onedrive telefon ya da masaüstü uygulamasını kullanabilir, ya da internet tarayıcınızdan girerek içeriğinizi yönetebilirsiniz, 5 gb alan için yenileme yok; sabit 5 gb alanınız var. Yeterli gelmezse Google Drive ya da Media Fire gibi daha fazla alan veren yerleri tercih edebilirsinizMiscrosoft onlineda ucretsiz olarak depolamam 5 gb. Bu 5 gb aylik olarakmi yenilenecek yoksa yillikmi. Bide bu 5 gb doldugunda onedrive uzerinden silebiliyormuyuz?
5 gb lık depolama kısmında dosyaları silebiliyorum. Mesela 4.5 gb kullaniyorum 4 gbı sildim. Toplam 4.5 gb daha yerim oluyor değil mi? Bu konularda yeniyim daha yeni yeni öğreniyorum. Tekrar cevap verirsen çok minnettar olurumonedrive telefon ya da masaüstü uygulamasını kullanabilir, ya da internet tarayıcınızdan girerek içeriğinizi yönetebilirsiniz, 5 gb alan için yenileme yok; sabit 5 gb alanınız var. Yeterli gelmezse Google Drive ya da Media Fire gibi daha fazla alan veren yerleri tercih edebilirsiniz
Teşekkür ederim. İyi günlerToplam size verilen alan 5 gb; Sildiğiniz alan kadarını yine kullanabilirsiniz. Yeterli değilse yeni bir microsoft hesabı açarak, açtığınız hesap ile 5 gb onedrive daha almış olursunuz