Mi 5S mi yoksa Reeder P 10S mi?

Serbest Radikal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar merhaba,

Başlıkta da belirttiğim gibi iki model arasında kaldım Mi 5S ya da Reeder P10S bu markalardan birini tercih edip satın alacağım. ikisinin de fiyatı 1600 TL civarlarında. Aslında Mi 5S düşünmüyordum, A7 2017 vardı aklımda ama fiyat olarak anlamsız derecede yukarıda olduğu için onu eledim. Benim için tasarım,kamera performansı ve batarya önemli konular. Mi 5S te aluminyum kasa olmasa onu listeye almayacaktım. Sadece bu modelde aluminyum kasa olduğu için onu da listeye ekledim. Birçok açıdan incledim iki cihazı da; tasarım, donanım ve kamera olarak her ikisi de çok güzel işler çıkarıyorlar. Yalnız batarya konusunda şüpheliyim. Hangisinin bataryası daha uzun gidiyordur? Mi 5s te siyah 64 gb olan modelle ilgileniyorum. Bu modeli almaya karar verirsem en sıkıntısız nereden alabilirim?

Not: Reeder'da 150 TL hediye çekim var. Bu markayı alırsam kırılmaz ekran ve yedek type-c kablosu da hediye gelecek.Totalde 1550 TL'ye mâl olmuş olacak.

Arkadaşlar önceki açtığım konuda başıma geldi, bu başlık altında da olsun istemiyorum. Açıkça belirtmiş olayım;
"o kadar para vereceğine git şunu al"
"oraya kadar çıkabiliyorsan şu modeli de düşün" gibi yorumları lütfen yazmayın. Tercihim sadece bu iki model, diğer modellerle ilgilenmiyoruım.

Saygılar.

Xiaomi Mi 5S 64GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
REEDER P10S 64 GB ÇİFT SIM AKILLI TELEFON GRİ

alphabet

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Reeder Mediatek işlemci kullandığı için ben Xiaomi tercih edin derim. Mediatek'in nesi var ki diyen arkadaşlar olur illa ki ama bu benim şahsi görüşüm, daha uygun fiyata snapdragon 821 satın almak varken niye Mediatek alasınız...

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Reeder'in teknik servis berbat. Telefonla arıyorsun açmıyorlar adamlara ulaşılmıyor. Xiaomi'de ithalatçı garantili tabi onuda göz ardı etmemek lazım ama Reeder'dan iyidir bence garanti olarak.

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
xiaomi tavsiye ederim neden diye sorarsan eşime aldım 5 aydır kullanıyor çok memnun, ayrıca bende çok beğeniyorum.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Mi 5s tam bir fiyat performans telefonu. Reeder ise parasını hak etmeyen bir telefon.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Bu soru çok absürd. İkisi de çok ayrı segment de telefonlar. Mi5s, Htc 10, G5, S7 ayarında hatta salt işlemci performansı açısından onlardan bile iyi. Bu iki telefon arasında kalınmaz düşünmeden Mi5s alınır.

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
Xiaomi mi 5s kullaniyorum ve bu fiyata alabileceğin en iyi telefon diyebilirim bütün amiral gemileriyle kapışır reederdan uzak durun

Serbest Radikal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu soru çok absürd. İkisi de çok ayrı segment de telefonlar. Mi5s, Htc 10, G5, S7 ayarında hatta salt işlemci performansı açısından onlardan bile iyi. Bu iki telefon arasında kalınmaz düşünmeden Mi5s alınır.

Neye göre absürd kardeşim? 3310 ile mi5 s kıyaslaması mı yap dedim?
--- Gönderi Güncellendi ---
Kime sorsan Reeder'dan uzak durun, Reeder'dan uzak durun.. Çok merak ediyorum kaç kişi mi 5s telefonu kağıt üzerinde görmek dışında alıp eline inceleyebildi? Reeder en yakınımdaki teknoloji mağazasında bile var ama mi 5s i görmek ve bakabilmek için kalkıp kadıköye ne idüğü belirsiz bir telefoncuya gidip baktım. Cihaz gerçekten çok iyi ona sözüm yok. Ama rom atıyorlar, imei atıyorlar vs vs.. Bakıyordum bakıyorum mi 5s için güvenilir bir satıcı bulamıyorum. Garanti vermiyorlar. Aldığın zaman deki 5 gün sonra cihaz çöktü veya bir şey oldu, napacaksın? İlle yere düşürüp kırmak mı gerekiyor sorun teşkil etmesi için? İmei çalıntı çıkar başın derde girer, cihaz çöker sorumlu bulamazsın. Yani sadece cihaz olarak değerlendirmemek gerek. Hepimizin bütçesi belli. Kolay para kazanmıyoruz. 1 aylık rızkımızı veriyoruz bu cihazlara. Reeder'da iyi kötü en azından muhatap alabileceğin bir yer var. Cihaz pahalı mı evet pahalı. mi 5s cihazı istediğim özellikte ve renkte bulabileceğim güvenilir bir yer olsaydı düşünebilirdim.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Reeder ben öncede tablet aldım WiFi sorunu vardı dokunmatiği rezalet di bu nasıl bir marka dedim Aldığım gün iade ettim o kadar parayı çöpe atmak yerine giderim adam akıllı bir marka akarım note4 bile alsan bugün çok daha iyi o markaya göre

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Neye göre absürd kardeşim? 3310 ile mi5 s kıyaslaması mı yap dedim?
--- Gönderi Güncellendi ---
Kime sorsan Reeder'dan uzak durun, Reeder'dan uzak durun.. Çok merak ediyorum kaç kişi mi 5s telefonu kağıt üzerinde görmek dışında alıp eline inceleyebildi? Reeder en yakınımdaki teknoloji mağazasında bile var ama mi 5s i görmek ve bakabilmek için kalkıp kadıköye ne idüğü belirsiz bir telefoncuya gidip baktım. Cihaz gerçekten çok iyi ona sözüm yok. Ama rom atıyorlar, imei atıyorlar vs vs.. Bakıyordum bakıyorum mi 5s için güvenilir bir satıcı bulamıyorum. Garanti vermiyorlar. Aldığın zaman deki 5 gün sonra cihaz çöktü veya bir şey oldu, napacaksın? İlle yere düşürüp kırmak mı gerekiyor sorun teşkil etmesi için? İmei çalıntı çıkar başın derde girer, cihaz çöker sorumlu bulamazsın. Yani sadece cihaz olarak değerlendirmemek gerek. Hepimizin bütçesi belli. Kolay para kazanmıyoruz. 1 aylık rızkımızı veriyoruz bu cihazlara. Reeder'da iyi kötü en azından muhatap alabileceğin bir yer var. Cihaz pahalı mı evet pahalı. mi 5s cihazı istediğim özellikte ve renkte bulabileceğim güvenilir bir yer olsaydı düşünebilirdim.
Kardeşim sen kararını çoktan vermişsin.Elimize alıp incelememize gerek yok çakma telefon üretmiyor bu firma.İşlemcisi belli ekranı belli.Adam gayet haklı çok saçma bir kıyaslama olmuş.Sadece işlemciden örnek vereceğim xiaomi snapdragon 821 kullanıyor reeder helio p10.Yani xiaomi nin Antutu puanı 119000 iken reeder in 50200 arada 2.5 kat fark var neredeyse.Garanti konusunda da kusura bakma adamlar bu fiyata böyle bir cihaz veriyorlar biraz kusuru olacak.Risk alamıyorsan almazsın.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Reeder gibi bir markaya para verecek kadar zenginsen bu konuyu acman bile hata. Ha parani cöpe atmissin ha reeder almissin.

