Meteoroloji'den kar ve fırtına uyarısı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Meteoroloji; Marmara, Kuzey Ege ve Karadeniz için fırtına; Doğu Karadeniz'de ise şiddetli yağmur ve yoğun kar yağışı beklendiğini duyurdu.

131102_kar.hlarge.jpg

Karadeniz'de halen orta kuvvette esen rüzgarın etkisini artıracak. Tahminlere göre, rüzgar akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (60-75 kilometre/saat) fırtına şeklinde esecek. Fırtına, yarın akşam saatlerinden sonra Karadeniz'de etkisini kaybedecek.

Marmara'da halen kuzeydoğudan orta kuvvette esen rüzgar kuvvetini artırarak, akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde etkili olacak.

Kuzey Ege'de halen kuzeydoğudan kuvvetli esen rüzgar kuvvetini artırarak akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 8 ila 10 kuvvetinde (90-100kilometre/saat) tam fırtına şeklinde esecek.

Marmara ve Kuzey Ege'deki fırtına, 4 Aralık Çarşamba günü akşam saatlerinden sonra etkisini yitirecek.

DOĞU KARADENİZ’DE KAR

Meteoroloji Doğu Karadeniz için de şiddetli yağmur ve yoğun kar yağışı uyarısında bulundu.

Doğu Karadeniz'de bu gece saatlerinde başlayacak yağışların zamanla Giresun ve Trabzon'da kuvvetli, Rize ve Artvin'de de çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

Tahminlere göre, yağışlar, kıyılarda yağmur, sabah saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar, iç ve yüksek kesimlerde yoğun kar (20 santimetre üzeri) şeklinde olacak.

AA - ntvmsnbc

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Ankara ya da yağsın artık :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kar gelmedi ama yağmur sabah bir başladı hala yağıyor. :)

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şuanda Gemlik'de Borusan Limanında Konteyner Operasyonu yapmaya çalışıyorz fakat hava öyle bir esiyoki bu neredeyse imkansız :( Rüzgar 20 lere vurmaya başladı

idntcare

Doçent
Reaksiyon puanı
13
dün geceden beri dışarı cok fena işe nasıl geldım bılmıyorum::(

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Ankara Şuan -2 donuyoruz dermişim..:D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Kar bir an önce Gelsin şu İstanbul'a.. Ne biçim bir rüzgar vardı sabah ya.. Hayatım kaydı..
Allah'tan boş metrobüs hemen geldi.. Yoksa bitmiştim :)

Kar gelsin de hava yumuşasın ya..

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
spybot dün ankaradaydım , hafif bir yağmur yağdı geçti hava güzeldi ben gelirken en son