Mi 10T Alınır Mı? Düşünceleriniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YellowTiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Parmak izi s9 da arkadaydı sevmiyordum ne zaman ihtiyaç olsa ya elim terli olduğundan ya da parmak izi okuyucusu kirlendiğinden hep sorun oluyordu. Note 10 lite de ekran üzerinde olması güzel ama biraz yavaş geldi hızı.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
@Cvnmrt indirim bitmiş hocam ya şansıma tüküreyim 500tl baya iyiydi hediyesi de vardı :(

Note 10 lite ye kaydı gibi düşüncem sanırım alacağım. Umarım 4-5 yıl sıkıntısız kullanırım. Ekran ve kamera konusunda üzmez sanırım Mi 10T ye göre.
Şimdi gördüm 8/128 Mi 10T için 4900 iyi bir fiyattı gerçekten fakat indirim kodu kullanıldığı için bileklik hediyesi vermiyormuş.

YellowTiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Şimdi gördüm 8/128 Mi 10T için 4900 iyi bir fiyattı gerçekten fakat indirim kodu kullanıldığı için bileklik hediyesi vermiyormuş.
Bileklik çok önemli değil de gri renk istiyordum 4900 baya iyiydi, şuan 5600-5700 o renk siyah daha ucuz neyse nasip Samsung muş umarım memnun kalırız.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
Reaksiyon puanı
6,371
Arkadaşım ben kendi deneyimimi paylaştım tartışabiliriz diyorum. İyi yönünü kötü yönünü söylüyorum kullandığım kadarıyla adamlar direk agresif agresif konuşuyor. Biri yazmış birkaç ay kullanmakla kullanıcı deneyimi paylaşılmaz öbürü yazmış 2 yıl sonra aynı şeyleri söyle vs. Hayır cihazı siz ne kadar kullandınız burda bilişim uzmanı kesildi herkes ben anlamadım. Açık şekilde gördüğüm eksikleri belirttim. İleride farklı sorunlar oluşursa yine yazarım. Oneplus 8t diyor o telefonun mükemmel bir telefon olduğunu biz de biliyoruz ama çoğu kişi garantili bir telefon almak istiyor, garanti işini önemsemeyen adam da gider oneplus alır geçer. Veya özelliklerini beğenmez en kötü Xiaomi'yi sevmiyordur gider başka alır kimse kimseyi zorlamıyor. Adam telefonu merak etmiş ki başlığı açmış ben de kullanıcısı olarak yardımcı olmaya çalışıyorum. Adam telefonu hayatında canlı görmemiş belki burada 1 2 ay kullanmakla kullanıcı deneyimi aktarılmaz diyor. Tane tane anlatmaya çalışıyorum herkesin kendi istekleri kendi tercihi diye adamlar direk saldırmaya yer arıyor. Ben elimde olduğu için şimdiye kadarki tecrübemi paylaştım yoksa banane babamın şirketi mi Xiaomi kim ne alırsa alsın. İsterseniz paraları fırında kızartın soslayıp hareketlere bak
Merak etmeyin ben Mi 10T Pro kullanmadım ama 2 yıl önceki amiral gemisini kullandım, içinde zamanının en iyi android yonga seti 845 var. Ve o bir amiral gemisi, hem donanım hem yazılım açısından en üstü. Ona rağmen çok kötü çalışıyor.

Ve Mi 10T Pro yazılım açısından en üstünü vermeye çalışılmış bir cihaz bile değil. Mi 8 öyle olmasına rağmen 2 yılın sonunda ara yüzde takılıyor.

2 yıllık deneyimimle ki şu anda da rn 8 kullanıyorum, Xiaomi yazılımının berbat olduğunu gayet rahat bir şekilde söyleyebileceğimi düşünüyorum.

Ayrıca içinde 865 ve 144 Hz var diye övülen o cihazın ekranı, işlemcisi de ekranı da sorunlu olmamasına rağmen adaptif 144 Hz. Xiaomi optimize edemediği için.

