Haziran başında sıfır aldığım cihazın batarya performansı son 3 aydır aşırı kötü. Bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum ne yapmam lazım. Bir de oyun oynarken birisi beni arayınca aramayı yanıtladığım zaman telefon donuyor Dokunmatiği tepki vermiyor
Şarj çabuk doluyor çabuk bitiyor can sıkıcı bir durum olmaya başladıDokunmatik sorunu bnde yok arama gldikten sonra rahatca hm oynayıp hm konusabiliyorum
Sarj süresine gelicek olursak miu12 ile bütün xiaomilerde sarj sıkıntısı var hemen hemen yakında miui 12. 5 gelicek sarj konusunda optimize etmişlerdir güncelleyip bir format atın daha iyi olacaktır 1 senelik mi9t kullanıcısıyım
Cihazı sıfırladım yine bir şey değişmediBen de Mi 9T kullanıyorum donup tepki vermeme gibi bir sorun hiç yaşamadım bilgim yok, batarya performansının düşmesiyse özellikle büyük güncellemelerden sonra olan bir durum ne yazık ki. Çözümü ise genelde cihazı sıfırlamak oluyor. Size de sıfırlamanızı öneririm.
Miui 12.5 bekleyin Şubatta Gelecek Optimize EtmişlerdirCihazı sıfırladım yine bir şey değişmedi
Miui 12.5 bekleyin Şubatta Gelecek Optimize Etmişlerdir
Aynı sorunlar MIUI 12 ile rn 8'e de geldi. İleride düzelecektir ki Mi 9T kullanıcıları arama sorunun olmadığını söylemiş. Demek istediğim, sanırım cihazınızda bir sıkıntı var. Yedek alıp reset atın düzelmezse servise gidin derim
O zaman sizde de var. Çünkü Rn 8'e de aynısını yaptık düzelmedi. Servise gidin derim.Oyun oynarken aramayı yanıtlıyorum ve cihaz kasmaya başlıyor hatta donuyor. Format attım 2 hafta önce yine aynı
O zaman sizde de var. Çünkü Rn 8'e de aynısını yaptık düzelmedi. Servise gidin derim.
Valla açıkçası biz hiç hayrını görmedik ama o biraz da o servisteki yönetimle alakalı. Yani size her şeye kullanıcı hatası diyecek olan da var, hemen değiştireceğim diyen de var. O çok değişken bir şey demek istediğim.Teknik servis hizmeti nasıl hızlı mı? Sorunu çözüyorlar mı? Yoksa kullanıcı hatası mı diyorlar genelde?
Teşekkür ederim artık son güncelleme gelsin bir süre kullancam sonra olmadı göndericemValla açıkçası biz hiç hayrını görmedik ama o biraz da o servisteki yönetimle alakalı. Yani size her şeye kullanıcı hatası diyecek olan da var, hemen değiştireceğim diyen de var. O çok değişken bir şey demek istediğim.
Delta Genpa Evo Kvk falan bakıyor. Allah'a emanet.Teknik servis hizmeti nasıl hızlı mı? Sorunu çözüyorlar mı? Yoksa kullanıcı hatası mı diyorlar genelde?
Ha hah artık kadere dicez napalımDelta Genpa Evo Kvk falan bakıyor. Allah'a emanet.
Cihazı servise gönder yada elden çıkar derim.Haziran başında sıfır aldığım cihazın batarya performansı son 3 aydır aşırı kötü. Bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum ne yapmam lazım. Bir de oyun oynarken birisi beni arayınca aramayı yanıtladığım zaman telefon donuyor Dokunmatiği tepki vermiyor
10 aylık mi 9t kullanıcısıyim bu sorunlar bendede varHaziran başında sıfır aldığım cihazın batarya performansı son 3 aydır aşırı kötü. Bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum ne yapmam lazım. Bir de oyun oynarken birisi beni arayınca aramayı yanıtladığım zaman telefon donuyor Dokunmatiği tepki vermiyor
Batarya ömrü konusunda iphone harici tüm cihazlar kötü anlaşılan. Malzeme kalitesi ön plana çıkıyor10 aylık mi 9t kullanıcısıyim bu sorunlar bendede var