Serbest Radikal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kime sorsan Reeder'dan uzak durun, Reeder'dan uzak durun.. Çok merak ediyorum kaç kişi mi 5s telefonu kağıt üzerinde görmek dışında alıp eline inceleyebildi? Reeder en yakınımdaki teknoloji mağazasında bile var ama mi 5s i görmek ve bakabilmek için kalkıp kadıköye ne idüğü belirsiz bir telefoncuya gidip baktım. Cihaz gerçekten çok iyi ona sözüm yok. Ama rom atıyorlar, imei atıyorlar vs vs.. Bakıyordum bakıyorum mi 5s için güvenilir bir satıcı bulamıyorum. Garanti vermiyorlar. Aldığın zaman deki 5 gün sonra cihaz çöktü veya bir şey oldu, napacaksın? İlle yere düşürüp kırmak mı gerekiyor sorun teşkil etmesi için? İmei çalıntı çıkar başın derde girer, cihaz çöker sorumlu bulamazsın. Yani sadece cihaz olarak değerlendirmemek gerek. Hepimizin bütçesi belli. Kolay para kazanmıyoruz. 1 aylık rızkımızı veriyoruz bu cihazlara. Reeder'da iyi kötü en azından muhatap alabilec
Reeder gibi bir markaya para verecek kadar zenginsen bu konuyu acman bile hata. Ha parani cöpe atmissin ha reeder almissin.
şuraya gelip de konu açtığıma ikidir pişman oluyorum. bu neymiş arkadaş ya! üsluplara bakar mısın. ne kadar tepeden bakan, ne kadar ukala yorumlar bunlar. tamam kardeşim tamam yazmayın istemiyorum sizden yorum falan. bende hata!

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Gercekleri söylüyoruz, neden bu kadar zoruna gidiyor anlamiyorum.

Serbest Radikal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Gercekleri söylüyoruz, neden bu kadar zoruna gidiyor anlamiyorum.

Arkadaş zoruma gidecek bir şey yok. Bir benim konu açtığım üsluba bak, bir de senin yorum yazdığın üsluba bak. Chp Akp kavgası yapmıyoruz burada. Dersin ki kardeşim full spesifikasyonları çıkar a4' e bak işlemcisi şu kamerası şu.. birinin bataryası şu kadar gidiyor diğeri şu kadar gidiyor. biri piyasada el altından satılıyor biri teknoloji mağazalarında satılıyor. Böyle şeyler yazarsın amenna anlarım. Yok senin çok paran var galiba, yok Reeder mı alay mı ediyorsun, çok saçma bir karşılaştırma olmuş. Konuyu doğru başlık altında açtım ama demek ki sizler herkese aynı şekilde yorum yapıyorsunuz. Hangisinde hangi parçaların ne şekilde kullanıldığını nasıl üretildiğini ve satıldığını senin kadar biliyorum merak etme. Ben buraya bi markanın trollüğünü yapmaya gelmedim.bütçem belli, tercih ettiğim modeller belli. İster 3310 ile s8 i karşılaştırırım, ister reeder ile xiaomi'yi. Konuyu kapatıyorum, yorum falan yazmayın.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Arkadaş ikisi de ayrı segment de telefonlar en başta bunu bilmen lazım. Ayrıca kimse de ukalalık yapmıyor. Telefonların garantisi şusu busu ayrı konu. Biz burada donanım değerlendirmesi yapıyoruz. Benim bir buçuk senelik Meizu Metal telefonumdan bile daha düşük işlemcisi var P10 S'in. Diğer tarafta amiral gemisi diye tabir edilen telefonların ayarında bir başka telefon var.

Bunu biliyorsan kıyaslamanın da absürd olduğunu bilmen lazım. Hiç kimse iki telefonu da eline alıp inceleme lüksüne sahip değil. Her yıl yüzlece telefon gelip geçiyor. Burada yorum yapanların hepsi donanım ve malzeme kalitesini az çok tahmin ettikleri için yorum yapıyorlar. Kimse senin yada bir başkası için P10 S yada Mi5s'i gidip incelemez. Yani herkes afaki yorum yapıyor diye de kızma hakkın yok. Forumda Mi5s kullanıcı forumları ve değerlendirmeleri var. Belki Reeder için de vardır. Bu forumlara sorarsan çok daha tatmin edici cevaplar alabilirsin.