Ayrıca dediğimin hala arkasındayım, bir kaç aylık deneyime de gerçek kullanıcı deneyimi denilemez bence.

Ki zaten sizi de ilk defa görüyorum, neden dediğimi çok üstünüze alındınız?

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Merak etmeyin ben Mi 10T Pro kullanmadım ama 2 yıl önceki amiral gemisini kullandım, içinde zamanının en iyi android yonga seti 845 var. Ve o bir amiral gemisi, hem donanım hem yazılım açısından en üstü. Ona rağmen çok kötü çalışıyor.

Ve Mi 10T Pro yazılım açısından en üstünü vermeye çalışılmış bir cihaz bile değil. Mi 8 öyle olmasına rağmen 2 yılın sonunda ara yüzde takılıyor.

2 yıllık deneyimimle ki şu anda da rn 8 kullanıyorum, Xiaomi yazılımının berbat olduğunu gayet rahat bir şekilde söyleyebileceğimi düşünüyorum.
İyi de kendi kullanımınla Mi 10T dahil bütün Xiaomi cihazların 2 yıl sonra takılacağını söylemek doğru olmuyor işte. 1 yılı aşkın süredir Mi 9T kullanıyorum sorun yaşamadım forumda da o kadar sorun yaşamadan kullanan kişi var ama kimse demiyor ki bütün Xiaomi cihazlar sorunsuz. Genelleme yapmak yanlış oluyor marka olarak değil model olarak bakmalısın.

MrLiver2021

Asistan
Reaksiyon puanı
91
2 yıl sonrada buraya performansı ve arayüz akıcılığını yaz.Daha yeni almışsın bir zahmet kasmasın.144hz ın adaptif olması bana göre rezalet.144hz ı aktif ediyorsun 2dk 144hz çalışıyor bir anda 60hz a geçiyor ve sen cihazın o anda kastığını düşünüyorsun.Oneplus 8t de 120hz ekran hızı var ve sen 120hz ı aktif ettiğinde her zaman 120hz çalışıyor.Sürekli 120hz çalışması demek olağanüstü bir akıcılık demek.Benim eleştirim bu cihazda termal soğutma sistemi olmasaydı o zaman 144hz ın adaptif olmasını anlardım ama termal soğutma sistemi olduğu halde böyle bir şeyin olması bana göre saçmalık.Daha önce söyledim yine söylüyorum Mi 10t Pro benim gözümde bir balon.5500 TL ye daha iyi cihazlar varken bu cihazın asla yüzüne bakmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 yada 3 yıl sonra Oneplus deneyimi yaşayacaksan Oneplus 8 Pro al derim.Oneplus 8 Pro onlarca incelemesini izledim.Böyle bir android cihaz yok.Hemen hemen her konuda mükemmeli sunuyor.Ekran kalitesi olsun,kamera olsun,120hz olsun gerçekten bir şaheser.Daha önce birkaç kamera testi ve kısa incelemelerde iyi olduğunu görmüştüm ama detaylı incelemelerde cihaz iyi değil mükemmel bir kalite sunuyor.
Konu eski ama belirtmek isterim "hiçbir" telefon 2 yıl sonra ilk günkü gibi çalışmaz

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Konu eski ama belirtmek isterim "hiçbir" telefon 2 yıl sonra ilk günkü gibi çalışmaz
Mate 10 Pro kullanıyorum.Cihaz ilk günkü gibi performanslı ve batarya performansı ilk aldığım dönemle aynı.Senin bahsettiğin cihazlar giriş seviyesi.Orta segment cihazlar bile 2 yılda performans kaybı yaşatmıyor.

MrLiver2021

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Mate 10 Pro kullanıyorum.Cihaz ilk günkü gibi performanslı ve batarya performansı ilk aldığım dönemle aynı.Senin bahsettiğin cihazlar giriş seviyesi.Orta segment cihazlar bile 2 yılda performans kaybı yaşatmıyor.
?? iPhone bile 2 yıl sonra aynı performansta olmuyorken Huawei nasıl aynı performansta oluyor?

