Mi 9T alınmalı mı?

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
9. Sınıfa geçeceğim mağlum telefon lazım mi 9t uygunmu tek korkum okuldaki insanların saçma sapan şakalar yaparsa telefon düşünce pop up bozulur diye korkuyorum telefon zaten su almıyor başka tavsiyeleriniz varsa yazabilirsiniz.

Reaksiyon puanı
6,371
Bu bütçeye ya mi note 10 lite öneririm ya da realme 6 pro. Ekran, batarya, tasarım, bazı noktalarda da kamera olarak mi note 10 lite, performans (Performansları neredeyse aynı realme 6 pro biraz daha önde) ve diğer özellikler için realme 6 pro.

Ravenn

Asistan
Reaksiyon puanı
159
Realme 6'nın işlemcisi 12nm bataryayı götürür o.
Ne kadar azalabilirki? hayır yani 8 nmde aynı bataryayla 10 saat 12 nmde 8 saat mı alacaksın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bütçeye ya mi note 10 lite öneririm ya da realme 6 pro. Ekran, batarya, tasarım, bazı noktalarda da kamera olarak mi note 10 lite, performans (Performansları neredeyse aynı realme 6 pro biraz daha önde) ve diğer özellikler için realme 6 pro.
Sizin ilerde almayı düşündüğünüz bir telefon var mı ?

Reaksiyon puanı
6,371
Ne kadar azalabilirki? hayır yani 8 nmde aynı bataryayla 10 saat 12 nmde 8 saat mı alacaksın?
Cihazın enerji yönetimine bağlı. Ve Realme 6'da mediatek bir işlemci var. Kötü değil ama snapdragon kadar değil. Buna cihazın kendi yazılım kalitesi, batarya verimi için yapılmış optimizasyonlar gibi şeyler katılıyor ama realme 6'nın batarya performansı çok da iyi değil.

Sizin ilerde almayı düşündüğünüz bir telefon var mı ?
Benim telefon almam için daha çok zaman var o yüzden pek düşünmüyorum. Bir-iki kere bazı cihazları sormuştum ama şu an için bir şey düşünmüyorum ben. Eğer şu an bir telefon alacak olsaydım 3500-4000 arasında mi noe 10 lite biraz daha artırıp realme x2 pro alırdım.

Boyga TV

Doçent
Reaksiyon puanı
275
Mi note 10 lite öneririm şahsen. Ben de ağustos-eylül gibi bu telefonu alacağım. Yazılan telefonlar hep birbirine yakın. Benim Note 10 Lite'ı seçme nedenim: Amoled ekran olması, bataryası ve tasarımı.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
3000-3800

Ne kadar ucuz o kadar iyi çok zorlamaya gerek yok ;)
Sosyal medya ağırlıklı bir kullanım olacaksa ikinci el iphone 8;sosyal medyayla fazla işim olmaz oyun oynamak,büyük ekran deneyimi yaşamak,pili iyi giden bir cihaza sahip olmak istiyorsan Mi note 10 lite almanı tavsiye ederim.

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Sosyal medya ağırlıklı bir kullanım olacaksa ikinci el iphone 8;sosyal medyayla fazla işim olmaz oyun oynamak,büyük ekran deneyimi yaşamak,pili iyi giden bir cihaza sahip olmak istiyorsan Mi note 10 lite almanı tavsiye ederim.
ios'tan nefret ediyorum.