vinsanity1525
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 444
neden kimse bu telefonu kullanmıyor
Yalan söylemeye gerek var mı ?SE fiyatına yakın bir fiyattan 9T çıktı kısa süre sonra sebebi bu yüzden diye tahmin ediyorum.
Yalan nerede?Yalan söylemeye gerek var mı ?
5- Ekranda Mİ9T önde1-Mİ 9 SE İthalatçı garantili olarak satılıyor.Distribütör garantilisi 3379 TL.Kimse bu telefona o parayı vermez.Bu durumda Mİ 9 T ile aynı fiyatta olan bu ithalatçı telefon Türkiye Garantili bir telefona neden tercih edilsin ?
2.İşlemci olarak Mi 9 T önde.
3.Batarya olarak Mi 9 T ciddi anlamda önde.
4.Kamerada Mi 9 T bir tık daha önde.
En önemli etkenler bunlar ve bence gayet yeterli sebepler.
İkisi de amoled,ayrıca mi 9 se nin PPI orani da daha yuksek,ekranda neden mi 9 t daha onde ?5- Ekranda Mİ9T önde
boyut olarakİkisi de amoled,ayrıca mi 9 se nin PPI orani da daha yuksek,ekranda neden mi 9 t daha onde ?
O kişisel bir karar ben herkesin kabul edeceği şeyleri sıraladım,kimisine küçük ekran iyi gelirken kimisine büyük ekran iyidir.Sende aynı durumu yaşamıştın sanırım,bir telefonla karşılaştırıyordun ve karsilastirdigin telefonun ekranı büyük gelmişti.Kimisine de mi 9 t nin ekranı büyük geliyordur.boyut olarak
S.aO kişisel bir karar ben herkesin kabul edeceği şeyleri sıraladım,kimisine küçük ekran iyi gelirken kimisine büyük ekran iyidir.Sende aynı durumu yaşamıştın sanırım,bir telefonla karşılaştırıyordun ve karsilastirdigin telefonun ekranı büyük gelmişti.Kimisine de mi 9 t nin ekranı büyük geliyordur.
Ben İPhone 5s'ten geçeceğim için ekranı çok dert etmiyorum Mİ9T ekranı bana oldukça ideal geliyor elime de tam oturuyorO kişisel bir karar ben herkesin kabul edeceği şeyleri sıraladım,kimisine küçük ekran iyi gelirken kimisine büyük ekran iyidir.Sende aynı durumu yaşamıştın sanırım,bir telefonla karşılaştırıyordun ve karsilastirdigin telefonun ekranı büyük gelmişti.Kimisine de mi 9 t nin ekranı büyük geliyordur.