Microsoft Paint Araba Çalışmam

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
bunu yapana kadar 3d çalışsan ortalığı dağıtırdın abi :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
sen böyla devam edersen yakında microsoft bu paint in ismini paintshop olarak deyiştirip birde ücretli yapar mazallah dikkatet

Ehehe :) Teşekkürler çok daha iyilerini yapanlar var :)

bunu yapana kadar 3d çalışsan ortalığı dağıtırdın abi :D

:D Sistem yok sistem beyin göçü bu yüzden oluyor modelleme sorun değil render olmadımı hiç bir işe yaramıyor render içinde bilgisayar lazım dövlet bize bakmiğğğğ :D

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Kac lira yakiyo bu araba? :) kac defa dedim alfa ciz istemiyom bunu

eline saglik abi masallah

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ehehe :) Teşekkürler çok daha iyilerini yapanlar var :)

:D Sistem yok sistem beyin göçü bu yüzden oluyor modelleme sorun değil render olmadımı hiç bir işe yaramıyor render içinde bilgisayar lazım dövlet bize bakmiğğğğ :D
benim makinem sana fedaaa olsun :D
6 gb ram 2 gb ekran kartı amd proc. serisi 3,20 ghz işlemci işini görürmü :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Kac lira yakiyo bu araba? :) kac defa dedim alfa ciz istemiyom bunu

eline saglik abi masallah

Teşekkürler birdahakine aklımda bulunsun :)

benim makinem sana fedaaa olsun :D
6 gb ram 2 gb ekran kartı amd proc. serisi 3,20 ghz işlemci işini görürmü :D

Bilmem yeter mi ki :D Yeter herhalde o değilde sen şurdan devam et :D

M.Şamil Can | M4A1 Carbine | SolidWorks

M.Şamil Can | SolidWorks Tüfek Tasarımları

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler birdahakine aklımda bulunsun :)

Bilmem yeter mi ki :D Yeter herhalde o değilde sen şurdan devam et :D

M.Şamil Can | M4A1 Carbine | SolidWorks

M.Şamil Can | SolidWorks Tüfek Tasarımları
valla zoruma gidiyo hususi yarın alıcam benim makineyi azmı baykuş vurdum be :D :D
bu sene haziran ayında başıma gelen bir olayı anlatayım imla kuralları felan hak getire :D
genellikle yazın köye gidip 1 2 hafta kalırım amaç avlanmak eğlenmek keklik felan güzel oluyor parasıda kıyak :D

muhtarın evinin yanındaki direğin üstünde leylek yuvası var rast gele bakınırken bide baktım saksağan ul.n dedim bu ibiş ne yapıyor acaba ama habire gagası ile vurur gibi yapıyo sonradan aklıma geldi acaba yumurta felan mi var diye o hışımla koştum eve aldım dürbünü harbidende öyle yumurta da var yavru da var yumurtaları yiyo köfte hor aldım benim aleti kurdum bizim samanlığın üstüne
hayvan kıpır kıpır sağa dönüyo sola dönüyo bende onun durmasını bekliyorum tam o sıra nasıl oldu ise nefesime tam anlamı ile hakim oldum sadıçççç bi koydum te kafadan ama sana anlatamam film şeridi gibi geçti giderken düzeneği orada bırakıp koştum mermi gözünden çıkmış [Hayvan şokun etkisi ile çırpınırken aşağı düştü] bi an içim açır gibi oldu ama ş.refsizde yumurtalara salça olmuştu siyah mavi karışık bi tüyleri vardı bizim paşanın önüne attım sadece 2 3 dakikasını aldı :D

biraz gaddarmıyım ne :S

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
deme öle deme :D buda bende hastalık ne yapabilrim :D çıkan ses hasta ediyor beni :D

:D Bende Kral Kanas almayı düşünüyorum tipi çok hoş kullanmaktan ziyade kısa film için :D Keskin nişancı sahnelerinde on numara gider :D

Kral%20Canas%20Namludan%20Kurma%20Haval%C4%B1%20T%C3%BCfek%205.5%20mm.81_enl.jpg

Neyse bu arada ben kaçtım sonra devam ederiz gözlerimden uyku akıyor :) Hadi iyi geceler cümleten :)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
:D Bende Kral Kanas almayı düşünüyorum tipi çok hoş kullanmaktan ziyade kısa film için :D Keskin nişancı sahnelerinde on numara gider :D

Kral%20Canas%20Namludan%20Kurma%20Haval%C4%B1%20T%C3%BCfek%205.5%20mm.81_enl.jpg

Neyse bu arada ben kaçtım sonra devam ederiz gözlerimden uyku akıyor :) Hadi iyi geceler cümleten :)
iyi geceler kardeşim allah rahatlık versin
;)

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41

MUhabbete ortadan dalmak olucak ama idare edin :D

youtube da paintte çizdiği şeyi atan adamlar tablet ile çiziyorlar bildiğim kadarıyla mouse kullanıyorsun sen eline tablet alırsan alıştıktan sonra kimse seni durduramaz :D
ben araştırmıştım zamanında 300tl gibi fiyatları var iş görcek olanların :D

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
hıc yoktan ıyıdır..ben ugrassam bu kadarınıda yapamam :D

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bence gayet güzel,devamını bekliyoruz diyeceğim ama netin kalsın boşveer,bu bize yeter (:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Paint terk :P

Güzel duruyor,şahsen ben bile yapamam o kadarını.

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
İnternetin arızalanması ve sıkıntı sonucu doğan bir tasarım. Modernizim ile klasizm akımını fizyolojik bir biçimde sentezleyen bir argüman oldu benim için :D

338548_391712347562430_1716047504_o.jpg

Güzel olmuş nasıl yapıldığını bana da öğretsene:D

sinovax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eline sağlık kardeşim gerçekten güzel çizim olmuş :)

BeraQue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paint ile yapıpta böyle bir araba çıkması harika :) Bence gayet başarılı,ellerine sağlık