Cvnmrt
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,942
Xiaomi sevmeyebilirsin tamam ama yanlış yönlendirme yapma
Mate 10 Pro.Siz hangi telefonu kullanıyorsunuz?
Bekleme tarafı önemli kabul ediyorum. Ancak telefonda en fazla şarj ekran açıkken gider. Ekran süresi konusunda da Note 10 Lite daha avantajlı. Diyelim iki telefonda günün sonunda tam şarjdan yüzde 10'a ulaştı. Note 10 Lite ekran süresi atıyorum 8 saattir, Realme 6 Pro'da bu süre 6.5 saat olur. Ekran açık süresindeki farkı da göz ardı edemezsiniz. Üstelik arayüz komple karanlık modu destekliyor artık. Üstüne duvar kağıdını falan da siyah seçersin tertemiz olur.Xiaominin bekleme tarafı iyi değil.6 yemez 4 yer mesele bu değil.Androidde ios gibi bekleme olayını Huawei,Oppo, Realme dışında sunan yok.
Realme 6 Pro nun batarya testini izledim.Realme 6 Pro bekleme tarafında beni baya şaşırttı.Xiaominin batarya performansı kötü demiyorum.Kullanım iyi ama bekleme tarafı aman aman değil.Son mui 12 le belki iyi bir seviyeye getirebilirler.Bekleme tarafı önemli kabul ediyorum. Ancak telefonda en fazla şarj ekran açıkken gider. Ekran süresi konusunda da Note 10 Lite daha avantajlı. Diyelim iki telefonda günün sonunda tam şarjdan yüzde 10'a ulaştı. Note 10 Lite ekran süresi atıyorum 8 saattir, Realme 6 Pro'da bu süre 6.5 saat olur. Ekran açık süresindeki farkı da göz ardı edemezsiniz. Üstelik arayüz komple karanlık modu destekliyor artık. Üstüne duvar kağıdını falan da siyah seçersin tertemiz olur.
Ben bekleme tarafını savunmadım zaten. Ancak siz, ekran açık süresindeki kullanım farkını göz ardı ettiniz başta. Ona istinaden yazdım. Siz direkt gelip batarya performans farkı yok hatta Realme daha iyi dediniz. Öyle bir şey yok. Bu telefon gün içerisinde kapalı halde beklemiyor sürekli olarak. Ortalamaya vurduğumuz zaman Note 10 Lite daha iyi bir batarya performansı sunacaktır.Realme 6 Pro nun batarya testini izledim.Realme 6 Pro bekleme tarafında beni baya şaşırttı.Xiaominin batarya performansı kötü demiyorum.Kullanım iyi ama bekleme tarafı aman aman değil.Son mui 12 le belki iyi bir seviyeye getirebilirler.
Batarya tarafında Mi Note 10 lite da daha iyi olabilir ben Realmenin yazılımla biraz daha iyi diyorum.Ama öyle aralarında 2-3 saat fark olmaz.Biri diğerinden iyiyse 20-30 dk fark olur diye düşünüyorum.(Tahminim)Ben bekleme tarafını savunmadım zaten. Ancak siz, ekran açık süresindeki kullanım farkını göz ardı ettiniz başta. Ona istinaden yazdım. Siz direkt gelip batarya performans farkı yok hatta Realme daha iyi dediniz. Öyle bir şey yok. Bu telefon gün içerisinde kapalı halde beklemiyor sürekli olarak. Ortalamaya vurduğumuz zaman Note 10 Lite daha iyi bir batarya performansı sunacaktır.
