mserifselen
Asistan
Mi Note 10 Lite ekran koruyucu taktırmak istiyorum ama sitelerde satışı yok yada kötü yorumları çok bilen taktıran kişiler var önerecekleri yer site var mı?
Nano almazdım ben en iyisi Temperli Cam.Ben de aynı telefonu alacağım ve ekran koruyucu alacağım yer burası:
![]()
Xiaomi Mi Note 10 Lite Ekran Koruyucu Lensun Nano Mucize Koruma Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Xiaomi Mi Note 10 Lite Ekran Koruyucu Lensun Nano Mucize Koruma en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Xiaomi Mi Note 10 Lite Ekran Koruyucu Lensun Nano Mucize Koruma incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
sayfada aşağılara in gerekli videoları da göreceksin ve yorumları...
Sıvılı falan diye hoşuma gitmedi. İçine kaçar diye.Kötü yorumlara bakma yapmayı bilmiyor onlar MizanCELL kanalında uygulanışı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acaba orada var mıdır?Birşey olmaz korkmayın yada mistore'a götürün yetkililer takar.
Vardır tabi.Acaba orada var mıdır?
Bir bakayım yarın.Vardır tabi.
Ekran koruyucu evet aynı ama kılıf değil kamera dizilimi farklıAslında Mi Note 10 olarak da bakabiliriz ekran koruyucu ve kılıflara, ikisi de birebir aynı tip çünkü.
Ekran koruyucu evet aynı ama kılıf değil kamera dizilimi farklı
Nano pek iyi değil.Xiaomi Mi Note 10 Lite Lensun Nano Kırılmaz Ekran Koruyucu böyle bir ürüne denk geldim kullanan varmı acaba kalitesi hakkında bilgisi olan