Microsoft Office 2007 Full portable türkce ariyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan catli42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaslar Microsoft Office 2007 Full portable türkce ariyorumvarmi acaba yardimlarinizi bekliyorum acil lazimdi bir arkadasa

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
En yakın bilgisayarcıda bulabilirsin..

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yanlış yerde arıyorsun

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Bu insanları görmeyeli çok olmuş yahu :)

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam hepinize ama hicde hos olmayan cevaplar yazmisini hayter yani yazi yazmakdada bir adap denen bir sey var yani bizde biliyoruz en yakin dan almasini yada cok güzel cevap felan filan degil bunlar daha güzel yaza bilirdiniz neyse bunlar ayip seyler beyler

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
selam hepinize ama hicde hos olmayan cevaplar yazmisini hayter yani yazi yazmakdada bir adap denen bir sey var yani bizde biliyoruz en yakin dan almasini yada cok güzel cevap felan filan degil bunlar daha güzel yaza bilirdiniz neyse bunlar ayip seyler beyler

"Dinime küfreden Müslüman olsa" diye bir laf vardır... Anlayan anlar sanırım.

q_edo

Looking for a companion to the world of adventures
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar nacizhane konusuyorum sakın yanlıs anlamayın ama elestiriyorum sadece ( big ) isimli arkadas bravo diyorum kesin ve net cevap.diger arkadaslara elestiri yapıyorum ama alay edip makaraya sarmaya gerek yok bence. kac kisi orjinal kullanıyor. yada hanginizin isletim sistemi orjinal winrar 9.50$ kim hanginizin bilgisayarında orjinali var

bence biraz daha sag duyulu olmak lazım

bu arada sutten cıkmıs ak kasık degilim ama 3 adet orjinal isletim sistemim var bunuda soylemeden gecmek istemedim
xp32
xp64 ing
ubuntu

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
dipnot geçmek isterim, winrar ücretsiz bir programdır. deneme süresi bittikten sonra uyarıyı kapattıkça kullanmaya devam edebilirsiniz.

ubuntu açıkkaynaklı ve ücretsiz bir işletim sistemidir. internetten indirmeniz yada cd sipariş etmeniz arasında bir fark yoktur.

bu arada elbet korsan kullanıyor olabiliriz. fakat korsan işletim sistemi yada office kullanmamız bunları herkese açık forumlarda paylaşmamız anlamına gelmiyor tabiki. bazı kurallar ve yasaklar var. ilk mesajı yazan arkadaşa tavsiyem başka bir forumda araması portable full office2007'yi. burda pek bulamaz öyle şeyler.

ferroburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Portable işinden iyi anlayan adamlar telif hakkı sebebiyle paralı programları hazırlamıyorlar..

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Bu tarz telif hakkı ihlali içeren paylaşım ve isteklere forumumuzda yer vermiyoruz arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...