Son düzenleme:

Serbest Radikal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaş ikisi de ayrı segment de telefonlar en başta bunu bilmen lazım. Ayrıca kimse de ukalalık yapmıyor. Telefonların garantisi şusu busu ayrı konu. Biz burada donanım değerlendirmesi yapıyoruz. Benim bir buçuk senelik Meizu Metal telefonumdan bile daha düşük işlemcisi var P10 S'in. Diğer tarafta amiral gemisi diye tabir edilen telefonların ayarında bir başka telefon var.

Bunu biliyorsan kıyaslamanın da absürd olduğunu bilmen lazım. Hiç kimse iki telefonu da eline alıp inceleme lüksüne sahip değil. Her yıl yüzlece telefon gelip geçiyor. Burada yorum yapanların hepsi donanım ve malzeme kalitesini az çok tahmin ettikleri için yorum yapıyorlar. Kimse senin yada bir başkası için P10 S yada Mi5s'i gidip incelemez. Yani herkes afaki yorum yapıyor diye de kızma hakkın yok. Forumda Mi5s kullanıcı forumları ve değerlendirmeleri var. Belki Reeder için de vardır. Bu forumlara sorarsan çok daha tatmin edici cevaplar alabilirsin.
Bir bak bakalım sayın doçent; benim açtığım konunun içeriği, sorulan soru ne, sizin yazdıklarınız ne? Başka bir şey söylememe gerek yok. Bir bak o zaman anlayacaksın. Bende hataki geldim burada düzgün üslupla sorup yorum bekliyorum. Siz I phone 10 için beyin fırtınası yapın, ileriki çağların adamlarısınız ya ne de olsa. Başka bir şey yazmanıza gerek yok. Fikir de yorum da beklemiyorum kimseden.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Arkadaş sana bu ikiliyi karşılaştırmanın absürd yani saçma olduğunun hatırlatılması niye bu kadar zoruna gidiyor? Bir çok insan gelmiş burada sana yardım etmeye çalışıyor sen ise bir şeyi kafaya takmışsın. Gelmiş bir de akıl vermeye çalışıyor. Kusura bakma da bizde hata sana yardım etmeye çalışarak yanlış yapmışız. Hem milletten akıl istiyorsun hemde akıl verenleri ukala olmakla suçluyorsun. Bu nasıl bir çelişki?

Sen git Reeder'ı lütfen al. Biz burada bildiğimiz hususta yorum yapıyoruz. Daha geçen gün Vatan'a gittiğimde adamın biri Reeder marka tablet için 8-9 kere gidip geldiğini ayrıca firmayı arayınca doğru dürüst muhattap bulamadığından şikayet edip durdu. Burada insanlardan bilgi isteyip verenlere de ukala yapıştırması yapmak üst düzey bir yüzsüzlük örneğidir.

Lütfen sen Reeder'ı al. Hem paranın kolay kazanılmadığını söylüyorsun hem de paranı sokağa atmak istiyorsan Reeder al diyenlere demediğini bırakmıyorsun. Ama ben sana doğru yolu gösteriyorum. Lütfen Amiral gemisi seviyesinde üst düzey donanım ve malzeme kalitesi ile Mi5S'i alma Reeder al.

Serbest Radikal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaş sana bu ikiliyi karşılaştırmanın absürd yani saçma olduğunun hatırlatılması niye bu kadar zoruna gidiyor? Bir çok insan gelmiş burada sana yardım etmeye çalışıyor sen ise bir şeyi kafaya takmışsın. Gelmiş bir de akıl vermeye çalışıyor. Kusura bakma da bizde hata sana yardım etmeye çalışarak yanlış yapmışız. Hem milletten akıl istiyorsun hemde akıl verenleri ukala olmakla suçluyorsun. Bu nasıl bir çelişki?

