MHP'lilere kurban olayım ben!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sansr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sansr

Doçent
Reaksiyon puanı
17
DTP'li Sakık'tan şaşırtan sözler

SAKIKMHPKKUCUKK.jpg

TÜrk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi’nin (TÜRKPA) ilk konsey toplantısı için Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye giden TBMM heyeti, ilginç bir olay yaşadı. Azeri Musavat gazetesinin internet sitesindeki haberine göre, önceki gün yemekte heyette bulunan DTP’li Sırrı Sakık, muhafazakar Azeri milletvekilleriyle, Ermeni ve Kürt açılımları nedeniyle sert bir tartışma yaşadı. Gazete haberi “Asım Mollazade, Türkiyeli meslektaşı Sırrı Sakık ile kavga etti. PKK sempatizanı ’Türkiye’deki milletvekillerine kurban olayım’ dedi” diye verdi. Musavat’a göre, olay şöyle gelişti: TÜRKPA’nın yemeği sırasında Türk milletvekilleri ve Azeri meslektaşları arasında Türkiye’nin ‘açılımları’ nedeniyle hararetli polemik başladı. Ümit Partisi milletvelili İkbal Ağazade, Sakık’a işaret parmağını sallayarak bağırdı. Tartışmaya Demokratik Reform Partisi lideri Asım Mollazade de Sakık ile söz dalaşına girdi. Sakık da, MHP’li milletvekili Atilla Kaya’ya dönerek “Bunlara bakınca, size kurban olmak lazım. Bunları eline düşersek, kafa derimizi yüzerler” diye konuştu.

kaynak

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Durum aynen "Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek" ...DTP lileri toptan bir gönderip
grup terapisi yaptırmak lazım:D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bu DTP lilerin İdeolojik Olarak Bir Düşüncüleri Yok Bence

Tamamen Kağıttan Okuyorlar . Kağıt Ellerinde Olmayınca Ne Dedikleri Belli Olmuyor.!

sansr

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Durum aynen "Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek" ...DTP lileri toptan bir gönderip
grup terapisi yaptırmak lazım:D

haklısın :D :D güzel bir düşünce

Tamamen Kağıttan Okuyorlar . Kağıt Ellerinde Olmayınca Ne Dedikleri Belli Olmuyor.!

çok doğru

Dtp lilerin yaptıklarına ve söylediklerine değil bunları söyletenlere ve yaptıranlara bakmak lazım ;)

mavitunaist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben şimdiye kadar böyle basit konularda herhangi bir DTP'linin kağıttan okuduğuna şahit olmadım. Ama Devlet Bahçeli denen şahsiyet Apo konusunda bile kağıttan okumadan duramıyor. Apo'ki onun görüşüne tam zıt bir şahsiyet. Onun ismi geçince kükremesi lazım ama ne yaptığı ortada. Aslında bu başkan ülkücülere yakışmıyor. Bu adama bakınca ülkücüler bana basitlermiş gibi geliyor. :lol::lol::lol:

sansr

Doçent
Reaksiyon puanı
17
"Hiçbir milliyetçiye kurban olmam"Sakık o haberi yalanladı

SAKIKMHPKKUCUKK.jpg
DTP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, 'milliyetçiye kurban olurum' şeklinde bir ifade kullanmadığını söyledi.

haberin devamı

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Konuya Bak!
Biri konu açıyor ŞÖYLE dedi diyor ve bir ikide yorum alıyor, Sonra Birisi çıkıyor, Yok öyle birşey, bak adam yalanlıyor BÖYLE demiş diye kaynakda veriyor.
Bu durumda yorumsuz kalmayı tercih ediyorum.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
işkence yöntemlerini hala "terörist" demedikleri pkk ya sorsunlar. onlar bu konuda ayrıntılı bilgi vericeklerdir. teröristler tarafından zorla verdirilen oylarla oradasınız. cezanız infaz edilicek ya dünyada ya ahirette ve umarım dünyada görürüz.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Sen kurban olacak kadar haysiyetli misin ki?

sansr

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Konuya Bak!
Biri konu açıyor ŞÖYLE dedi diyor ve bir ikide yorum alıyor, Sonra Birisi çıkıyor, Yok öyle birşey, bak adam yalanlıyor BÖYLE demiş diye kaynakda veriyor.
Bu durumda yorumsuz kalmayı tercih ediyorum.

sakallıoğlu konuyu açan benim bir haber okudum ve paylaştım.
daha sonra haberin başka yönünü okudum onu da paylaştım.ne var bunda

Allahtan yorumsuz kaldın yani ....