Kamera Performansı Açısından Model Seçimi?

Kamera performansı açısından hangi modeli tercih etmeliyim?

• Kullanılan toplam oy
    7

heroespro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Merhaba öncelikle global versiyon(yurtdışı) olarak alacağım.

XİAOMİ Mi 10T PRO
XİAOMİ MI NOTE 10

2 Model cihaz da 108mp aynı sensörü kullanıyor.

Mi Note 10 modelinin forumlarda ve YouTube da kronik sorunları olduğu söylentisi beni cihazdan uzaklaştırıyor. Ek olarak edge ekran da korkutuyor.

MI 10T PRO modeli ile ilgili forumlarda ve YouTube da herhangi bir kronik sorun vs görmedim.

Bu 2 modelden kamera performansı açısından hangisini almalıyım?

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Mi note 10 kamera açısından üstün ama mi 10t de işlemci gibi şeylerde üstün ben olsam mi 10t alırdım.

heroespro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Mi note 10 kamera açısından üstün ama mi 10t de işlemci gibi şeylerde üstün ben olsam mi 10t alırdım.
Hocam çok fark varmı yani mi 10t pro alırsam mi note 10 almadığıma pişman olurmuyum. Sırf kamerası için alıyorum. Ayrıca kamera sensörleri de aynı marka model. Neden fark var anlayamadım mi 10t pro işlemci olarak daha üstün yani fotoğrafları daha iyi işler anlamına geliyor fakat mi note 10 daha iyi deniliyor.

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Hocam çok fark varmı yani mi 10t pro alırsam mi note 10 almadığıma pişman olurmuyum. Sırf kamerası için alıyorum. Ayrıca kamera sensörleri de aynı marka model. Neden fark var anlayamadım mi 10t pro işlemci olarak daha üstün yani fotoğrafları daha iyi işler anlamına geliyor fakat mi note 10 daha iyi deniliyor.
Pişman olmazsın mi 10t al bence.

Nymphext

Asistan
Reaksiyon puanı
189
mi 10t pro ile mi note 10 ana kamerada aynı sensörü kullanıyorlar yani arada fark olacağını sanmıyorum. işlemci tazeleme hızı ve yeni bir telefon olduğu için olarak mi 10t pro daha iyi bir seçim olur