Sen git Reeder'ı lütfen al. Biz burada bildiğimiz hususta yorum yapıyoruz. Daha geçen gün Vatan'a gittiğimde adamın biri Reeder marka tablet için 8-9 kere gidip geldiğini ayrıca firmayı arayınca doğru dürüst muhattap bulamadığından şikayet edip durdu. Burada insanlardan bilgi isteyip verenlere de ukala yapıştırması yapmak üst düzey bir yüzsüzlük örneğidir.

Lütfen sen Reeder'ı al. Hem paranın kolay kazanılmadığını söylüyorsun hem de paranı sokağa atmak istiyorsan Reeder al diyenlere demediğini bırakmıyorsun. Ama ben sana doğru yolu gösteriyorum. Lütfen Amiral gemisi seviyesinde üst düzey donanım ve malzeme kalitesi ile Mi5S'i alma Reeder al.

Yukarıda fikrini beyan edenlerin hangisine ne söylemişim bi bak bakalım. alphabet, harnapazade, mapavrili, song jong, Ebubekir, durmuşkandemir adlı kullanıcıların yorumları başım üzerine. Birşey söylemiş miyim onlara? Bu insanlar fikirlerini gayet güzel ifade etmişler. Onlara cevap vermiş miyim? Kime cevap vermişim ve cevap verenlerin üslubu neymiş çok açık bir şekilde görebilirsin yukarıda. Bana bu tepeden bakma üslupla yanıt verecekse biri, yardımcı olacaksa olmasın güzel kardeşim. Ben buraya tepeden bakılarak aşağılanmaya gelmedim. Burası bir forumsa ve "telefon önerileri" başlığı varsa ben ister Reeder ile s8 i kıyaslarım, ister 3310 ile mi 5 proyu. Kıyaslamaya alacağım telefonları neye göre seçtiğim beni bağlar. Şu konuda özellikle bataryayla ilgili yorum rica ettiğimi özellikle belirttim ama ne hikmetse altını çizmeme rağmen hâlâ seçim yaptığım telefonları tartışıyorken buluyorum kendimi. Siz diğer kullanıcıların açtığı başlıklara yorum yazabilirsiniz. Bu konu kapandı.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Uslup konusunda burada ahkam kesecek en son kişi sensin. Anladığım kadarıyla bir takım sorunların var. En ufak eleştirel bakış açısına bile tahammül edemiyor ve kendine yapılmış bir saldırı olarak algılıyorsun. Milletten akıl isteyip verenlere ukala yapıştırması yapmak tam da senin psikolojinde olanların takınacağı tavır.

Ne demişim? Bu iki telefonu karşılaştırmak absürd yani saçma. Yani senin yaptığın karşılaştırmaya yaptığımız saçma eleştirisini bile kabul edemeyip hemen korumacı iç güdü ile savunmaya geçip yardım etmeye çalışanları ukala olmakla suçlamışsın. Burada uslup problemi var ise o da senin tarafında.

Çünkü ben kendi adıma konuşuyorum sana elimden geldiğince yardımda bulundum. Hatta deneyimli kullanıcılarının forumlarından yardım istemenin senin açından daha faydalı olabileceğini bile söylemiş olduğum halde benim, senin yapmış olduğun gerçek manada saçma karşılaştırmanın absürd ifadesine kafaya takıp onun üzerine yoğunlaşmışsın. Burada sana yardım etmeye çalışanların yardımlarını görmeyip eleştirel tarafına yoğunlaşman kafanın gerçekten karışık olduğunu gösteri ki burada ki karışık kelimesi seni düşünerek hafifletici ifade olarak özellikle seçilmiştir.

Serbest Radikal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Uslup konusunda burada ahkam kesecek en son kişi sensin. Anladığım kadarıyla bir takım sorunların var. En ufak eleştirel bakış açısına bile tahammül edemiyor ve kendine yapılmış bir saldırı olarak algılıyorsun. Milletten akıl isteyip verenlere ukala yapıştırması yapmak tam da senin psikolojinde olanların takınacağı tavır.

Ne demişim? Bu iki telefonu karşılaştırmak absürd yani saçma. Yani senin yaptığın karşılaştırmaya yaptığımız saçma eleştirisini bile kabul edemeyip hemen korumacı iç güdü ile savunmaya geçip yardım etmeye çalışanları ukala olmakla suçlamışsın. Burada uslup problemi var ise o da senin tarafında.

