Microsof Edge Ad-Block Nasıl Kurulur ?

Terapist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarıma Windows 10 geldi de onunla beraber gelen tarayıcıya ad block nasıl kurabilirim ? yardımcı olursanız sevinirim

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
ad muncher diye bir program var. tüm tarayıcılarda reklam blokluyor. win10a uyumlu mu bi bakmak lazım

sosyalik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Eklentisiz ve özelleştirilme özelliklerinden yoksun tarayıcılar bir hiç bu devirde. Microsoft tutunmak istiyorsa eklenti desteğine ve özelleştirme seçeneklerine el atmalı.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Eklentisiz ve özelleştirilme özelliklerinden yoksun tarayıcılar bir hiç bu devirde. Microsoft tutunmak istiyorsa eklenti desteğine ve özelleştirme seçeneklerine el atmalı.
özelleştirme seçenekleri güncelleme paketleriyle gelecek:) güncelleştirmelerden sonra çeşitli eklentiler de yayınlanacaktır

ByCenkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İster host dosyası kullarak tüm internete bağlanan yazılımlardaki reklamları engellersin istersen AdGuard kullanarak Edge'de dahil olmak üzere tüm tarayıcılardaki reklamı engellersin. Sana kalmış.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
http://www.mediafire.com/download/gcaoo6csbq7yt77/hosts.zip bunu indirip system32/drivers32/etc içine atın ama her ihtimale karşı hosts dosyasını yedekleyin.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Çok büyük hosts dosyası bilgisayarın açılışta bir süre zorlanmasına neden olabiliyor.
Çözüm olarak hizmetlere girip DNS istemcisini devre dışı bırakabilirsiniz.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Ad muncher kullan, ayrıca edge bana hızı yeterli geldi ie ye oranla,denemeden yorum yapmayın.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Google a alıştığındandır.

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
IE'ye oranla iyi bir tarayıcı olduğu kesin fakat internet sitelerine girerken çözümleniyor kısmında çok takılıyor ve kullanımı yavaşlatıyor. Ben görsellik haricinde hız olarak beğenmedim. Google Chrome bence hala en iyisi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ms edge fos... kullanan bilgisayar kullanmasından bir şey anlamıyor demektir...

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Edge kullanmayın bence ya.
Microsoft Edge'de 1GB'dan büyük hiç bir şey indiremiyorsunuz. Uyarı bildirimi çıkıyor. Bir şey indireceğim zaman farklı tarayıcı mı açacağım?
Microsoft Edge'de uygulama mağazası yok. Dolayısıyla Ad Block falan kullanamıyorsunuz.

Android ve PC'lerde, en iyi tarayıcı sonsuza kadar Chrome.
Mac'ler ve iOS'lerde ise en iyi tarayıcı sonsuza kadar Safari.

Tibaldo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasım ayı güncelleştirmesinden sonra Edge eklenti desteğine kavuşacak. Beklemek lazım.

mito

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arama motorunu Google yaptım ben de bingi sevmiyorum:yes: bence gayet hızlı edge:thumbup: