Yıldırım E.
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,681
Mi 9 Lite alacaktım herkes bunu tavsiye etti kafamda soru işaretleri oluştu.
Mi 9 Lite iyimi sizce?Dışarıdan bir darbe almazsa sorun çıkartacağını düşünmüyorum.
Otomatik açılmaması için bir ayar vardır bence. Otomatik açılmaması gerekir.Bende var. Pop up ta nefret ettiğim konu wp den görüntülü arama gelince otomatik açılıyor.
yani onu bulup söylersen çok iyi olurOtomatik açılmaması için bir ayar vardır bence. Otomatik açılmaması gerekir.
Araştırıcam senin için, en azından bulursam herkese çözüm oluryani onu bulup söylersen çok iyi olurben bulamadım
hocam cep modu var diye biliyorumyani onu bulup söylersen çok iyi olurben bulamadım
Bende onu buldum şuan, cep modu aktif edilirse pop up kamera açılmıyormuş. Onu denesinler bencehocam cep modu var diye biliyorum
babuş ben Mİ9T kullanıyorum telefon ile ilgili sorun varsa bana özelden mesaj atabilirsin seve seve yardımcı olurumMi 9 Lite alacaktım herkes bunu tavsiye etti kafamda soru işaretleri oluştu.
arka kapakta parmak izi okuyucus hoş durmuyor sadeliği bozuyor güç tuşuna gömülü parmak izi okuyucusu ondan daha mantıklı ama benim favorim ekrandan parmak izi bende Mİ9T kullanıyorum parmak izi okuyucusu sorunsuz çalışıyor ama IPS ekranlı telefonların parmak okuyucusu daha hızlı bu da su götürmez bir gerçekTelefon güzel, fakat ben aynı fiyata Redmi Note 8 Pro öneririm. Mi 9 serisinde parmak izi bölgesi hiç güzel değil bence.
Hayır açılmıyor bende onun ayarı varBende var. Pop up ta nefret ettiğim konu wp den görüntülü arama gelince otomatik açılıyor.
nsıl yapılıyor o ayar? ben bulamadım ya. cepteyken açılmıyor ama masa üzerinde iken wp den görüntülü geldi mi açılıyorHayır açılmıyor bende onun ayarı var
7 aydır mi 9t kullanıyorum pop-up konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadımMi 9 Lite alacaktım herkes bunu tavsiye etti kafamda soru işaretleri oluştu.
Ben cep modu ayarını kastetmiştim hocam merak ettim masa üzerinde açılıyor mu deneyecemnsıl yapılıyor o ayar? ben bulamadım ya. cepteyken açılmıyor ama masa üzerinde iken wp den görüntülü geldi mi açılıyor
Benden sonra Spider-Man avatarı koyan 2.kişisin ama seninki Miles bu arada Miles'ın PS5 oyunu çıkacak bu yaz7 aydır mi 9t kullanıyorum pop-up konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben cep modu ayarını kastetmiştim hocam merak ettim masa üzerinde açılıyor mu deneyecem
Evet bende de masa üzerindeyken ekran kapalıysa pop-up kendi kendine açılıyor
Ekran açıksa zaten bildirim olarak gözüküyor görüntülü arama kendi kendine açılmıyor
??Benden sonra Spider-Man avatarı koyan 2.kişisin
Benimde??
Spider-Man hayranı değilim ama spider-verse filmi çok sevdiğim bir animasyon
Mi 9 Lite iyimi sizce?
Herkes Mi 9T al diyor siz Mi 9 Litemı diyorsunuz?Evet iyi.
Benimde en sevdiğim animasyondur hele ki Homecoming ve Far From Home çöpünden sonra bu animasyon bana ilaç gibi geldi ama benim asıl favori Spidey animasyonum 1994 serisi ve Spectacular??
Spider-Man hayranı değilim ama spider-verse filmi çok sevdiğim bir animasyon
bende Mİ9T al diyorumHerkes Mi 9T al diyor siz Mi 9 Litemı diyorsunuz?
Bence Homecoming çöptü ama far from home fena değildi.Benimde en sevdiğim animasyondur hele ki Homecoming ve Far From Home çöpünden sonra bu animasyon bana ilaç gibi geldi ama benim asıl favori Spidey animasyonum 1994 serisi ve Spectacular
bende Mİ9T al diyorum
far from home'u izlemedim bile inan gram umurumda değil onu izleyeceğime giderim Spider-Man 2 izlerim tren sahnesi bile far from home'u tokatlarBence Homecoming çöptü ama far from home fena değildi.