Çok yavaş olursa ilk beta'dan devam ederlerBen ne merak edecem Opera düşünsün :biggrin:
Çok yavaş olursa ilk beta'dan devam ederlerBen ne merak edecem Opera düşünsün :biggrin:
Çok yavaş olursa ilk beta'dan devam ederler
Ne güzel olur :biggrin:. Opera'yı başka konu altında tartışırız...
..Office 2007 çok kullanmadım, başta karışık gelmişti openoffice kullanmaya başladım güzel kullanışlı ama yavaş çalışıyor. Ofiice 2007 ile 2010 menüleri
aynı büyük farklar göremedim belkide bulamadım :tongue:. Hız dışında ne farkı var BETA ile 2007 kıyaslanırsa ?
1-)Tüm uygulamalara ribbon arayüzü getirildi.
2-)Animasyonlar geliştirildi.
3-)XML çıkartıldı.
4-)Menü tasarımları yenilendi.
5-)İnternet ile bütünleşik hale geldi.
6-)Performans iyileşti.
Bir office paketinde daha ne olsun
Ben 6 yazdım sen 11 e çıkardın var mı arttıran1) Şerit sistem hoşuma giden bir özellik nitekim Paint'te de aynı arayüzü kullanıyorlar artık. Bu güzel
2) İnternetle ilişkili olması beni çok bağlamıyor.
3) Performs benim için en önemlisi bugüne kadar 2003 kadar stabil Office programı kullanmadım,
4) Görsellikte önemli tabi Win7 kullandığımız 21.yy'da görsellik en önemlisi:tongue:
5) Dökümanı ODT olarak kaydetmek güzel. açık kaynak koda destek var :biggrin:
Haklısın Bir Office paketinde daha ne olsun
Artık satın alabiliriz demekki
http://www.microsoft.com/office/2010/en/download-office-professional-plus/default.aspx
Bu adresde verilen beta 1 mi beta 2 mi?
office 2003 bence çok daha iyi.Uzun yıllar da kullanılacak.Milli eğitime bağlı bütün okullarda office 2003 gösteriliyor...2010 yayılacakta..kullanıcısı artacakta...oooo hoooo uzun yıllar alır...
MEB gerçekten bilgisayar eğitimi olarak ne eğitiyor? Onu bana bir anlatın.Şimdi okulu bitirdiğim içinHangi özelliği iyi birde MEB'den bize ne ?
MEB gerçekten bilgisayar eğitimi olarak ne eğitiyor? Onu bana bir anlatın.Şimdi okulu bitirdiğim için