@Erenist2020, Bence daha fazla konuşmaya gerek yok orrai segment cihazlar bile 2 yılda performans kaybı yaşatmıyor diyorsun iPhone 11 bile ilk çıktığı kadar performanslı sayılmıyor sen araba aldın o araba 2 yıl sonra aynı performansa mı sahip olacak?

Bir de batarya performansı da aynı demişsin
Mate 10 pro ilk çıktığı zaman 1 günü çıkartıyorsa şuan çıkartamaz çünkü pil sağlığı kullanıldıkça azalıyor

Son düzenleme:

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
?? iPhone bile 2 yıl sonra aynı performansta olmuyorken Huawei nasıl aynı performansta oluyor?

@Erenist2020, Bence daha fazla konuşmaya gerek yok orrai segment cihazlar bile 2 yılda performans kaybı yaşatmıyor diyorsun iPhone 11 bile ilk çıktığı kadar performanslı sayılmıyor sen araba aldın o araba 2 yıl sonra aynı performansa mı sahip olacak?

Mate 10 pro ilk çıktığı zaman 1 günü çıkartıyorsa şuan çıkartamaz çünkü pil sağlığı kullanıldıkça azalıyor
İphone ların ömrü performans olarak 6 yıl.Annemde iPhone 8 var 3 yaşında olmasına rağmen performanslı çalışıyor.Kendi kullandığım Mate 10 pro performans olarak ilk günlü gibi.Batarya performansı olarakda android 8 den android 9.1 e güncelleyip güncellemeden sonra hard reset attım.Batarya performansı bir önceki sürümle aynı.Bu konuda sana yalan borcum yok.Senin yaptığın şeye halk arasında ukalalık diyoruz.Benim kullandığım cihazı benden daha mı iyi bileceksin? **İçerik düzenlendi. -atkaksoy501**

Son düzenleyen moderatör:

MrLiver2021

Asistan
Reaksiyon puanı
91

Mate 10 pro ilk çıktığı zaman 1 günü çıkartıyorsa şuan çıkartamaz çünkü pil sağlığı kullanıldıkça azal
Ya da sence neden iPhone kullanıcıları her 2 yılda bir

İphone ların ömrü performans olarak 6 yıl.Annemde iPhone 8 var 3 yaşında olmasına rağmen performanslı çalışıyor.Kendi kullandığım Mate 10 pro performans olarak ilk günlü gibi.Batarya performansı olarakda android 8 den android 9.1 e güncelleyip güncellemeden sonra hard reset attım.Batarya performansı bir önceki sürümle aynı.Bu konuda sana yalan borcum yok.Senin yaptığın şeye halk arasında ukalalık diyoruz.Benim kullandığım cihazı benden daha mı iyi bileceksin? **İçerik düzenlendi. -atkaksoy501**
Bak kendi ağızınla söylüyorsun kardeşim: "benim cihazımı benden iyi mi bileceksin?" Bu bile her şeyi açıklıyor Mi 10T cihazını ben kullanıyorum benden iyi biliyor gibi konuşuyorsun.
2- Ben iPhone'ların şu kadar ömrü var demedim 2 yıl sonra ki performansı aynı değil dedim asıl sen ukalaca yorumlar yapıyorsun çünkü daha okuduğun yorumları anlamıyorsun kelimenin tek anlamıyla senin bu durumuna "kıt" adını veriyorum 3- Nacizane beynine ve tavsiyelerini kendine sakla derim.

