Mi 9 mu Oppo Reno 2z mi?

Claynt

Doçent
Reaksiyon puanı
96
Arkadaşlar hali hazır da 7 Plus sahibiyim. Telefon bana yetiyor aslında ama kamera ve ses için değiştirmek istedim. Bu söylediğim 2 telefondan takas teklifi geldi 2 telefon da hatasız sizce hangisi işimi görür? Veya macera aramaya gerek yok iPhone ile devam mı? Arada model değiştiricek kadar fark yok mu dersiniz?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaşlar hali hazır da 7 Plus sahibiyim. Telefon bana yetiyor aslında ama kamera ve ses için değiştirmek istedim. Bu söylediğim 2 telefondan takas teklifi geldi 2 telefon da hatasız sizce hangisi işimi görür? Veya macera aramaya gerek yok iPhone ile devam mı? Arada model değiştiricek kadar fark yok mu dersiniz?
İkisinide salla.İphone la devam et.

Reaksiyon puanı
6,371
Ne için kullanacağınıza bağlı. Sosyal medyada takılıyorsanız IPhone 7 plus ile devam edin derim.

Başka işler için oyun fotoğraf gibi şeyler için Mi9 öneririm.

Claynt

Doçent
Reaksiyon puanı
96
Ne için kullanacağınıza bağlı. Sosyal medyada takılıyorsanız IPhone 7 plus ile devam edin derim.

Başka işler için oyun fotoğraf gibi şeyler için Mi9 öneririm.
Fotoğraf işini sadece sosyal medya için kullanıyorum 7 plus böyle çok karanlık çekiyor yüzleri falan ondan değiştirmek istedim aslında. Bi ara a5 2020 kullanmıştım oppo ve kamerası çok memnun etmişti

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Fotoğraf işini sadece sosyal medya için kullanıyorum 7 plus böyle çok karanlık çekiyor yüzleri falan ondan değiştirmek istedim aslında. Bi ara a5 2020 kullanmıştım oppo ve kamerası çok memnun etmişti
Fotoğraf düzenleme uygulaması ile Fotoğraftaki hdr kalitesini daha iyi bir seviyeye getirebilirsin.İllaki 7 plus ı elden çıkaracam diyorsan Se 2020 almanı tavsiye ederim.

Reaksiyon puanı
6,371
Kesinlikle değiştirmek istiyorsanız Mi9 ama sosyal medya için şu anki telefonunuz gayet uygun. Açıkçası ben değiştirmeyin derim. Lightroom mobile ile onu ayarlayabilirsiniz.