Mi 9 t sorunları

Yaylı07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Haziran başında sıfır aldığım cihazın batarya performansı son 3 aydır aşırı kötü. Bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum ne yapmam lazım. Bir de oyun oynarken birisi beni arayınca aramayı yanıtladığım zaman telefon donuyor Dokunmatiği tepki vermiyor

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,046
Dokunmatik sorunu bnde yok arama gldikten sonra rahatca hm oynayıp hm konusabiliyorum

Sarj süresine gelicek olursak miu12 ile bütün xiaomilerde sarj sıkıntısı var hemen hemen yakında miui 12. 5 gelicek sarj konusunda optimize etmişlerdir güncelleyip bir format atın daha iyi olacaktır 1 senelik mi9t kullanıcısıyım

Yaylı07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Dokunmatik sorunu bnde yok arama gldikten sonra rahatca hm oynayıp hm konusabiliyorum

Sarj süresine gelicek olursak miu12 ile bütün xiaomilerde sarj sıkıntısı var hemen hemen yakında miui 12. 5 gelicek sarj konusunda optimize etmişlerdir güncelleyip bir format atın daha iyi olacaktır 1 senelik mi9t kullanıcısıyım
Şarj çabuk doluyor çabuk bitiyor can sıkıcı bir durum olmaya başladı

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Ben de Mi 9T kullanıyorum donup tepki vermeme gibi bir sorun hiç yaşamadım bilgim yok, batarya performansının düşmesiyse özellikle büyük güncellemelerden sonra olan bir durum ne yazık ki. Çözümü ise genelde cihazı sıfırlamak oluyor. Size de sıfırlamanızı öneririm.

Yaylı07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Ben de Mi 9T kullanıyorum donup tepki vermeme gibi bir sorun hiç yaşamadım bilgim yok, batarya performansının düşmesiyse özellikle büyük güncellemelerden sonra olan bir durum ne yazık ki. Çözümü ise genelde cihazı sıfırlamak oluyor. Size de sıfırlamanızı öneririm.
Cihazı sıfırladım yine bir şey değişmedi

Reaksiyon puanı
6,371
Aynı sorunlar MIUI 12 ile rn 8'e de geldi. İleride düzelecektir ki Mi 9T kullanıcıları arama sorunun olmadığını söylemiş. Demek istediğim, sanırım cihazınızda bir sıkıntı var. Yedek alıp reset atın düzelmezse servise gidin derim.

Yaylı07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Oyun oynarken aramayı yanıtlıyorum ve cihaz kasmaya başlıyor hatta donuyor. Format attım 2 hafta önce yine aynı
Aynı sorunlar MIUI 12 ile rn 8'e de geldi. İleride düzelecektir ki Mi 9T kullanıcıları arama sorunun olmadığını söylemiş. Demek istediğim, sanırım cihazınızda bir sıkıntı var. Yedek alıp reset atın düzelmezse servise gidin derim

Reaksiyon puanı
6,371
Teknik servis hizmeti nasıl hızlı mı? Sorunu çözüyorlar mı? Yoksa kullanıcı hatası mı diyorlar genelde?
Valla açıkçası biz hiç hayrını görmedik ama o biraz da o servisteki yönetimle alakalı. Yani size her şeye kullanıcı hatası diyecek olan da var, hemen değiştireceğim diyen de var. O çok değişken bir şey demek istediğim.

Kaan_M

Doçent
Reaksiyon puanı
1,884
Batarya süresi yazılım kaynaklı, Miui 12.5 beklemek gerek (Sürenin artacağı söyleniyor). Dokunmatik konusuna bir şey diyemeyeceğim.

Yaylı07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Valla açıkçası biz hiç hayrını görmedik ama o biraz da o servisteki yönetimle alakalı. Yani size her şeye kullanıcı hatası diyecek olan da var, hemen değiştireceğim diyen de var. O çok değişken bir şey demek istediğim.
Teşekkür ederim artık son güncelleme gelsin bir süre kullancam sonra olmadı göndericem

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Haziran başında sıfır aldığım cihazın batarya performansı son 3 aydır aşırı kötü. Bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum ne yapmam lazım. Bir de oyun oynarken birisi beni arayınca aramayı yanıtladığım zaman telefon donuyor Dokunmatiği tepki vermiyor
Cihazı servise gönder yada elden çıkar derim.

rosellealper

Doçent
Reaksiyon puanı
416
10 aylık mi 9t kullanıcısıyim bu sorunlar bendede var