Mi10T vs A52

huseyincnt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tm
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyatı ne kadar olur

PocoF2Pro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Sadece oyun için alacaksa haklısın.Ben genel olarak yorumladım.Bu adam hiçmi Fotoğraf çekmeyecek? Hiçmi video çekmeyecek? Ekran kalitesi, tasarım, stereo hoparlör deneyimi bunlar önemsiz mi? Bide Mi 10t yurtdışı cihazı.A52 nin garanti avantajıda var.
Önemli fakat stereo hoparlör deneyiminin mi 10t de kötü olduğunu mu iddia ediyorsunuz onu anlayamadım. Ayrıca daha yeni tanıtılan bir cihazın hoparlör deneyimini nerden biliyorsunuz ? Kullandınız mı ? Bu arada A52 nin fiyatıda belli değil. Üretenden çok devletin kazandığı formülünden hesaplarsak Avrupa fiyatı X2 veya X1.5 = Türkiye fiyatı olur.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Önemli fakat stereo hoparlör deneyiminin mi 10t de kötü olduğunu mu iddia ediyorsunuz onu anlayamadım. Ayrıca daha yeni tanıtılan bir cihazın hoparlör deneyimini nerden biliyorsunuz ? Kullandınız mı ?
Stereo hoparlör konusunda piyasada Apple dahil birçok firmanın cihazını kullandım.Emin ol Samsungun sunduğu mükemmel stereo hoparlör deneyimini hiçbir firmanın cihazından alamadım.Samsung stereo hoparlör konusunda özellikle bass seste mükemmel bir kalite sunuyor.

PocoF2Pro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Stereo hoparlör konusunda piyasada Apple dahil birçok firmanın cihazını kullandım.Emin ol Samsungun sunduğu mükemmel stereo hoparlör deneyimini hiçbir firmanın cihazından alamadım.Samsung stereo hoparlör konusunda özellikle bass seste mükemmel bir kalite sunuyor.
Evet amiral gemilerinde mükemmel bir ses kalitesi var. Peki orta segmentte aynı hoparlörü mü kullanyor ? Bunu denemeden göremeyiz.
Örneğin C9 PRO daki stereo deneyimi berbattı. Deneyimleme fırsatı bulmuştum.

Sizin mantığınıza göre dxomark'ta en yüksek puanı alan amiral gemisi bir HUAWEİ. Şimdi gidip orta segment bir huawei alırsak aynı kamera deneyimini mi verecek bize ? --HAYIR.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Evet amiral gemilerinde mükemmel bir ses kalitesi var. Peki orta segmentte aynı hoparlörü mü kullanyor ? Bunu denemeden göremeyiz.
Örneğin C9 PRO daki stereo deneyimi berbattı. Deneyimleme fırsatı bulmuştum.

Sizin mantığınıza göre dxomark'ta en yüksek puanı alan amiral gemisi bir HUAWEİ. Şimdi gidip orta segment bir huawei alırsak aynı kamera deneyimini mi verecek bize ? --HAYIR.
Dxomark bir balon.O sitenin puanlamasına inanmıyorum.Mate 40 Pro güzel fotoğraf çekiyor ama video performansı berbat.Mate 40 Pro nun kamera performansı genele(video,arka,ön Fotoğraf) vurursak ilk 5 e giremez.Verdiğin örnek doğru bir örnek değil.Sana katıldığım nokta S20 ve S21 lerdeki muhteşem stereo hoparlör deneyimi bu cihazlarda olmayabilir.