• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

mi9 se

SE fiyatına yakın bir fiyattan 9T çıktı kısa süre sonra sebebi bu yüzden diye tahmin ediyorum.

@Görkem Say'a katılıyorum.Mi9T çıktığı için kimse tercih etmiyor.Zaten arada az fiyat farkı var herkes mi9t'yi tercih ediyor.

1-Mİ 9 SE İthalatçı garantili olarak satılıyor.Distribütör garantilisi 3379 TL.Kimse bu telefona o parayı vermez.Bu durumda Mİ 9 T ile aynı fiyatta olan bu ithalatçı telefon Türkiye Garantili bir telefona neden tercih edilsin ?

2.İşlemci olarak Mi 9 T önde.

3.Batarya olarak Mi 9 T ciddi anlamda önde.

4.Kamerada Mi 9 T bir tık daha önde.

En önemli etkenler bunlar ve bence gayet yeterli sebepler.

1-Mİ 9 SE İthalatçı garantili olarak satılıyor.Distribütör garantilisi 3379 TL.Kimse bu telefona o parayı vermez.Bu durumda Mİ 9 T ile aynı fiyatta olan bu ithalatçı telefon Türkiye Garantili bir telefona neden tercih edilsin ?

2.İşlemci olarak Mi 9 T önde.

3.Batarya olarak Mi 9 T ciddi anlamda önde.

4.Kamerada Mi 9 T bir tık daha önde.

En önemli etkenler bunlar ve bence gayet yeterli sebepler.
5- Ekranda Mİ9T önde

Mi9t ve mi9se aynı fiyat bandında tabiyki herkes mi 9t alıyor

O kişisel bir karar ben herkesin kabul edeceği şeyleri sıraladım,kimisine küçük ekran iyi gelirken kimisine büyük ekran iyidir.Sende aynı durumu yaşamıştın sanırım,bir telefonla karşılaştırıyordun ve karsilastirdigin telefonun ekranı büyük gelmişti.Kimisine de mi 9 t nin ekranı büyük geliyordur.

O kişisel bir karar ben herkesin kabul edeceği şeyleri sıraladım,kimisine küçük ekran iyi gelirken kimisine büyük ekran iyidir.Sende aynı durumu yaşamıştın sanırım,bir telefonla karşılaştırıyordun ve karsilastirdigin telefonun ekranı büyük gelmişti.Kimisine de mi 9 t nin ekranı büyük geliyordur.
S.a

Ben İPhone 5s'ten geçeceğim için ekranı çok dert etmiyorum Mİ9T ekranı bana oldukça ideal geliyor elime de tam oturuyor
Bana Honor 9x'in ekranı çok büyük geliyordu çünkü 6.59 inç ekranı vardı enüz elime alma fırsatım olmadı Vatan'a ne zaman gelir Allah bilir gerçi ben RN8 Pro ile Mİ9T elime aldım RN8 Pro büyük geldi ama çok rahatsız edecek bir boyutu yok yani kullanılabilir olay tamamen alışmak ile ilgili

Son düzenleme: