Emre Durden
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 22
Merhaba. Ben görev yönetcisini açtığımda bu şekilde yaklaşık 15 tane Microsoft Edge Update görünüyor. Bu normal midir? Nasıl geçebilir?
Hocam söylediklerinizi aynı şekilde uyguladım şuanda güncel olduğu yazıyor. Görev yöneticisinde 1 tane gözüküyor şuan ondan. Ben daha önce sadece yeniden başlatmıştım bir süre sonra tekrar çoğalmıştı. Şuanda problemim çözüldü gibi görünüyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim hocam.Normal değil. Bilgisayarı yeniden başlatın. Edge'yi çalıştırın, tarayıcı geçmişini (göz atma verilerini/tüm zamanlar) temizleyin.
Ayarlar>Yardım ve geri bildirim merkezi>Microsoft Edge Hakkında'yı tıklayın. Güncelleştirmeler denetlensin.
düzeldi gibi hocam şuanda 1 tane bile görünmüyor o resimdekilerden. Ama önceki durum gibi sonradan çıkmaz inşAllah tekrar.Düzeldiğine sevindim
Bende de böyle bir çözemedim gitti.Merhaba. Ben görev yönetcisini açtığımda bu şekilde yaklaşık 15 tane Microsoft Edge Update görünüyor. Bu normal midir? Nasıl geçebilir?
Ekli dosyayı görüntüle 134158
Hangi görevin ne için çalıştığını görebilmek için Edge ekranı açıkken Shift+Esc yapın. Hangi görevin ne işe yaradığını görebilirsiniz. Tarayıcıların çoğu çoklu çekirdekten yararlanabilmek için işleri görev parçacığı olarak bölüyor.Bende de böyle bir çözemedim gitti.
Normal değil.Merhaba. Ben görev yönetcisini açtığımda bu şekilde yaklaşık 15 tane Microsoft Edge Update görünüyor. Bu normal midir? Nasıl geçebilir?
Ekli dosyayı görüntüle 134158