Merhaba denedim fakat düzelmedi. Başka bir öneriniz var mı?Sağ üstte bulunan kısımdan hesabından çıkış yap ve tekrar giriş yaparak düzeleceğini düşünüyorum.
Bunların hepsini denedim ama gene de düzelmedi.
Aynı şekilde bu da çalışmadı...Microsoft Store 0x80131500 Hatası Çözümü buradan göz atabilirsin.
Sahte lisans mı kullanıyorsunuz diye soracağım ancak serviste kurulduğuna göre sahte lisans değildir.Güncellemeler tam mı 2004 güncellemesini yaptınız mı? Ayrıca Monster'ın hangi modelini kullanıyorsunuz? Mesela ben sahte lisans kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamıyorum. Benim bilgisayarım da Monster.Bunların hepsini denedim ama gene de düzelmedi.
...
Aynı şekilde bu da çalışmadı...
Gene de ikinize de teşekkür ederim. Başka neyden kaynaklanmış olabilir. Benim bilgisayarım monster ve geçmişte de yazılımsal bir sorumdan dolay işletim sistemini serviste tekrar kurmuşlardı. Acaba gene mi sorunlu işletim sistemi kuruldu?
--> Yok kesinlikle windowsu sahte kullanmam. Öbür 3. Parti programlarda fahiş fiyatlar yüzünden etkinleştirilmiş ürün kullanıyorum. Ama asla windows sahte olarak kullanılmadı.Sahte lisans mı kullanıyorsunuz diye soracağım ancak serviste kurulduğuna göre sahte lisans değildir.Güncellemeler tam mı 2004 güncellemesini yaptınız mı? Ayrıca Monster'ın hangi modelini kullanıyorsunuz? Mesela ben sahte lisans kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamıyorum. Benim bilgisayarım da Monster.
Evet tabii ki de tüketici hakem heyetine başvurdum ama çok gerici bir süreç bu. Bir de aynı sorunu yaşayan bir sürü kişi olmasına rağmen gayet normal diyorlar. Ayrıca tüketici hakem heyetinde de çok uzun süre kalacak gibi gözüküyor çünkü yavaş bir işleyişi var gibi ne yazık ki...Tüketici hakem heyetine başvurdunuz mu? Sorununuz baya büyük görünüyor.Geçmiş olsun.
mail adresimdeki uzantı "hotmail.com". Bunun bir etkisi var mı bilmiyorum ama diğer bütün microsoft hizmetlerini sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum. Platformlar arasında da sıkıntı çıkmıyor. İlk defa mağazada oldu bu sorun...Umarım sorununuz kısa bir sürede çözülür.Ayrıca mail adresiniz @outlook.com vs vs hangi uzantıyla bitiyor ?