Sanırım Xiaomi fanboyları firma üzerinde epey olumsuz etki bırakmış. Xiaomi kullanmayanlar artık telefonun artı yönlerini bile görmezden gelmeye başladı gibi. Ancak fanboy derecesinde firmayı övenlerin çoğunluğu da büyük ihtimalle 20 yaş altındadır. O yüzden onların yaptığı hatanın benzerini yapıp, telefonun artı noktaları görmezden gelmek size / bize yakışmaz.Batarya tarafında Mi Note 10 lite da daha iyi olabilir ben Realmenin yazılımla biraz daha iyi diyorum.Ama öyle aralarında 2-3 saat fark olmaz.Biri diğerinden iyiyse 20-30 dk fark olur diye düşünüyorum.(Tahminim)
Cihazı kötülemiyorum.Cihaz güzel ama forumlarda arada okuyorum.Yazılımsal hatalardan bahsediliyor.Tercih meselesi Mi Note 10 lite alana niye Realme 6 Pro almadın? Demem.İkiside güzel cihaz.Tercih konuyu açan kişiye ait.İyi forumlar.Sanırım Xiaomi fanboyları firma üzerinde epey olumsuz etki bırakmış. Xiaomi kullanmayanlar artık telefonun artı yönlerini bile görmezden gelmeye başladı gibi. Ancak fanboy derecesinde firmayı övenlerin çoğunluğu da büyük ihtimalle 20 yaş altındadır. O yüzden onların yaptığı hatanın benzerini yapıp, telefonun artı noktaları görmezden gelmek size / bize yakışmaz.
Tercih edemediğim için konuyu açtım. Yazılımsal hatalar doğru. O nedenle kararsız kaldım.Cihazı kötülemiyorum.Cihaz güzel ama forumlarda arada okuyorum.Yazılımsal hatalardan bahsediliyor.Tercih meselesi Mi Note 10 lite alana niye Realme 6 Pro almadın? Demem.İkiside güzel cihaz.Tercih konuyu açan kişiye ait.İyi forumlar.
Sanırım siz kullanıyorsunuz?Kırılmaz cam önerisi olan varmı alıp memnun kalan kenardan köşeden kalkmayan
Bu videoyu bi izle. Sonra karar verSizce yazılımsal sorunlarına rağmen alınır mı?
Parmak izi geç açılmıyor bence. Ayrıca ekran koruyucu takmamış sonra çiziliyor diyor.Bu videoyu bi izle. Sonra karar ver
Realme 6 Pro gibi bir rakibi var. O yüzden kararsız kaldım.Niye alınmasın
Parmak izi okuyucusu ve kamera dizilimi eleştirisi saçma olmuş ama diğer sorunları belirtmesi bu telefonu almaya düşünenlere bir fikir olurBu videoyu bi izle. Sonra karar ver
Tamam arkadaşlar, alın çöp yazılımlı, gereksiz animasyonlu oyuncak telefon arayüzlü, tek güncellemeyle cihazın ekran süresini yarıya indiren, güncelleme konusunda fiyasko olan, telefonlarının %80'inde problem olan, arayüzden tut telefon ismine kadar her şeyi ios'dan çalan xiaomi'yi, keyfinize bakın (!!!)
Bu yorumları kağıt üstündeki değerlere ve sorunlara bakıp yapmıyorum. Bir telefonu eleştirmeden önce deneyimliyorum. Telefonunuz hayırlı olsun.Ne kadar gereksiz ve boş bir yorum. Yılardır Xiaomi kullanıyorum ve yazdıklarının tek bir tanesi bile doğru değil. Daha dün Mi Note 10 Lite modeli elime ulaştı, hiç bir problemi yok. Eski telefonum Mi 5S Plus da 4 yıldır kullanmama rağmen ne şarjında bir sıkıntı var ne yazılımında. Ve ben her gün oyun oynarım. Xiaomi kullanmayıp yorum yapmak ya da bir tane sorunlu Xiaomi telefonu görüp bunu genellemek çok "gereksiz" ve yanlış.
Ben markayı bilen biri olduğum için yazdıkların bir şey ifade etmiyor ama, ilk defa alacaklar için yanlış yönlendirme oluyor. Xiaomi alacak arkadaşlar dediğim gibi hiç bir problem yaşamadım 4 yıldır. Ailecek kullanıyoruz; mi 5s plus, redmi note 5pro, redmi note8 pro ve son olarak mi note 10 lite. Bu telefonların hiç birinde bahsedilen sorunların bir tanesi bile yok.