Sen kendinle çelişiyorsun daha fazla cevap yazmayacağım. İyi forumlar

Parmak izi s9 da arkadaydı sevmiyordum ne zaman ihtiyaç olsa ya elim terli olduğundan ya da parmak izi okuyucusu kirlendiğinden hep sorun oluyordu. Note 10 lite de ekran üzerinde olması güzel ama biraz yavaş geldi hızı.
Kardeşim ben 1 aydan uzun bir süredir kullanıyorum çok memnunum sana da tavsiye ederim, daha iyi bir cihaz olan Oneplus 8T almak isteyebilirsin fakat 2. El de çok zorlanırsın yani satması oldukça zor ve haliyle telefoncularda parçası az internet üzerinden alırsın arıza oluşursa tabii garantisiz bu cihaz

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Bak kendi ağızınla söylüyorsun kardeşim: "benim cihazımı benden iyi mi bileceksin?" Bu bile her şeyi açıklıyor Mi 10T cihazını ben kullanıyorum benden iyi biliyor gibi konuşuyorsun.
2- Ben iPhone'ların şu kadar ömrü var demedim 2 yıl sonra ki performansı aynı değil dedim asıl sen ukalaca yorumlar yapıyorsun çünkü daha okuduğun yorumları anlamıyorsun kelimenin tek anlamıyla senin bu durumuna "kıt" adını veriyorum 3- Nacizane beynine ve tavsiyelerini kendine sakla derim.

Ben senin kullandığın cihazla ilgili Kamerası iyi değil dedim.Kendim Xiaomi mağazasında defalarca Fotoğraf çektim.Youtube da Fotoğraf ve video örnekleri var.Teknoloji editörleri ve kullananlar cihazın kamerasının iyi olmadığını belirtmiş.Mizancell kanalında video testi yapıldı.Senin kamerası balon Dxomark a göre iyi olduğunu iddia ettiğin cihaz video da orta seviye cihaz olan M51 den tokat yedi.Benim yaptığım yorumda senin gibi uydurma ve sallama yok.Ben senin cihazınla ilgili yazılımsal sorunlar var dedim.Forumlarda senin cihazını kullanıp bu hatalardan bahsedenler oldu.Senin cihazınla ilgili bir şey salladığım yok.Forumda Xiaomi bölümüne girdiğinde insanların şikayetleri benim sallamadığımı kanıtlıyor.İphonelar yada kullandığın Mate 10 Pro 2 yıl sonra aynı performansı vermiyor.Kime göre neye göre vermiyor? Instagramda takılıyor mu? Oyun mu açmıyor? Arayüzde kasıyor mu? Yaptığın yorum çok saçma.Sen ve senin gibi cihazının fanboyluğunu yapanlarla uğraşmak istemiyorum.**İçerik düzenlendi. -atkaksoy501**

MrLiver2021

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Ben senin kullandığın cihazla ilgili Kamerası iyi değil dedim.Kendim Xiaomi mağazasında defalarca Fotoğraf çektim.Youtube da Fotoğraf ve video örnekleri var.Teknoloji editörleri ve kullananlar cihazın kamerasının iyi olmadığını belirtmiş.Mizancell kanalında video testi yapıldı.Senin kamerası balon Dxomark a göre iyi olduğunu iddia ettiğin cihaz video da orta seviye cihaz olan M51 den tokat yedi.Benim yaptığım yorumda senin gibi uydurma ve sallama yok.Ben senin cihazınla ilgili yazılımsal sorunlar var dedim.Forumda senin cihazını kullanıp bu hatalardan bahsedenler oldu.Senin cihazınla ilgili bir şey salladığım yok.Forumda Xiaomi bölümüne girdiğinde insanların şikayetleri benim sallamadığımı kanıtlıyor.Sen cihazının fanboyu olmuşsun.Senin gibilere ne yazsam boş.
1- Kamera konusunda haklısın 2- Her markanın sorunlu modelleri var tanıdığım kaç insan Samsung'un A serisinde yazılımsal sorun yaşadı A30 gibi cihazlar buna dahil yani evet Redmi serisi cihazlar kötü fakat mi serisinin berbat olduğu falan yok hele Mi 10T diyorsan ben daha bir takılma, bug ya da bunun benzeri bir şey yaşamadım
3- Yukarda adaptif ekran yok demişsin Ben Wp de iken 144 Hz ekran şarj yemekten başka bir şey yapmaz ya da YouTube de gezinirken 60 FPS videoyu 144 Hz ile izlemenin bir anlamı yok batarya anlamında bir dezavantaj
4- Fanboy olduğum falan yok elimden gelse Oppo **** X2 alırım

