limerick
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
Merhaba arkadaslar, Uzerinde win 2008 R2 olan bir virtual dedicated server a Ms sql 2008 kurmak istiyorum. Host sirketinden(godaddy) yetkili kisi onu kurabilirsin fakat lisansida olmali dedi.
Bende microsoftta girdim sql server 2008 yazdim arattim.
SQL Server 2008 Try It, software trial, demos| Microsoft
yukaridaki linkte bulunan SQL Server 2008 180-day evaluation and optional SQL Server 2008 Feature Pack. bunu indirdigimde bunu ticari amac icinde 180 gun kullanabilirmiyim. veya birde a free copy of SQL Server 2008 Express var bunuda ticari amac icin kullanabilirmiyim. Ticari amactan kastim bir E-ticaret sitesi icin.
Bu konuda fazla bir bilgim yok beni aydinlatirmisiniz, kullanma yerim tek bir virtual server - amacim - E-ticaret sitesi.
Saygilar cevaplarinizi bekliyorum.
Bende microsoftta girdim sql server 2008 yazdim arattim.
SQL Server 2008 Try It, software trial, demos| Microsoft
yukaridaki linkte bulunan SQL Server 2008 180-day evaluation and optional SQL Server 2008 Feature Pack. bunu indirdigimde bunu ticari amac icinde 180 gun kullanabilirmiyim. veya birde a free copy of SQL Server 2008 Express var bunuda ticari amac icin kullanabilirmiyim. Ticari amactan kastim bir E-ticaret sitesi icin.
Bu konuda fazla bir bilgim yok beni aydinlatirmisiniz, kullanma yerim tek bir virtual server - amacim - E-ticaret sitesi.
Saygilar cevaplarinizi bekliyorum.