Mi 10T Alınır Mı? Düşünceleriniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YellowTiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Bu telefon oldukça hoşuma gitti, ekran-kamera ve işlemci performansı konusunda uzun süre değişim istemez gibi geldi.
Şuan Trendyol Mi Store mağazasında Mi Band 5 hediyesi ile birlikte 5291 TL'den satılıyor. Yurtdışından tedarik edersem de kaydıyla birlikte 4100 TL'ye geliyor, aradaki fiyat farkına değmez diye düşünüyorum.

Görüşleriniz nedir bu cihazla ilgili? Verilir mi bu fiyatlar?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Bu telefon oldukça hoşuma gitti, ekran-kamera ve işlemci performansı konusunda uzun süre değişim istemez gibi geldi.
Şuan Trendyol Mi Store mağazasında Mi Band 5 hediyesi ile birlikte 5291 TL'den satılıyor. Yurtdışından tedarik edersem de kaydıyla birlikte 4100 TL'ye geliyor, aradaki fiyat farkına değmez diye düşünüyorum.

Görüşleriniz nedir bu cihazla ilgili? Verilir mi bu fiyatlar?
Mi 10t aynı abisi Mi 10t Pro gibi bir balon.Kamera yazılımının rezalet olması ve arayüzdeki saçma sapan hatalardan dolayı almanı tavsiye etmem.5300 TL ye ikinci el Xr yada P30 almanı tavsiye ederim.

YellowTiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Bütçe artarsa diye söyledim. Xr da aynı şekilde.

Yanlış hatırlamıyorsam daha önce de Note 10 lite önermiştiniz bana, en iyisi Samsung tarafına yöneleyim ben. Hali hazırda S9 kullanıyorum zaten S10 Plus veya Note 10 Lite olabilir.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Yanlış hatırlamıyorsam daha önce de Note 10 lite önermiştiniz bana, en iyisi Samsung tarafına yöneleyim ben. Hali hazırda S9 kullanıyorum zaten S10 Plus veya Note 10 Lite olabilir.
S10 plus Note 10 lite dan özellik olarak daha iyi bir cihaz ama 2 yaşında olması ve işlemcinin Turkcell hatlarda şebeke sorunu çıkarması ve beklemedeki pil tüketiminden dolayı bu saatten sonra almak bence mantıklı değil.İkisi arasında Note 10 lite al derim.

YellowTiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
@Umut Çelik hocam son sorum bütçemi zorlayıp XR alsam yılların Android kullanıcısı olarak pişman olur muyum? Nasıl bir deneyim olur benim için.

@Erenist2020 hocam aynı soruyu size de yönelteyim müsadenizle.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
@Umut Çelik hocam son sorum bütçemi zorlayıp XR alsam yılların Android kullanıcısı olarak pişman olur muyum? Nasıl bir deneyim olur benim için.
Ben de bu bütçelerdeydim sizin gibi.
Ben son olarak SE ye karar vermiştim. Almaya gidince çok küçük olduğunu farkettim.
Xr güzel gayet. Se den face ıd ve batarya artısı var ayrıca ekranı büyük.
Bence güzel olur 4 yıl boyunca sıkıntısız kullanırsınız.
Samsung a alışkınsanız galaxy note 10 lite ve s10 lite a da bakabilirsiniz.
Ben ios dan geçeceğim için android istememiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca bir teknoloji mağazasında denemenizi öneririm cihazları.
İçinize sineni alırsınız.
Kullanıcı deneyimlerine vs de bakın bence.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