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Bir takım şeylere açıklık getirelim.
-Burası özel mesaj kısmı değil, burada ikili tartışmalara giremezsiniz.
-Cihazların performansı ve ömrü kullanıcıya göre değişir. Aynı cihaz kimisinde 2 yıl sonra mahvolabilirken kimisinde 5 yıl dayanabilir. At sahibine göre kişner derler. Ayrıca her ne kadar iyi kullanılırsa kullanılsın teknolojik cihazların yıpranması söz konusudur çalıştıkça. Bu yüzden dün alınan telefon bile yarınla aynı performansa sahip değildir. Alıştığınız için size performansı değişmiyor olarak görünür. Tıpkı hergün gördüğünüz bir insanın kilo verişini kolay farkedemeyip 3 aydır görmediğiniz bir insanın kilo verişini ilk görüşte farketmeniz gibi.
-Ne özel mesajda ne de konular içerisinde birbirimize rencide edici sözler, hakaret, küfür edemeyiz.
-Bir insan bir markaya son derece bağlı olabilir. Kişilerin düşüncelerine ve tercihlerine saygılı olmak gerekir.
-Kullandığınız cihazı sizden daha iyi bilen birisi olabilir.
-Kullanmadığı cihazlar hakkında çok iyi bilgisi olan da olabilir.
-Saygı sınırını aşan cümlelere asla yer yok.
-Forumu kirleten önemli faktörlerden birisi de konu dışı mesajlar ve gereksiz ikili tartışmalardır.
Umarım fikrimi açıkça ifade edebilmişimdir. İyi forumlar.

MrLiver2021

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Ben senin kullandığın cihazla ilgili Kamerası iyi değil dedim.Kendim Xiaomi mağazasında defalarca Fotoğraf çektim.Youtube da Fotoğraf ve video örnekleri var.Teknoloji editörleri ve kullananlar cihazın kamerasının iyi olmadığını belirtmiş.Mizancell kanalında video testi yapıldı.Senin kamerası balon Dxomark a göre iyi olduğunu iddia ettiğin cihaz video da orta seviye cihaz olan M51 den tokat yedi.Benim yaptığım yorumda senin gibi uydurma ve sallama yok.Ben senin cihazınla ilgili yazılımsal sorunlar var dedim.Forumlarda senin cihazını kullanıp bu hatalardan bahsedenler oldu.Senin cihazınla ilgili bir şey salladığım yok.Forumda Xiaomi bölümüne girdiğinde insanların şikayetleri benim sallamadığımı kanıtlıyor.2 yıl sonra aynı performansı vermiyor.Kime göre neye göre vermiyor? Instagramda takılıyor mu? Oyun mu açmıyor? Yaptığın yorum saçma.Sen ve senin gibilerle uğraşmak istemiyorum.Çünkü boş yorum yapıp forumu kirletmekten başka bir işe yaramıyorsu

