Metin 2 neden kasıyor ? Yardım !

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Arkadaşlar LOL 'ü 20-30 fps civarında çok az bir kasma ile oynarken metin 2 ye girdiğimde hareket bile ettiremiyorum adamı biraz ilerletiyorum duruyo biraz ilerletiyorum gene duruyo sebebi nedir ben donanımsal olduğunu düşünmüyorum öyle olsa lol gibi kapsamlı bir oyunu oynayamam onu oynarken metin 2 yi oynayamamak saçma olur ama ben yinede bilgisayarın özelliklerini yazıcam sorun nedir sizde yardım lütfen.

Bilgisayarımın donanımları ;

Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU T7250 @ 2.00 gHz işlemci
4 gb ram
64 bit işletim sistemi ( Windows 7 Ultimate )
Ekran kartı : Mobil Intel (R) 965 Express Chipset Family (358 Mb)
1280x800 ( 32 bit ) ( 59 Hz )

Dipnot olarak düşiyim alakası varmı bilmiyorum ama belki yardımcı olur diye söylüyorum bilgisayarımdaki windows 7 ultimate işletim sistemi orjinal değil yani etkin değil dolayısıyla ama bunun bir etkisi olcağını düşünmüyorum.

Şimdiden yardım edenlere yardımlarınız için teşekkür ederim.

alihanabi

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Lol ü 20-30 fps civarında oynuyorsan bilgisayarının pek performanslı olduğu söylenemez ve ekran kartın onboard yani kasması normal hele haritada çok fazla kişi varsa

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Lol ü 20-30 fps civarında oynuyorsan bilgisayarının pek performanslı olduğu söylenemez ve ekran kartın onboard yani kasması normal hele haritada çok fazla kişi varsa
Fakat 20-30 fps de lol çok kasmıyor oynanabilir halde bende şunu soruyorum lol ü böyle oynayabilirken azcık kasmayla metin2 gibi düşük performans gerektiren bir oyunu neden oynatamıcak derecede kasıyor ?

alihanabi

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Fakat 20-30 fps de lol çok kasmıyor oynanabilir halde bende şunu soruyorum lol ü böyle oynayabilirken azcık kasmayla metin2 gibi düşük performans gerektiren bir oyunu neden oynatamıcak derecede kasıyor ?

Metin2 yi yüksek ayarlardamı açıyosun acaba :S Ayarlara girip çözünürlüğü en düşüğe alıp birde sağda bir tane seçenek olucak GPU ve CPU seçeneğinden CPU yu işaretle bide öyle dene bakalım belki hızlanır hiç olmadı driverları güncelle aklıma başka bişey gelmiyor ne yazıkki