ozzy3542
Asistan
nasıl ılk ızlenım iyimi bari ? bırde nerden aldınız global vs denılıyor. ne anlama geliyor acaba ?Mi 8 alındı. Teşekkürler
nasıl ılk ızlenım iyimi bari ? bırde nerden aldınız global vs denılıyor. ne anlama geliyor acaba ?Mi 8 alındı. Teşekkürler
Global avrupa için olan versiyonu diğeri ise çin versiyonunasıl ılk ızlenım iyimi bari ? bırde nerden aldınız global vs denılıyor. ne anlama geliyor acaba ?
özellikle pili .internet hızı ve hızlı sarj özelliği nasıl yazarsanız sevınırım..Teşekkür ederim.
hocam konumuzla alakası yok ama mi9 4500 tl mi olur çünkü 1 aydır o telefonu takip ediyorum fiyatı uygun olursa almak istiyorumözellikle pili .internet hızı ve hızlı sarj özelliği nasıl yazarsanız sevınırım..
Global avrupa için olan versiyonu diğeri ise çin versiyonu
hangisini tercih etmelıyım acaba?Global avrupa için olan versiyonu diğeri ise çin versiyonu
global tabiki de çn versiyonunu kullanamazsın elinde patlarhangisini tercih etmelıyım acaba?
Capemre aynen tabikide global versiyonhangisini tercih etmelıyım acaba?
Global arıza durumunda türkiyede yapılıyormu. Bırde nasıl telefon memnunmusunız?Capemre aynen tabikide global versiyon
ben hala telefonu değiştiremedim 2014'ten beri 5s kullanıyorum artık canıma tak etti mi9 almak istiyorum ve eğer uygun fiyata gelirse almak isterim o zaman memnun muyum değil miyim öğrenirsin ustaGlobal arıza durumunda türkiyede yapılıyormu. Bırde nasıl telefon memnunmusunız?
Mi8 i kullanmadım ama güzel telefonGlobal arıza durumunda türkiyede yapılıyormu. Bırde nasıl telefon memnunmusunız?
centiğinden dolayı asla tercih etmeyeceğim telefonMi8 i kullanmadım ama güzel telefon
Bi eksigi o bencecentiğinden dolayı asla tercih etmeyeceğim telefon
Merhaba. Telefoncularda satılan bozdurma cihaz diye tabir edilen telefonlardan aldım. ( X operatörden yada başka bi yerden taksitle alınıp kapalı kutu telefoncuya satılan cihazlar )Almayı düşünüyorsanız eğer kutusunun üstünde kırmızı şekilde Global Version yazan cihazları alın. Global rom ile geliyor. Burada satılan Çin versiyonlarına kutu açılıp global rom yüklendikten sonra tekrar paketleniyor. Çin versiyonlarında adaptör TR uyumlu olmadığı için yanında dönüştürücüyle birlikte veriliyor. Globallerde böyle bir sorun yok. Kadıköyde bir telefoncudan 2900 TL'ye Xiaomi Türkiye garantili Global Versiyon 128 gb satın aldım.İlk izlenimlerim çok olumlu olduğu yönünde. Önceki telefonumla kıyaslamam çok doğru olmaz çünkü iPhone 5S kullanıyordum. iPhone'dan sonra biraz büyük geldi. Çok iyi bir ekran deneyimi var pili fazlasıyla 1 günü çıkartıyor. Çok hızlı ve stabil bir arayüzü var. İostan geçtiğim için android biraz fazla açık dünya geldi bana. İstediğim şeyi özelleştirebiliyorum. İosta bunun eksikliğini fazlasıyla hissediyordum. Ekran kalitesi, kasa kalitesi ve kamera deneyimi beklediğimden çok daha iyi seviyede. Yüz tanıma ve parmak izi okuyucusu inanılmaz hızlı çalışıyor. Forumlarda bildirim sorunundan bahsetmişler. Ben onları yaşamadım. Sadece Xiaomi'nin kendi uygulamalarında çıkan saçma reklamlar can sıkıcıydı ama telefonu aldığım gibi onları kapattım. Şuan reklamsız kullanıyorum. Almayı düşüyorsanız tavsiye ederim.nasıl ılk ızlenım iyimi bari ? bırde nerden aldınız global vs denılıyor. ne anlama geliyor acaba ?
ara ara olumlu yada olumsuz yönlerini yazaranız sevinirimMerhaba. Telefoncularda satılan bozdurma cihaz diye tabir edilen telefonlardan aldım. ( X operatörden yada başka bi yerden taksitle alınıp kapalı kutu telefoncuya satılan cihazlar )Almayı düşünüyorsanız eğer kutusunun üstünde kırmızı şekilde Global Version yazan cihazları alın. Global rom ile geliyor. Burada satılan Çin versiyonlarına kutu açılıp global rom yüklendikten sonra tekrar paketleniyor. Çin versiyonlarında adaptör TR uyumlu olmadığı için yanında dönüştürücüyle birlikte veriliyor. Globallerde böyle bir sorun yok. Kadıköyde bir telefoncudan 2900 TL'ye Xiaomi Türkiye garantili Global Versiyon 128 gb satın aldım.İlk izlenimlerim çok olumlu olduğu yönünde. Önceki telefonumla kıyaslamam çok doğru olmaz çünkü iPhone 5S kullanıyordum. iPhone'dan sonra biraz büyük geldi. Çok iyi bir ekran deneyimi var pili fazlasıyla 1 günü çıkartıyor. Çok hızlı ve stabil bir arayüzü var. İostan geçtiğim için android biraz fazla açık dünya geldi bana. İstediğim şeyi özelleştirebiliyorum. İosta bunun eksikliğini fazlasıyla hissediyordum. Ekran kalitesi, kasa kalitesi ve kamera deneyimi beklediğimden çok daha iyi seviyede. Yüz tanıma ve parmak izi okuyucusu inanılmaz hızlı çalışıyor. Forumlarda bildirim sorunundan bahsetmişler. Ben onları yaşamadım. Sadece Xiaomi'nin kendi uygulamalarında çıkan saçma reklamlar can sıkıcıydı ama telefonu aldığım gibi onları kapattım. Şuan reklamsız kullanıyorum. Almayı düşüyorsanız tavsiye ederim.