Microsoft Windows 8 Build 7850 x86 İnternet' e Sızdırıldı!

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Windows 7 nin modifiye edilmiş hali beş para etmez yani:DAslında durum çok basit.Bir çok firma şu anda ürün veya yazılım sızdı şeklinde kendi reklamlarını yapıyor.Artık moda bu yönde ilerliyor.Hem bu sayede ne kadar kullanıcının sızdırılan ürünleri denediğini görüyorlar hemde gelen eleştirilere göre durum analizi yapıyorlar.Ne oldu da oldu sır gibi saklanan ürün ve yazılımlar bir anda sızdırılmaya başlandı.Daha demin de dediğim gibi reklamın iyisi kötüsü olmaz.Şimdi binlerce kişi harıl harıl windows 8 sandıkları sürümü indirip kurmaya başladılar sistemlerine.2 gün sonra windows 8 çıktığında mutlaka final sürümünü de denemek isteyecekler.Bence çok akıllıca ve karlı bir reklam modeli...

Aynen dediğin gibi yeni reklam biçimleri bu ve çokda etkili oluyorlar.

macit

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[video=vimeo;4255076]http://vimeo.com/4255076[/video]
bir de böyle bir video var

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Sızdırmakta benim tuhafıma gidiyor. Sızdırtmak istiyorsa sızdırtır. :D İstese kimse korsan kullanamaz zaten.

@blackout abim döktürmüş yine:)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Birde benim anlamadığım biz bir program linki verince hemen siliniyor ne bilim biri geliyor web sitesinin adresini veriyor direk üye hatta konu siliniyor adam windows 8 diye linkleri koymuş bağıra bağıra,kaynak olarakta kendi sitesini vermiş sırf üyelerin ilgisini çekti diye linkler yerinde kalıyor birşey olmadığı gibi haber yapılıyor. Nerede objektif SDN nerede adalet... Yazık...

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
bir de şöyle bir uyarı var tabiii ki :

"unauthorized use or disclosure in any manner may result in disciplinary action up to and including termination of employment (in the case of employees), termination of an assignment or contract (in the case of contingent staff), and potential civil and criminal liability"

google türkçesi ile:

izinsiz kullanımı veya ifşa herhangi bir şekilde iş akdinin feshi (çalışanların durumunda), atama veya sözleşme (şarta personelin durumunda) sona ermesi ve olası hukuki ve cezai sorumluluk de dahil olmak üzere disiplin cezalarına neden olabilir.

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sızdırmakta benim tuhafıma gidiyor. Sızdırtmak istiyorsa sızdırtır. :D İstese kimse korsan kullanamaz zaten.

@blackout abim döktürmüş yine:)

O çok zor inan. Herkeste böyle bir ön yargı var. Microsoft istese korsan kullandırmaz diye. İnan bunu daha kimse yapamaz :)

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Birde benim anlamadığım biz bir program linki verince hemen siliniyor ne bilim biri geliyor web sitesinin adresini veriyor direk üye hatta konu siliniyor adam windows 8 diye linkleri koymuş bağıra bağıra,kaynak olarakta kendi sitesini vermiş sırf üyelerin ilgisini çekti diye linkler yerinde kalıyor birşey olmadığı gibi haber yapılıyor. Nerede objektif SDN nerede adalet... Yazık...

bu konuda haklısın neredeyse anasayfaya linkleri koyacaklar.

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6

arkadaşlar sizde bi kaynak verdik diye yerle bir etmişsiniz kaldırın anasını değiştiremiyorum zaten başlığı mod kimse silsin kaynağını böyleleri oldukça paylaşım da yok olcak herşeyin bi kaynağı vardır bizim ülkedede ilk başlık açan ben olduğum için kaynak verdim sen aça sen kaynak ver bişey diyen mi oldu şöyle yazık mazık diyerekte adamı hasta etmeyin kardeşim ya.

