Mi band 4 ve 5 arasındaki farka değer mi?

Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    4

TechArcH

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Merhaba ben de mi band 3 ve ekstra 3 kordon var mi band 3 bozuluyo gibi değiştirmeyi düşünüyorum.Mi band 5 alirsam kordonlar boşa gider.4 alırsam da çok özellik kaybım olur mu diye düşünüyorum yardımci olursanız sevinirim

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,553
Profesyonel sporcu değilsen çok birşey kaybetmesin.Bluetooth 5.0 var diğerinde ise 4.2.Başka önemsenecek büyük fark yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani 4 daha iyi olur senin için.Boşuna 100 TL daha harcama.

TechArcH

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Profesyonel sporcu değilsen çok birşey kaybetmesin.Bluetooth 5.0 var diğerinde ise 4.2.Başka önemsenecek büyük fark yok.

Mi band 4 de bt 5 diye biliyorum

+100 mi band 5 icin bide mi band 3 e harcadiğim kordon parası olunca baya zarar oluyor

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Merhaba ben de mi band 3 ve ekstra 3 kordon var mi band 3 bozuluyo gibi değiştirmeyi düşünüyorum.Mi band 5 alirsam kordonlar boşa gider.4 alırsam da çok özellik kaybım olur mu diye düşünüyorum yardımci olursanız sevinirim
Daha fazla spor aktivitesi, stres ölçmek, uyku takibi ve biraz daha büyük ekran.

TechArcH

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Daha fazla spor aktivitesi, stres ölçmek, uyku takibi ve biraz daha büyük ekran.
Uyku takibi hepsinde var stres ölçümünü kullandım ve yararli değil (bi tanıdıkta vardı) büyük ekran fazla pil harcar bence +100 degecek birşey yok ama eger mi band 5 in kordon uyumu olsa alırdım.