişsin. Bırak da millet görüşlerini yazsın..

---------- Post added at 12:48 ---------- Previous post was at 12:46 ----------

Çok güzel söylemişsin peki benim eczanede kullanmak zorunda olduğum programları destekliyor mu? Veya muhasebe programlarının kaç tanesini destekliyor? Lİnux sadece internet kafeler için ideal...

---------- Post added at 12:50 ---------- Previous post was at 12:48 ----------

Peki Linuxlarda 10 yıldır ne gelişti? mesela exe uzantılı programlara destek geldimi?

Ubuntu'yu sevmesemde hemen cevap vereyim. .exe uzantısına destek vermek zorunda değil aslında. Ama Wine isimli programla windowstaki bütün oyunları oynabilir, winamp kurabilir (sadece örnek için söylüyorum) hatta ie9 bile kurabilirsin :) Ama dediğim gibi bence en önemli destek driver. Ben driver yüzünden tam verimli kullanamıyorum.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Wine isimli programla windowstaki bütün oyunları oynabilir, winamp kurabilir (sadece örnek için söylüyorum) hatta ie9 bile kurabilirsin :)

Bildiğim kadarıyla "Wine ile bütün oyunlar oynanabilir" yanlış bir cümle. Çünkü bütün oyunları ve yazılımları açmıyor Wine.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285

Bak arkadaşım. Linux göründüğü gibi değildir. Sen Microsoft Office diyorsan buna OpenOffice iyi bir alternatiftir. Ben günlük işlerimi Windows'ta olduğundan daha rahat yapıyorum. Excel falan diyor isen iyidir. İnternet kafelerde mi iş görecek? Yapma bunu. Bunu ben bile Windows'un daha iyi yaptığını kabul ediyorum.

10 yıl önce Linux:
https://contentmgmt.quinstreet.com/imagesvr_ce/linuxplanet/ss_debian_xwindow.png
O sırada Windows:
http://img83.imageshack.us/img83/3909/win200013do.jpg
Şimdi Linux: (Aynı tabanı alıyorum. Bilirsiniz Debian Ubuntu ilişkisini.)
http://www.taranfx.com/wp-content/uploads/ubuntu-10.10.jpg

Gözle görülür olarak hep Windows'tan ilerideydik. Eğer sen .exe diyorsan işimiz iş. Asla böyle saçma bir destek olmayacak. Bunun olması için Microsoft'un ana binasının yağmalanıp kaynak kodlarının açılması lazım. Zaten .exe arayan kim? Kapı gibi .Rpm var elimizde. (Ben güveniyorum. İsteyen .deb desin.)

by.xxl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu haber yalanlanmıştı zaten Windows 7 nin oynanmış bir sürümü. diye okumuştum teknoloji haberlerinde.

Rejii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yaklaşık 8 yıldır microsoft kullanıcısıyım parduş 2011 denemek ıstıyorm fakat hıc bır bılgım yok nasıl kullanır vs 2009 un cd sını ıstemıstım kargo ıle gondermıslerdı kurdum fakat kullanamadım :) windows kullanıcısı oldugum ıcın cok karısık geldı bırı yardımcı olabılırmı pardusun mantıgı ney exe dosyaları nsl acılıyor bu arada win 8 m1 olarak yayınlanan surum sadece win 7 ustunde oynanmıs wın 8 e yapılacak olan yenılıklerın test edılmesı ıcın konulması tabiki son kullanıcı ısıne gelmıcek fınal surumu cıkmadan hıc bır ıse yaramaz sadece meraklı bır kullanıcı ıcın bence atıp denemek en ıyısı :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Akşam saatlerinde yeni bir Windows 8 derlemesi daha sızdı; 7959. Bir saat kadar önce de torrent'e yüklendi. Bu da önceki gibi Pre-M3 ancak 64 bit ve Enterprise sürüm. Detaylar ve sızdıran aşağıda.

File name: 6.2.7959.0.fbl_srv_wdacxml.110307-1930_amd64fre_server-enterprise_en-us.iso
Size: 2.87GB (3,229,550,592 bytes)
MD5: 99375D7782027CBF2E70F5D0F8648406

Notes: First 64bit leak of Windows 8

Download:

Public (Torrent): Windows 8 Build 7955 Torrent (100mbit Seed)

Ana konu

becfl.jpg

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
sızdı demeyin verildi deyin paylaşıldı deyin,adamlar enayimi sızdırıcaklar,geliştiricilerde vermez verseler onlara güvenipte tekrar vermezler

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Ne güzel ya, beleşe bug buldurtuyor millete sonra da hataların temizlendiğini satıyor 300 400 TL'ye...

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ne güzel ya, beleşe bug buldurtuyor millete sonra da hataların temizlendiğini satıyor 300 400 TL'ye...

Aynen öyle... Kendileri sızdırıp hem reklam yapıyorlar. Hemde hataları buldurup onarıyorlar...