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar sizde bi kaynak verdik diye yerle bir etmişsiniz kaldırın anasını değiştiremiyorum zaten başlığı mod kimse silsin kaynağını böyleleri oldukça paylaşım da yok olcak herşeyin bi kaynağı vardır bizim ülkedede ilk başlık açan ben olduğum için kaynak verdim sen aça sen kaynak ver bişey diyen mi oldu şöyle yazık mazık diyerekte adamı hasta etmeyin kardeşim ya.

Haklısın. Ve sana itaraz edenlere ; Linki verilen paylaşım illegal birşey değil. Yani tamamen yasal bir olay.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105

Bak dostum burası diğer forumlar gibi olsaydı ne bilim korsan linklerin cirit attığı illegal bir forum olsaydı sana ne karışan olurdu ne birşey. Ama bugüne kadar SDN de böyle birşey görmedim. Sitesinin linkini verenden tutta ufacık bir program linkini verenlere kadar direk konuları silindi. Ama şimdi windows gibi büyük bir yapıtın linklerinin forumda gezmesi üstüne üstlük anasayfada yer alması SDN ye yakışmayan bir hareket. Tepkimi dile getirdim ve son derece haklı olduğumu düşünüyorum...

---------- Post added at 15:14 ---------- Previous post was at 15:12 ----------

Haklısın. Ve sana itaraz edenlere ; Linki verilen paylaşım illegal birşey değil. Yani tamamen yasal bir olay.

Daha piyasaya çıkmamış bir işletim sisteminin ki üstelik parayla satılıyor linklerinin resmi sitesi dışından foruma eklemek ne zaman yasal oldu ?

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
henüz denemek için erken bir versiyon pek değişiklik gözükmemekte.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
dün gece yabancı forumda gördüm ama nasılsa linler silinir diye sdn'de konusunu acmadim, verilmesin demiyorum ama durum biraz garibime gidiyor acikcasi bide anasayfadan haberi verilmis ilginc. bikac ay önce baska bi film konusunda sohbet icerisinde film indirdigim sitenin adini vermistim hemen mesajim düzeltilip uyari cezazi aldım. yani demek istedigim bisey ya siyahtir ya beyaz gri oldugu zaman sorun var demektir. lafim sana degil arkadasim yanlıs anlama; ben sadece bu forumun isleyis tarzini anlamaya calisiyorum ama anlayamiyorum...

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Tartışmayalım arkadaşlar dünyevi şeyler için... Değmez çünkü birbirimizi kırmaya:)

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bak dostum burası diğer forumlar gibi olsaydı ne bilim korsan linklerin cirit attığı illegal bir forum olsaydı sana ne karışan olurdu ne birşey. Ama bugüne kadar SDN de böyle birşey görmedim. Sitesinin linkini verenden tutta ufacık bir program linkini verenlere kadar direk konuları silindi. Ama şimdi windows gibi büyük bir yapıtın linklerinin forumda gezmesi üstüne üstlük anasayfada yer alması SDN ye yakışmayan bir hareket. Tepkimi dile getirdim ve son derece haklı olduğumu düşünüyorum...

---------- Post added at 15:14 ---------- Previous post was at 15:12 ----------

Daha piyasaya çıkmamış bir işletim sisteminin ki üstelik parayla satılıyor linklerinin resmi sitesi dışından foruma eklemek ne zaman yasal oldu ?

arkadaşım normalde ben linkleri bu siteye yerleştirmedim MOD aldı koydu bende bu forumda paylaşım yapmadım normalde sadece bilgilendirme yapmıştım bi baktım mod linkleri eklemiş bende sesimi çıkarmadım

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
arkadaşım normalde ben linkleri bu siteye yerleştirmedim MOD aldı koydu bende bu forumda paylaşım yapmadım normalde sadece bilgilendirme yapmıştım bi baktım mod linkleri eklemiş bende sesimi çıkarmadım

Dostum yazımı birdaha okursan tepkimin kime olduğunu görürsün. Benim tepkim sana değil yönetime. Başkalarına karşı çıkarken niye böyle bir konuda izin veriliyor ona anlam veremiyorum...

