Mı 10T Pro Vs Mı Note 10

Kamera Performansı için Hangi Cihaz?

• Kullanılan toplam oy
    3

heroespro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Kamera performansı açısından hangisini tercih etmeliyim. Aradaki fiyat farkının çok bi önemi yok. Sadece 2 cihaz arasında değerlendirme yaparsanız sevinirim.

2 cihaz da ana kamera olarak 108 mp isocell bright HMX sensörü kullanıyor.

Mı note 10 da 5 kamera
Mı 10t Pro da 3 kamera bulunuyor.

Benim burada kafamı kurcalayan kısım mı note 10 cihazı için piyasada kronik sorunlu denmesi.
Sizin görüşleriniz nedir hangisini tavsiye edersiniz.

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Kamera için Mı note 10
Performans için mi 10t pro derim

heroespro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Ben şimdiye kadar sorunla karşılaşan bir kişiye rastlamadım yani pek kronik sorunu yok.
Yani kamera için mı note 10 al diyorsunuz. Peki görüntü kalitesini işleyen işlemci değilmidir? Yani kamera sensörleri aynı birebir aynı. Fakat mi 10t pro işlemci olarak daha üstün. Buda mi 10t pro nun daha kaliteli fotoğraflar çekiceği anlamına gelmiyor mu hocam?

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Yani kamera için mı note 10 al diyorsunuz. Peki görüntü kalitesini işleyen işlemci değilmidir? Yani kamera sensörleri aynı birebir aynı. Fakat mi 10t pro işlemci olarak daha üstün. Buda mi 10t pro nun daha kaliteli fotoğraflar çekiceği anlamına gelmiyor mu hocam?
İşlemci önemli tabi ve mi note 10 un işlemcisi bunu karşılıyor iş sensörlere kalıyor mi note 10 un sensörleri kaliteli olduğu için kaliteli fotoğraf ve videolar çekiyor.

heroespro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
İşlemci önemli tabi ve mi note 10 un işlemcisi bunu karşılıyor iş sensörlere kalıyor mi note 10 un sensörleri kaliteli olduğu için kaliteli fotoğraf ve videolar çekiyor.
Hocam ana kamera sensörü aynı zaten 2 cihazında
Samsung ISOCELL Bright HMX 108mp