Çünkü ben kendi adıma konuşuyorum sana elimden geldiğince yardımda bulundum. Hatta deneyimli kullanıcılarının forumlarından yardım istemenin senin açından daha faydalı olabileceğini bile söylemiş olduğum halde benim, senin yapmış olduğun gerçek manada saçma karşılaştırmanın absürd ifadesine kafaya takıp onun üzerine yoğunlaşmışsın. Burada sana yardım etmeye çalışanların yardımlarını görmeyip eleştirel tarafına yoğunlaşman kafanın gerçekten karışık olduğunu gösteri ki burada ki karışık kelimesi seni düşünerek hafifletici ifade olarak özellikle seçilmiştir.

Saçma kime göre ve neye göre güzel kardeşim? Kime göre saçma? Benim telefonda beklediğim özellikleri ve performansı nereden biliyor olabilirsin de saçma diye eleştirebilirsin? Ben hangi paramtrelere göre eleyip çıkardım o iki markayı biliyor musun? Bilmiyorsun.. Ayrıca eleştirinin şekli vardır, zamanı vardır. Sorduğum soruya yorum yapmadan direkt segment açısından eleştirmek hangi zekânın mahsulüdür? Bu şekilde eleştiri yaparak ve abuk subuk konuşarak bana yardımcı olduğunu mu zannediyorsun? Hayır Kerbelada su verdin de benim mi haberim yok? Hiç kimseyle bir sorunum yok, buraya da kimseyle takışmaya gelmedim. İnsanların fikrine önem verdiğim için bir forum sayfasında "özellikle batarya konusunda görüş bildirilmesini rica ederim" diye bir konu açtım.. Beni eleştirecek ve saçma olduğunu söylebilecek donanımda değilsin. Sen kendi adına konuşmalısın zira senin yaptığın terbiyesizliği diğer kullancılar yapmadı. Rozetinde doçent yazıyor olabilir ama benim için stajyer bile değilsin. Sen eleştireceğin, aşağılayacağın başka görüşler bul forumdaki başlıklarda. Ben en azından şu forumdan ne yapılmaması gerktiğini öğrenmiş oldum.Bak bu da bir deneyim ve ders benim için. Demek ki bir konu açmamak gerek burada. Açacaksam da yorumdaki beklentilerimi ve tam olarak neyi sorduğumu 40 punto, Arial Bold ile yazmam gerektiğini öğrenmiş oldum. Daha fazla yormayalım birbirimizi. Hadi git başka başlıklarda rozetini parlat.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Biz manyağız çünkü gelip sana burada laf yetiştirmek için yorum yaptık. Çünkü amacımız seni dalgaya alıp küçük düşürmek. Senin aklından zorun mu var arkadaş? O kadar kelimeyi sana yardım etmek için değil de hangi amaçla yazmış olabiliriz? Ukalalık yapmak için değil herhalde. Buraya gelip yorum yapanların hepsi yardım etme iç güdüsü ile yorum yapıyor. Ben aslında her konuya cevap yazma taraftarı değilim. Çünkü bazen karşında ki çocuk yada çocuk beyinlilere laf anlatma gibi bir zorunluluğun doğuyor.

Adamda empati sıfır. Örneğin şunu düşünemiyor: Ben bu adama gelip o kadar saydırıyorum ama herif bana yardım etmek için o kadar satır yazmış. Ben adama o kadar laf geçirmişim ama ben bir absürd ifadesini bile kaldıramıyorum. Adam bana şunları şunları yardım olarak söylemiş benim umurumda bile olmamış.

Adam bunların hiç birini göz önünde bulundurmadan kendisini küçümsemek amacıyla yorum yazdığımızı düşünüyor. Biz manyak mıyız kardeşim? Seni ben yolda görsem tanımam senin varlığın bile meçhul. Belki bir bot'sun bir programcı tarafından forumları trollemek için yazılmış. Buna rağmen sana o kadar kişi yardım amacıyla yorum yapmış sen ise bu insanlara şükranlarını sunacağına basit bir kelimeye takılmış onun peşinden gidiyorsun.

