Mi Note 10 Lite vs A71

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Evet hafta sonu inceledim. Xiaomi Mi Note 10 Lite elde çok güzel duruyor. Kavisi olmasa tam istediğim telefon. A71 çok pahalı geldi özeliklerine göre.M31 ise daha uyguun fiyatlı, özellikleri Mi Note 10 Lite'den daha kötü.
Kısmen evet hocam.ama ayrıca yapım kalitesinden de bahsettim cihazları ayrıntılı inceleyin mesela bir M serisinin kalitesi ile bir A'nın kalitesi aynı değil.M serisi dandik geliyor bana.Yani açıkçası telefonları yan yana alın iyice inceleyin kalite farkını daha iyi anlarsınız. :)

Kakadu Papağanı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen teknosaya gittim mi note 10 lite ekranı efsane kavisli olduğu için sanki 3 boyutlu gibi duruyor çok parlak içim açıldı bakınca bide kavisler bir farklı duruyor sanki çift akranlı telefonlar gibi farklı bir havası var sanki kenara kayıp şelale gibi akçak a71 ekranıda iyidir ama Xiaomi ninki bana iPhone 11 peodan bile cazip geldi bataryası daha iyi işlemciside kamerayı bilmem ama

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Geçen teknosaya gittim mi note 10 lite ekranı efsane kavisli olduğu için sanki 3 boyutlu gibi duruyor çok parlak içim açıldı bakınca bide kavisler bir farklı duruyor sanki çift akranlı telefonlar gibi farklı bir havası var sanki kenara kayıp şelale gibi akçak a71 ekranıda iyidir ama Xiaomi ninki bana iPhone 11 peodan bile cazip geldi bataryası daha iyi işlemciside kamerayı bilmem ama

O ekranın kavisli olmasının eksi yanlarıda var. Ekran koruyucu tutmadığı söyleniyor kolay kolay hemen kalkıyormuş yanlardan. Ve ekran Amoled olduğu için o kavisli yerlerden alacağı bir darbe ile rahat 1000-1400 TL arası masraf çıkarabilir Amoled ekran değişimleri çok pahalı...