-Cihazların performansı ve ömrü kullanıcıya göre değişir. Aynı cihaz kimisinde 2 yıl sonra mahvolabilirken kimisinde 5 yıl dayanabilir. At sahibine göre kişner derler. Ayrıca her ne kadar iyi kullanılırsa kullanılsın teknolojik cihazların yıpranması söz konusudur çalıştıkça. Bu yüzden dün alınan telefon bile yarınla aynı performansa sahip değildir. Alıştığınız için size performansı değişmiyor olarak görünür. Tıpkı hergün gördüğünüz bir insanın kilo verişini kolay farkedemeyip 3 aydır görmediğiniz bir insanın kilo verişini ilk görüşte farketmeniz gibi.
-Ne özel mesajda ne de konular içerisinde birbirimize rencide edici sözler, hakaret, küfür edemeyiz.
-Bir insan bir markaya son derece bağlı olabilir. Kişilerin düşüncelerine ve tercihlerine saygılı olmak gerekir.
-Forumu kirleten önemli faktörlerden birisi de konu dışı mesajlar ve gereksiz ikili tartışmalardır.
Hocam ağzınıza sağlık doğru dediniz benimde demek istediğim bu bir cihazın bugün ile yarın arasında ki fark aynı değil ama şu konuya değineceğim arkadaş cihazı mağazada biraz incelemiş ben ise 1 aydan uzun bir süredir kullanıyorum ben deneyimlerimi aktarıyorum İyi forumlar

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Yazdığım mesajlarda küfür yok.Bu birincisi,ikincisi benim cihazla ilgili yazdığım yorumlara ukala cevaplar verdiği için bu şahısa tepki gösterdim.Üçüncüsü kendi ağzınla söylüyorsun cihazın performansı kullanıma göre değişir.Bir insan iPhone yada android bir cihazı nasıl performanslı kullanacağını bilmiyorsa bu cihazla ilgili değil kişiyle ilgili sorundur.Senin yıpranma dediğin olay bir kullanıcı android bir cihaza 100 den fazla uygulama yükler yada firmaların planlı eskitme amaçlı verdiği güncellemelere sazan gibi atlarsa o zaman olur ama bu unsurlar dışında iPhone yada android bir cihazı performanslı kullanmasını bilen biri 2 yıl sonrada ilk günkü performansı alır.Tepki koyduğum şahısın teknoloji bilgisine inanmıyorum.Dxomark gibi balon bir siteye bakıp Mi 10t kamerasına iyi demeside bu şahısın teknoloji bilgisini fazlasıyla anlatıyor.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Yazdığım mesajlarda küfür yok.Bu birincisi,ikincisi benim cihazla ilgili yazdığım yorumlara ukala cevaplar verdiği için bu şahısa tepki gösterdim.Üçüncüsü kendi ağzınla söylüyorsun cihazın performansı kullanıma göre değişir.Bir insan iPhone yada android bir cihazı nasıl performanslı kullanacağını bilmiyorsa bu cihazla ilgili değil kişiyle ilgili sorundur.Senin yıpranma dediğin olay bir kullanıcı android bir cihaza 100 den fazla uygulama yükler yada firmaların planlı eskitme amaçlı verdiği güncellemelere sazan gibi atlarsa o zaman olur ama bu unsurlar dışında iPhone yada android bir cihazı performanslı kullanmasını bilen biri 2 yıl sonrada ilk günkü performansı alır.Tepki koyduğum şahısın teknoloji bilgisine inanmıyorum.Dxomark gibi balon bir siteye bakıp Mi 10t kamerasına iyi demeside bu şahısın teknoloji bilgisini fazlasıyla anlatıyor.
Küfür kısmını genel söyledim. Genel bir uyarı amacıyla. Şu anda ukalalık yapan sizsiniz gördüğüm kadarıyla. Arkadaşı resmen küçümsüyorsunuz. Dediğim yıpranma olayı hem sizin dediğiniz gibi bilinçsiz kullanımı kapsar, hem de bilinçli kullanımı. Her parçanın belli bir ömrü vardır sonuçta değil mi? Ancak burada böyle saçma bir şeyi tartışacak değilim. Düşüncelerimiz farklı olabilir ve farklı düşüncelere saygı göstermek gerekir. Arkadaşın bilgisine inanmıyor olabilirsiniz ancak bu onu aşağılar üslupta konuşmanızı gerektirmiyor. Bu tartışmayı acilen bitirmeniz gerekli. Birbirinize cevap yazmazsanız tartışma bitecektir. Aksi halde konuyu kilitlemek zorunda kalacağız. Anlayışınız için teşekkürler. İyi forumlar.

