Microsoft, Google İle Dalga Geçiyor!

Akhun Aktosun

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Microsoft'un dünyaca ünlü CEO'su Steve Ballmer, Google'ın Chrome OS'si ile dalga geçti.

Microsoft'un medyatik CEO'su Steve Ballmer, sessizliğini bozdu ve Google'ın yeni Chrome OS'si ile ilgili konuşma düzenledi. Ballmer, Google'ın hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını ve, Chrome OS'de her şey Google'ın istediği gibi gelişse bile probleme boğulacaklarını iddia etti.
Steve Ballmer'ın konuyla ilgili açıklamasında geçen bir cümle ise Google ile resmen dalga geçer gibiydi:
"İnsanlar aynı anda iki işletim sistemi birden kullanmazlar, o yüzden Chrome OS'ye ihtiyaç olmayacak"
ballmer1247654448.jpg

Steve Ballmer, medyatikliği ve sıradışı tavırlarıyla tanınıyor.
Ballmer iki işletim sistemine ihtiyaç yok derken, halihazırda işletim sistemleri arasında Windows'un en büyük pazar payına sahip olduğunun altını çizmiş oldu.
:: Steve Ballmer bu konuşmasında haklı mı?
Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
seviyorum bu ballmer i :D çok komik adam çocuk gibi aynı :D

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Ballmer iki işletim sistemine ihtiyaç yok demiş. BMW var ama mercedese gerek yok demek gibi birşey saçmalamış :)

Ballmer, Google'ın hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını ve, Chrome OS'de her şey Google'ın istediği gibi gelişse bile probleme boğulacaklarını iddia etti.

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş Ballmer anladın sen onu :)

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
İnşallah haklı çıkar da insanlar artık Windows kullanmaz. Ama çok büyük laf etmiş gün gelir google da onunla dalga geçer.

Kel! :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Ballmer, Google'ın hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını ve Chrome OS'de her şey Google'ın istediği gibi gelişse bile probleme boğulacaklarını iddia etti.
adam bence haklı eee nede olsa yılların Windows tecrübesi var:lol: en son hata numarası neydi bilmem. buglarla uğraşmaktan adamlar geliştirmeyi unuttular nerdeyse. hemde her kula tanıtım sırasında mavi ekran nasip olmaz...:D ben şunu yeğlerdim "bak google, gençsin, azimlisin ama boş ver. bak bize kafamızda saç kalmadı Windows la uğraşmaktan. bu işi bize bırak bizim ahımız gitmiş vahımız kalmış. sen arama motorunla güzel güzel uğraş. arada bide bize çamur at, iyi reklam oluyo bedavadan...."

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sanki windows hatasız adama bak ayda bir fotmat atmaktan gına geldi...linux kurmayı düşünüyorum ama onuda hiç kullanmadığım için bilemiyorummmm

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
seviyorum win7 yi google de nerden çıktı bnm için sadece arama motoru :):):)

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
microsoft çevirsin poposunu, poposuyla dalga geçsin... peeh :)

musvir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
...
"İnsanlar aynı anda iki işletim sistemi birden kullanmazlar, o yüzden Chrome OS'ye ihtiyaç olmayacak"...

Ben hem iş yerinde hem de evde aynı pc'de iki üç işletim sistemini birden kullanıyorum.
Bu mantıkla ben bir insan değilim. Olsam olsam bir melek olabilirim. :devil2::dil:

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
yerli yazılım firmaları bir ürün çıkarıp bu yazılımla microsoft a rakibiz dese parayı kaldırır :) sizde bu microsoft düşmanlığı varken iyi pazar oluşturursunuz :D

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Kendi açıklarını kapamak için dün çıkarmış olduğu temmuz ayı yama bohçasındada açık çıktı.

Asıl komedi olanda şu.. Çözüme bak şimdi

Çözüm bulana kadar kullanıcıların Internet Explorer üzerinden Office Web Components özelliğini kapatmaları :)

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Microsoft bunu dedi ya.İnadına Chrome OS artık.

MustaJ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
microsoft gibi bir şirketin ceo su olursan herkesle dalga geçersin zaten

bykonfizik

Asistan
Reaksiyon puanı
3
pff ne kadar komik yorumlar : ) pazar payı %90 olan bir işletim sistemleri var ortada,kaldiki taze bir search engine gümbür gümbür geliyor diğer işletim sistemleri yanında kalas gibi kalıyor kimse kusura bakmasın adam gayet haklı windows 7 gayet başarılı nihai sürüm gelmemesine karşın...

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Haklı bence : Windows dışında biraz Ubuntu' ya kayıyordum. Windows 7 ile oda bitti gibi benim için...

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Valla Benim Windows a geçebilmem için miras falan çıkması lazım. Yoksa biraz zor. Windows kendi sermaye programlar yatırım. Gerçi bedava olsa gene kullanmazdım. Her zaman pahalı iyidir mantığı vardır herkeste. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adam söylediklerinde haksız sayılmaz hani. :)

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ballmer iki işletim sistemine ihtiyaç yok demiş. BMW var ama mercedese gerek yok demek gibi birşey saçmalamış :)

Arkadaşım sen yanlış anlamışsın , adam BMW varken hacı murata gerek yok demek istemiş zuhaha. Yok illede hacı diyosan buyur...
Saygılar.

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Valla Benim Windows a geçebilmem için miras falan çıkması lazım. Yoksa biraz zor. Windows kendi sermaye programlar yatırım. Gerçi bedava olsa gene kullanmazdım. Her zaman pahalı iyidir mantığı vardır herkeste. :D

Dünya da ne çok miras yiyen varmış yav :dil:

Bende millet nasıl windows kullanıyor diye düşünüyordum :laugh: :laugh: :laugh:

İLHAN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
wındows fln kullanmam dıyenler emınım suanda o laflafı edenler wındows kullanıyordurlar ınsanlar ıkı yuzlu davranıyoralr cogu zaman

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşım sen yanlış anlamışsın , adam BMW varken hacı murata gerek yok demek istemiş zuhaha. Yok illede hacı diyosan buyur...
Saygılar.

Ben ne demişim sen ne demişsin hacı murat olsun sonuçta ikiside araba değilmi?

Bak bakim Ballmer ne demiş.
1 işletim sistemi var 2. sine gerek yok
google var binge gerek yok demezlermi adama?

bu arada zuhaha nedir Türkçede yok böyle birşey hangi dilde ne anlam taşıyor?

zukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Saygılar.
*
BMW merakın warda çalıpmı kullanıyosun aldınmı orjinalmi kullanıosun

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben ne demişim sen ne demişsin hacı murat olsun sonuçta ikiside araba değilmi?

Bak bakim Ballmer ne demiş.
1 işletim sistemi var 2. sine gerek yok
google var binge gerek yok demezlermi adama?

Sen iyice karıştırmışsın arkadaşım.Öncelikle sana bir garezim yok , burada anlaşalım.Ben senin yorumundan alıntı yaparak yola çıktım , zaten o kişi de senin ve benim gibi bir karşılaştırma yapmamış , bence sen kendi yorumunu ve verdiğim örneği karşılaştır , senin yorumuna mizahi olarak nasıl bir yön verdiğini tekrar bi gözden geçir.
Saygılar.