MFD hosting FTP programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mfd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mfd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MFD HOSTİNG FTP PROGRAMI
Tanıtım:
Site yöneticilerinin kullanabileceği, kullanışlı ve yüksek performans sergileyen bir File Transfer Protocol (FTP) yazılımı. Site yöneticilerinin, sunucusuna dosya transferi için kullanılabileceği MFD hosting FTP programı, görselliği ile sizi hayran bırakacak. Güvenli ve güçlü dosya transferi yapmak isteyenler için ideal. Kolay kullanılabirliğe ve sade arayüze sahip olması, programın en büyük avantajı.

ftpver1.jpg

Sürüm : 1.0.0 Boyut : 2.27 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe
Windows XP stili arayüz
Şifre koruma
SSL güvenlik protokolü
Güvenlik duvarı desteği
Kuyrukta bekleyen dosyaları ilerletme yönetimi
Dosya transferi planlama
Panodaki adresleri otomatik doğrulama
Transfer tarihinde istatistikleri görme
FTP sitelerinde sık kullanılan komutlar (oluştur, düzenle, sil, ad değiştir

İNDİR

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
winscp kullanıyorum dosya transfer işlerini ssh ile yapıyorum ftp desteğide var

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
ben program yerine Firefox eklentisi kullanıyorum (FireFTP)

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
...dosya transferi için kullanılabileceği MFD hosting FTP programı, görselliği ile sizi hayran bırakacak. Güvenli ve güçlü ...

Konuyu baltalamak amaçlı yazmıyorum, kusura bakmayın ama programın görüntüsü çok çok kötü. Hatta şu ana kadar gördüğüm en kötü görselliği olan ftp programı diyebilirim. Programın tutulmasını istiyorsanız görselliği daha iyi bir hale getirmelisiniz, ayrıca piyasada diğer ftp programlarında olmayan özellikler eklemelisiniz başka türlü kimse yıllardır kullandığı ftp programını bırakmaz. Size tavsiyem IDM ile nasıl 8 parça download yapıyor, bunun gibi ftp programınız da da 8 parça upload/download yapabilsin SmartFTP de var bu özellik mesela.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bence SmartFTP hepsinden daha iyi 64bit desteği de var. SmartFTP kullanmasam FileZilla kullanırdım.

mfd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Program ilk verisyonu olduğundan dolayı eksiklikler var tabi yılların programlarıyla hemen aynı kalitede olması için zaman gerekiyor.Bunu yapmak bile 2 haftamı aldı Türk yapımı FTP programı pek göremedim o nedenle yapmaya karar verdim .Tüm öenerileriniz için TEŞEKKÜR EDERİM

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
siz yaptıysanız başarılarınızın devamını dilerim ben program tanıtılıyor zannettim elinize sağlık.

udayim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Başlangıç İçin Yeterli.. Zamanla Üzerine Koyarsanız Çok Çok Güzel Olur.. Bizlerde Seve Seve Sizin Programınızı Kullanırızz..