MrLiver2021

Asistan
Reaksiyon puanı
91

Küfür kısmını genel söyledim. Genel bir uyarı amacıyla. Şu anda ukalalık yapan sizsiniz gördüğüm kadarıyla. Arkadaşı resmen küçümsüyorsunuz. Dediğim yıpranma olayı hem sizin dediğiniz gibi bilinçsiz kullanımı kapsar, hem de bilinçli kullanımı. Her parçanın belli bir ömrü vardır sonuçta değil mi? Ancak burada böyle saçma bir şeyi tartışacak değilim. Düşüncelerimiz farklı olabilir ve farklı düşüncelere saygı göstermek gerekir. Arkadaşın bilgisine inanmıyor olabilirsiniz ancak bu onu aşağılar üslupta konuşmanızı gerektirmiyor. Bu tartışmayı acilen bitirmeniz gerekli. Birbirinize cevap yazmazsanız tartışma bitecektir. Aksi halde konuyu kilitlemek zorunda kalacağız. Anlayışınız için teşekkürler. İyi forumlar.
Ağzınıza yüreğinize sağlık çok teşekkür ederim

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Ukalalık yaptığım falan yok.Yazılanları iyi okumanı tavsiye ederim.Ben Mate 10 Pro kullanıyorum.Adam kullanmadığı cihaza, sürümünü bilmediği cihaza ilk günkü gibi performanslı olmaz diyor.Ben buna katılmadığımı yazıyorum.Bunu yazarken ilk yazdığımda seviyeli yazmama rağmen gülücük emojisi koyuyor.Evet her cihazın bir ömrü var ama bugün orta seviye yada amiral gemisi cihazlarda 2 yılda düzgün kullanımda performans kaybı olmaz.Ben adama senin cihazınla defalarca Fotoğraf çektim diyorum, YouTube da Fotoğraf ve video örnekleri var diyorum.Adam bana benim cihazı mı benden iyi mi bileceksin? diyor.Şimdi sana soruyorum ukala olan ben miyim yoksa o mu? Kusura bakma ama ben bu şahısa tepki koymakla yerden göğe kadar haklıyım.Hep söylüyorum bu forumun moderatörleri bu işi bilmiyor.Bir gün Donanım haber Foruma git moderatörlük nasıl yapılır? öğren.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Yazılanları iyi okumanı tavsiye ederim
Tanımadığınız insanlara karşı "siz" şeklinde hitap etmenizin daha uygun olacağı görüşündeyim.
Adam kullanmadığı cihaza, sürümünü bilmediği cihaza ilk günkü gibi performanslı olmaz diyor.
Yukarıdaki mesajımda da dediğim gibi kullanmasa bile bilgi sahibi olabilir. Ayrıca teorik olarak zaten hiçbir cihaz ilk günkü gibi kalamaz.
seviyeli yazmama rağmen gülücük emojisi koyuyor
Koyabilir. Gülücük emojisi koymak yasak olsaydı orada bulunmazdı değil mi? Arkadaşa komik gelmiştir ve gülmüştür.
Adam bana benim cihazı mı benden iyi mi bileceksin?
Bunu siz demiştiniz sanki.
Kusura bakma ama ben bu şahısa tepki koymakla yerden göğe kadar haklıyım.
Ben size tepki koymayın demedim. Tepki koymanın da bir üslubu vardır. Ayrıca karşınızdaki sizin fikrinizi kabul edecek diye bir şey olmadığından genel sükunet için alttan alıp tartışmaya girmemek (en azından konular içerisinde) daha uygundur.
Hep söylüyorum bu forumun moderatörleri bu işi bilmiyor.Bir gün Donanım haber Foruma git moderatörlük nasıl yapılır? bir gör.
Tavsiyeniz için teşekkürler. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...