Telefonun ekran koruyucusu yok diyor Yani piyasada yokParmak izi geç açılmıyor bence. Ayrıca ekran koruyucu takmamış sonra çiziliyor diyor.
Sizce yazılımsal sorunlarına rağmen alınır mı?
Şuan herkesin aradığı o heralde hocam...Kırılmaz cam önerisi olan varmı alıp memnun kalan kenardan köşeden kalkmayan
Yok mu?Telefonun ekran koruyucusu yok diyor Yani piyasada yok
Yorumunuz ve yardımınız için teşekkürler.Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Şarjı dün öğlen doldurdum, şuan hala kullanıyorum. Sürekli oynadığım oyunum da var ve yeni aldığım için gün boyu kurcaladım, hatta kamerayla çok uğraştım şarj daha bitmedi. Sensör sorunu da hala yaşamadım. Belki son güncelleme ile düzeltilmiştir. Oynadığım oyun da yüksek grafiklere sahip (Idle Arena) olmasına rağmen ne ısınma ne de kasma yaşadım. Kamerasını anlatmaya gerek bile yok zaten. Ekran kalitesi muhteşem ve tasarım premium hissi veriyor. Telefonda şuan aklıma gelmeyen bir sürü ufak ama güzel özellikler de mevcut.
Sorun olabilecek şeyler parmak izi okuyucusunun biraz ağır kalması ve telefonun ağırlığı bence. Parmak izi okuyucu hızının da ekrana gömülü olan orta segment telefonlarla çok farkı yok. Amiral gemilerinden yavaş kısaca. Rahatsız etmedi beni ama, buna önem veren biri ona göre değerlendirebilir.
Son olarak hiç bir telefonu markasına göre değerlendirmeyin. Youtube da inceleme, karşılaştırma videolarına bakın. İnternette kullananların deneyimlerine bakın. Sonuç olarak önemli olan; telefonun sizin isteklerinize ne kadar cevap verdiği, markası değil.
Markasını modelini veya nerde satıldığına dair bilgi verebilir misin?Kırklareli'de oturan varsa burada mevcut arkadaşlar Bana gelirken takılı geldi ve yanlardan kalkma falan yapacak gibi de değil. Bayağı yok gibi, yanımdaki arkadaş ekran koruyucu taksaydın dedi, düşünün o derece.
Siz de Xiaomi yi gömüyorsunuz ama. Size göre kötü tamam ama ona göre kötü olmayabilir. Realme 6 pro gerçekten çok güzel tamam ama en iyisi değil, mi note 10 lite da çöp değil.Realme 6 Pro varken alınmaz.
Ben de alacağım zaten. Karar verdim.Siz de Xiaomi yi gömüyorsunuz ama. Size göre kötü tamam ama ona göre kötü olmayabilir. Realme 6 pro gerçekten çok güzel tamam ama en iyisi değil, mi note 10 lite da çöp değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mi note 10 lite alınır öneririm.
Note 10 lite gayet iyi bir telefon. Emin olun bu telefonu gömmemin en büyük nedeni xiaomi olması. Aynı özellikleri aynı fiyata huawei, samsung veya oppo çıkarsaydı ciddi ciddi önerirdim.Siz de Xiaomi yi gömüyorsunuz ama. Size göre kötü tamam ama ona göre kötü olmayabilir. Realme 6 pro gerçekten çok güzel tamam ama en iyisi değil, mi note 10 lite da çöp değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mi note 10 lite alınır öneririm.
Aynı özellikleri aynı fiyata huawei, samsung, oppo ÇIKARAMAZ böyle bir telefon satmaya kalksalar emin ol fiyatı 5000'lerde dolaşırAynı özellikleri aynı fiyata huawei, samsung veya oppo çıkarsaydı ciddi ciddi önerirdim.