@Erenist2020 hocam aynı soruyu size de yönelteyim müsadenizle.
Xr 4 yıl performans konusunda seni üzmez.Ekran kalitesi 11 gibi vasat.Tek kamera olmasına rağmen güzel fotoğraflar çekebiliyor.Video performansı çok iyi.Pişman olma olayına gelince sürekli arayüzde değişiklik yapma,film indirme, müzik indirme gibi kişiselleştirmeye yönelik bir kullanımın varsa bu açıdan belki Xr dan sıkılabilirsin.Ama performans olsun,stabilte olsun,uzun ömürlülük olsun Xr kesinlikle üzmez.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Bilginize saygı duyuyorum fakat yazılımı iyi değil(öznel yorum) diye bu kadar donanım in bir anlamı yok demek ölçülü bir eleştiri değil.
Güzel kardeşim Mizancell kanalında Mi 10t Pro ,Poco f2 Pro ve M51 in video testi var aç izle.Volkan Manavın Mi 10t Pro incelemesinde Fotoğraf çekimleri var.Onuda izle.Yapılan çekimlere dikkatli baktığında yazılımsal hataları net bir şekilde görebiliyorsun.Bu hatalardan sonra o donanım göz boyamaktan başka bir şeye yaramıyor.Xiaomiyi savunmaktan vazgeçmenizi tavsiye ederim.İyi forumlar.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Güzel kardeşim Mizancell kanalında Mi 10t Pro ,Poco f2 Pro ve M51 in video testi var aç izle.Volkan Manavın Mi 10t Pro incelemesinde Fotoğraf çekimleri var.Onuda izle.Yapılan çekimlere dikkatli baktığında yazılımsal hataları net bir şekilde görebiliyorsun.Bu hatalardan sonra o donanım göz boyamaktan başka bir şeye yaramıyor.Xiaomiyi savunmaktan vazgeçmenizi tavsiye ederim.İyi forumlar.
Kamera konusunda çok iyi diyen yok zaten arayüz hataları diyorsunuz ya Mi 10T serisinde bildiğiniz arayüz hataları mı var, kullandınız mı?

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,046
Ön yargılı olmayın miui düzelme yolunda o eski hatalar kronik sorunları yok miui 13 ile bnce düzelecek iyice objektif bkn bn xiaomi fanı değilim yerine göre iphonede önerdim realmede mi10t alınabilecek bir cihaz

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,244
Mi 10T alınmaz diyen arkadaşların bir cihazdan ne beklediğini çok merak ediyorum. SD865, IMX 682 Kamera, 5K batarya...
Gidin IMX 586 OnePlus 8 alın daha yüksek fiyata tutan yok.

Y.Emre41

Doçent
Reaksiyon puanı
423
Hiçbir zaman Xiaomi ci olmadım. Bence siz Xiaomi ye karşı olan önyargınızı biraz törpülemelisiniz. Oyun için ideal dedim. Kamera yi öne çıkarmadım. Yine söylüyorum 5k ya alınacak en iyi oyun telefonudur

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Mi 10T alınmaz diyen arkadaşların bir cihazdan ne beklediğini çok merak ediyorum. SD865, IMX 682 Kamera, 5K batarya...
Gidin IMX 586 OnePlus 8 alın daha yüksek fiyata tutan yok.
Sade akıcı bir arayüz ve çok iyi bir yazılım.Oppo reno 3 pro,Oneplus 8t gibi cihazlarda bu saydıklarım fazlası ile var.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Hiçbir zaman Xiaomi ci olmadım. Bence siz Xiaomi ye karşı olan önyargınızı biraz törpülemelisiniz. Oyun için ideal dedim. Kamera yi öne çıkarmadım. Yine söylüyorum 5k ya alınacak en iyi oyun telefonudur
Bu forumda Xiaomi bölümüne git bak şikayetlere.Önyargılı değilim adama Mi note 10 lite öneriyorum adam aldığıma pişman oldum diyor.Bu yorumdan sonra ne yazmamı bekliyorsun? Xiaomi süper,harika mı diyeyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam sen al işte durma.
Mesele benim almam değil.Bu cihazın iddia edildiği gibi çok iyi olmadığını insanların görmesi lazım.Bu cihaz Snapdragon 865 e rağmen videoda M51 den Tokat yiyorsa konuşmaya gerek yok.Xiaominin son dönemlerde arayüzdeki hatalarıda bariz ortada.Burda olay insanların mağdur olmaması.Ahmet Mi 10t almış.Benim için sorun yok.Para benim cebimden çıkmıyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...