Sana hayal yolculuğunda iyi seyahatler diliyorum. Ne demişler hayal içinde yaşayan bok için ölür.

Serbest Radikal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaş senin kafan mı almıyor yoksa zorla mı sokayım beynine? Sen kimsin de beni eleştirerek yardımcı olduğunu zannediyorsun? Yardım etmedin, edemezsin, etme ve yardım da istemiyorum senden. Geldiğin yere git yoksa daha ağır konuşacağım. Bu son son uyarım!

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Çok ağır konuşup ne yapacaksın onu da merak ettim. Senin gibi dünkü çocuklar bana hafif gelir. Hakaret etmediğin müddetçe istediğini söyle. Aslında hakaret bile edebilirsin. Ama o zaman forumdaki ömrün fazla olmaz. Yazdıkların da boşa gider. Zaten senin kişilik analizini yapmışım burada herkes öğrenmiş daha fazlasını istiyorsan daha fazla hakaret ve daha fazla ego sergilemelisin. Hadi göster hangi dilde yazıldın? Troll bot seni.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Yaptigin yorumlardan sonra hala insanlari ukalalikla suclaman gercekten tam bir komedi.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Bak işte hep bu hatayı yapıyorsun. Sonra da kendi kendine neden kaale alınmadığın sorusunu sorup duruyorsun. Benden aldığın kelimeleri bana satarak bir yere varamazsın. Çocuk mocuk bu ne ya. Daha yaratıcı olmalısın.

Aslında bende suç senin gibi çaylakları karşıma alıp vakit geçirme gibi bir hata işliyorum. Çok zayıfsın evlat çok. Kusura bakma bende en son yazdığın şöyle yaparım böyle yaparım yorumdan sonra sende bir şeyler var zannetmiştim. Kusura bakma senin gibi acemilere ayıracak vaktim yok. Eğer saçmalamaya devam edeceksen buyur forum senin.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Tartışırken hakaret içerikli cümleler kullanmamaya özen gösterelim.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar merhaba,

Başlıkta da belirttiğim gibi iki model arasında kaldım Mi 5S ya da Reeder P10S bu markalardan birini tercih edip satın alacağım. ikisinin de fiyatı 1600 TL civarlarında. Aslında Mi 5S düşünmüyordum, A7 2017 vardı aklımda ama fiyat olarak anlamsız derecede yukarıda olduğu için onu eledim. Benim için tasarım,kamera performansı ve batarya önemli konular. Mi 5S te aluminyum kasa olmasa onu listeye almayacaktım. Sadece bu modelde aluminyum kasa olduğu için onu da listeye ekledim. Birçok açıdan incledim iki cihazı da; tasarım, donanım ve kamera olarak her ikisi de çok güzel işler çıkarıyorlar. Yalnız batarya konusunda şüpheliyim. Hangisinin bataryası daha uzun gidiyordur? Mi 5s te siyah 64 gb olan modelle ilgileniyorum. Bu modeli almaya karar verirsem en sıkıntısız nereden alabilirim?

Not: Reeder'da 150 TL hediye çekim var. Bu markayı alırsam kırılmaz ekran ve yedek type-c kablosu da hediye gelecek.Totalde 1550 TL'ye mâl olmuş olacak.

Arkadaşlar önceki açtığım konuda başıma geldi, bu başlık altında da olsun istemiyorum. Açıkça belirtmiş olayım;
"o kadar para vereceğine git şunu al"
"oraya kadar çıkabiliyorsan şu modeli de düşün" gibi yorumları lütfen yazmayın. Tercihim sadece bu iki model, diğer modellerle ilgilenmiyoruım.

Saygılar.

Xiaomi Mi 5S 64GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
REEDER P10S 64 GB ÇİFT SIM AKILLI TELEFON GRİ
Kesinlikle xiaomi mi 5s...