Mi Band 5

Sloven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Mi band 5 im var mi fit ayarlarinda otomatik nabiz ölçme kapali. Saat uzerinden nabzimi kendi istegime bagli ölçüyorum, mesela simdi ölçtüm 75 cikti diyelim 30 dk sonra yada belli bir sure sonra baktigimda nabiz sonucum farkli oluyor bileklik belli bir sure icinde otomatik olcuyor nabzimi fakat ayarlarsa kapali mi fit de. Mi fit bileklik ayarlarinda kapali olmasina ragmen otomatik uyku takibi yapmis mesela. Yardim edin ya

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Mi band 5 im var mi fit ayarlarinda otomatik nabiz ölçme kapali. Saat uzerinden nabzimi kendi istegime bagli ölçüyorum, mesela simdi ölçtüm 75 cikti diyelim 30 dk sonra yada belli bir sure sonra baktigimda nabiz sonucum farkli oluyor bileklik belli bir sure icinde otomatik olcuyor nabzimi fakat ayarlarsa kapali mi fit de. Mi fit bileklik ayarlarinda kapali olmasina ragmen otomatik uyku takibi yapmis mesela. Yardim edin ya
Yazılım atılması gerek. Aynısı bende olmuştu. Kafayı yedirtti ancak bu şekilde çözülüyor maalesef.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
DİKKAT: Hatalı işlem sonucunda cihaz brick olabilir. Kendi sorumluluğunuz. Bu çözüm sadece Global modeller için geçerlidir.

1- 1.0.1.32 Stock sürümü indiriyoruz. ( 1.5MB, Global Version ) Buraya Tıklayın

2- Daha sonrasında Notify and Fitness For Mi Band isimli uygulamayı indiriyoruz.

3- Notify And Fitness uygulamasına geçtiğimizde Ayarlar>Araçlar> kısmından yazılım yükle ya da güncelle gibi bir seçenek olmalı. İlk 5 madde içerisinde. Buna tıklıyoruz.

4- Daha sonrasında yüklediğimiz sonu .fw ile biten dosyayı seçiyoruz.

5- Geçerli Kaynaklar! yazarsa bir problem yok.

6- Bundan sonra cihaz ile kesinlikle Bluetooth bağlantısını kesmeyin. Ekranda %100 olsa dahi, bileklik üzerinde ana ekran gelene kadar bekleyin.

Cihaz normal olarak açılacaktır. Keyifli günler dileği ile.

Sloven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
DİKKAT: Hatalı işlem sonucunda cihaz brick olabilir. Kendi sorumluluğunuz. Bu çözüm sadece Global modeller için geçerlidir.

1- 1.0.1.32 Stock sürümü indiriyoruz. ( 1.5MB, Global Version ) Buraya Tıklayın

2- Daha sonrasında Notify and Fitness For Mi Band isimli uygulamayı indiriyoruz.

3- Notify And Fitness uygulamasına geçtiğimizde Ayarlar>Araçlar> kısmından yazılım yükle ya da güncelle gibi bir seçenek olmalı. İlk 5 madde içerisinde. Buna tıklıyoruz.

4- Daha sonrasında yüklediğimiz sonu .fw ile biten dosyayı seçiyoruz.

5- Geçerli Kaynaklar! yazarsa bir problem yok.

6- Bundan sonra cihaz ile kesinlikle Bluetooth bağlantısını kesmeyin. Ekranda %100 olsa dahi, bileklik üzerinde ana ekran gelene kadar bekleyin.

Cihaz normal olarak açılacaktır. Keyifli günler dileği ile.
Ben bilekligi media markt magazasindan aldim global surum oluyor degilmi, ve bileklige daha sonra xiaomi tarafindan guncellemeler gelecekmi. gelirse yapabilirim değilmi.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Ben bilekligi media markt magazasindan aldim global surum oluyor degilmi, ve bileklige daha sonra xiaomi tarafindan guncellemeler gelecekmi. gelirse yapabilirim değilmi.
Tabi ki de güncelleme gelir. Şu anda yüklü olan sürümü baştan kuracağız sadece. Benimki Çin versiyonu olduğu için bende daha zor oldu.

Sloven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tabi ki de güncelleme gelir. Şu anda yüklü olan sürümü baştan kuracağız sadece. Benimki Çin versiyonu olduğu için bende daha zor oldu.
Peki mi fit uygulamasinda eslesmeyi sonladirmama falan gerek varmi yoksa mi fit biseyler yapmama gerek yokmu.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Peki mi fit uygulamasinda eslesmeyi sonladirmama falan gerek varmi yoksa mi fit biseyler yapmama gerek yokmu.
Mi Fit sadece arkaplanda açık olmalı. İşlem yapmanıza gerek yok. Kapatırsanız işlem başarısız olur.

Sloven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tamam tesekkurler ilginiz ve desteginiz icin.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Önemli değil:)

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Bileklik uyku takibini otomatik olarak yapıyor. Mi Fitden bu özelliği kapatabilmeniz söz konusu değil. PAI özelliğinin kapalı olduğundan emin olduğunuz halde kendi kendine nabız ölçüyorsa Sonic Dashın dedikleeini uygulayın. (Uyuduğunuzda kendi kendine nabız ölçebilir)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazılım attıktan sonra uyumadığınız halde kendi kendine nabız ölçüyorsa bu rehberdeki adımları uygulayın. Xiaomi - (Rehber) Mi Band 5 Sürekli Nabız Ölçümünü Kapatma

ekrematilla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bende de ayni sorun var yalniz ben bilekligi cikarip masaya koyuyorum eve geldigim zaman belli araliklarla alttaki sensorler calisiyor o yesil isiklari goruyorum acaba hareketsiz kaldigi icin bileklik uykuda mi goruyor kendisini bundan dolayi midir benim sorunum yardimci olabilir misiniz ?