dergah yolu
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Mevlid Kandili Programı: “EL-EMİN (SAS)
Mevsim orada hep aynıdır.
İnsanların yürekleri yüzyıllardır kavrulmaktadır.
Âlemlerin Rabbi, gün gelir, kendi içlerinden bir esenlik rüzgârı gönderir…
O âlemlere rahmettir,
O Hakk’ı batıldan ayırt eder,
O her hakkı hak sahibine teslim eder,
O ahlaken en güzeldir,
O dürüstlükte en üstündür,
O ne söylerse doğrudur,
O MUHAMMED’ÜL EMİN’DİR…
Şöyle buyurmuştu:
“Ey Kureyşliler! Size şu tepenin ardında bir düşman topluluğunun yaklaşmakta olduğunu söylesem bana inanır mıydınız?”
“Evet inanırız… Çünkü şimdiye kadar Sen’den doğruluktan başka bir şey görmedik.”
Mevlid Kandili gecesi olan 12 Rebiülevvel 1430 / 8 Mart 2009 Pazar günü, kutlu doğum etkinlikleri kapsamında yılın ilk programı,
http://www.akradyo.net/radyo.asp?p=anaframe.asp
ihvan
mevlid kandili dolayısıyla bu günden itibaren naçizane açtığım konulara ara veriyor ve Efendimiz[sav]ile ilgili konulara başlıyorum siz kardeşleriminde katılımıyla burası gül[sav]bahçesine dönecektir gerek mehmet kardeşimin açıklamaları gerek sizlerin güzel yazı resim ayet ve hadislerle katılımınız katılımcısı olduğumuz sitenin bu bölümünü
İLİM MECLİSİNE HOŞ GELDİNİZ
ilim meclisi haline getirecektir
yukarıdaki konunun bazı öğelerini kaldırdım remlam olarak algılanabilir diye bu konularda reklam değil hizmet olur ama site kurallarını gözardı etmemek lazım isteyen arkadaşlat linkte devamına ulaşabilirler
o zaman
başlıyoruz bismillahirrahmanirrahim

İnsanların yürekleri yüzyıllardır kavrulmaktadır.
Âlemlerin Rabbi, gün gelir, kendi içlerinden bir esenlik rüzgârı gönderir…
O âlemlere rahmettir,
O Hakk’ı batıldan ayırt eder,
O her hakkı hak sahibine teslim eder,
O ahlaken en güzeldir,
O dürüstlükte en üstündür,
O ne söylerse doğrudur,
O MUHAMMED’ÜL EMİN’DİR…
Şöyle buyurmuştu:
“Ey Kureyşliler! Size şu tepenin ardında bir düşman topluluğunun yaklaşmakta olduğunu söylesem bana inanır mıydınız?”
“Evet inanırız… Çünkü şimdiye kadar Sen’den doğruluktan başka bir şey görmedik.”
Mevlid Kandili gecesi olan 12 Rebiülevvel 1430 / 8 Mart 2009 Pazar günü, kutlu doğum etkinlikleri kapsamında yılın ilk programı,
http://www.akradyo.net/radyo.asp?p=anaframe.asp
ihvan
mevlid kandili dolayısıyla bu günden itibaren naçizane açtığım konulara ara veriyor ve Efendimiz[sav]ile ilgili konulara başlıyorum siz kardeşleriminde katılımıyla burası gül[sav]bahçesine dönecektir gerek mehmet kardeşimin açıklamaları gerek sizlerin güzel yazı resim ayet ve hadislerle katılımınız katılımcısı olduğumuz sitenin bu bölümünü
İLİM MECLİSİNE HOŞ GELDİNİZ
ilim meclisi haline getirecektir
yukarıdaki konunun bazı öğelerini kaldırdım remlam olarak algılanabilir diye bu konularda reklam değil hizmet olur ama site kurallarını gözardı etmemek lazım isteyen arkadaşlat linkte devamına ulaşabilirler
o zaman
başlıyoruz bismillahirrahmanirrahim