- Reaksiyon puanı
- 2,170
bunu yapana kadar 3d çalışsan ortalığı dağıtırdın abi 

sen böyla devam edersen yakında microsoft bu paint in ismini paintshop olarak deyiştirip birde ücretli yapar mazallah dikkatet
bunu yapana kadar 3d çalışsan ortalığı dağıtırdın abi![]()
benim makinem sana fedaaa olsunEheheTeşekkürler çok daha iyilerini yapanlar var
Sistem yok sistem beyin göçü bu yüzden oluyor modelleme sorun değil render olmadımı hiç bir işe yaramıyor render içinde bilgisayar lazım dövlet bize bakmiğğğğ
![]()
Kac lira yakiyo bu araba?kac defa dedim alfa ciz istemiyom bunu
eline saglik abi masallah
benim makinem sana fedaaa olsun
6 gb ram 2 gb ekran kartı amd proc. serisi 3,20 ghz işlemci işini görürmü![]()
Teşekkürler birdahakine aklımda bulunsun![]()
156 olsun ha bide tüplü olursa baskada bisey istememm![]()
valla zoruma gidiyo hususi yarın alıcam benim makineyi azmı baykuş vurdum beTeşekkürler birdahakine aklımda bulunsun
Bilmem yeter mi kiYeter herhalde o değilde sen şurdan devam et
M.Şamil Can | M4A1 Carbine | SolidWorks
M.Şamil Can | SolidWorks Tüfek Tasarımları
deme öle demeMonitöre yumruk attım.
deme öle demebuda bende hastalık ne yapabilrim
çıkan ses hasta ediyor beni
![]()
iyi geceler kardeşim allah rahatlık versinBende Kral Kanas almayı düşünüyorum tipi çok hoş kullanmaktan ziyade kısa film için
Keskin nişancı sahnelerinde on numara gider
![]()
Neyse bu arada ben kaçtım sonra devam ederiz gözlerimden uyku akıyorHadi iyi geceler cümleten
![]()
Bende Kral Kanas almayı düşünüyorum tipi çok hoş kullanmaktan ziyade kısa film için
Keskin nişancı sahnelerinde on numara gider
![]()
Neyse bu arada ben kaçtım sonra devam ederiz gözlerimden uyku akıyorHadi iyi geceler cümleten
![]()
İnternetin arızalanması ve sıkıntı sonucu doğan bir tasarım. Modernizim ile klasizm akımını fizyolojik bir biçimde sentezleyen bir argüman oldu benim için![]()
![]()
Güzel olmuş nasıl yapıldığını bana da öğretsene![]()
iyiymişİnternetin arızalanması ve sıkıntı sonucu doğan bir tasarım. Modernizim ile klasizm akımını fizyolojik bir biçimde sentezleyen bir argüman oldu benim için![]()
![]()
iyiymişgüzel çalışma