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145

Crackli yada full sürüm dağıtmıyor kimse, standart Windows deneme sürümlerinde olduğu gibi 30 günlük deneme sürümü sunuluyor. Ayrıca bu sızmalar Microsoft' un işine geliyor, hem yeni işletim sisteminin reklamını bedavaya yapmış oluyor, hemde kullanıcılardan olumlu/olumsuz dönüş alabiliyorlar.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Crackli yada full sürüm dağıtmıyor kimse, standart Windows deneme sürümlerinde olduğu gibi 30 günlük deneme sürümü sunuluyor. Ayrıca bu sızmalar Microsoft' un işine geliyor, hem yeni işletim sisteminin reklamını bedavaya yapmış oluyor, hemde kullanıcılardan olumlu/olumsuz dönüş alabiliyorlar.

Peki şu soruma cevap verebilirmisin daha resmi olarak durulmamış sitesinde bile olmayan sızdırılmış bir işletim sistemini koymak doğru birşey mi ? Microsoftun işine geliyor veya gelmiyor önemli olan orası değil.

thecom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Peki şu soruma cevap verebilirmisin daha resmi olarak durulmamış sitesinde bile olmayan sızdırılmış bir işletim sistemini koymak doğru birşey mi ? Microsoftun işine geliyor veya gelmiyor önemli olan orası değil.

microsofttan allah razı olsun evet doğru bişey beğenmiyorsan konuya girip yazma derdine düşmezsin modlar karışmıyorsa sen neden karışmakta bu kadar ısrarcısın anlamadım iyi yapıyoo valla arşiv yapıcam gelen sızıntıları :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Konu beni rahatsız etti dile getirdim neye yazıp yazmayacağımı sana soracak değilim.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Zamundadan 1.2MB/s ile çekiyorum. Birazdan iner :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
İyi bir şey çıkmayacak. :)

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Şimdi modifiyeden bahsediyoruz fakat Windows 7, Vista 2. servis paketinin makyajlanmış halini söylesem kim inanır.

Bu da aynı şey biraz üzerinde değişiklik al sana sızdırılma 8 versiyonu.

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Denemek için indiriyorum, Ubuntu Linux'a devam. Ms sitemlerde bir gelişme görünmüyor SS'lerden.

eskiyapar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir iyilik yapayım.Sakın denemeyin.
1-Önemli bir fark yok.2-Etkinleştirilmiyor.3-Siyah bir masaüstü sahibi oluyorsunuz.4-İllegal crackler olmuyor.5-İnternetiniz yavaş.6-Windows 8 falan değil,yedinin rötuşu Windows 7 Enterprise.7-Yükledim,kaldırdım.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Bir iyilik yapayım.Sakın denemeyin.
1-Önemli bir fark yok.2-Etkinleştirilmiyor.3-Siyah bir masaüstü sahibi oluyorsunuz.4-İllegal crackler olmuyor.5-İnternetiniz yavaş.6-Windows 8 falan değil,yedinin rötuşu Windows 7 Enterprise.7-Yükledim,kaldırdım.

Bence de indirenler boşuna indiriyor. Biraz önce indirip DVD'ye yazdırdım ve bildiğimiz windows 7 enterprise çıktı (dosya tarihleri 2010) :) Üzerinde oynanmış galiba, gereksiz bir şey. Kurulum sırasında da Windows 7 diye yazıyor zaten :D

Reaksiyon puanı
2,148
Ubuntu üzerinde virtualbox'a kurdum ama açılmıyor, kurabilen var mı VB'a ?

ilk defa bi sızdırılmış sürüm kuracaktım yaa :D

Reaksiyon puanı
2,148
Windows 7 seçerek kurmaya çalıştım ram'i de 512 idi 750 ye çektim. Kurulduktan sonra mavi ekran verdi kapadım açmaya çalıştım öyle kalıyor valla. Çok da önemli değil heralde fazla bişey kaçırmadık :)