Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Messenger'da yazdıklarımı başka biri öğrenebilir mi?
Merhabalar. Bir sorum olacak. MSN hack programları olduğunu biliyorum. Bunun gibi bir programla biri benim msnde konuşma kayıtlarımı öğrenebilir mi? Msn konuşmalarım bilgisayarda kayıtlı değil.
MSN penceresinde araclar-secenekler sekmesinden iletileri tikLa
konusmalarimi kaydet secenegi var orda nereye kaydettigini yazar.
O klasörü acarsan nereye kayit ettigini görürsün..
Bilgisayar da keyloger trojan, vs, yoksa kimse ögrenemez.
arkadaşların dediği gibi
1. keylogger yada trojan yardımı ile her türlü detayı öğrenebilir,
2. aynı network'de isen yada arkadaşının modem'inden nete çıkıyor isen msn monitoring yada bir çok sniffer programları ile yazışmalarını okuyabilirler.
Geçtiğimiz günlerde micro$oftun kendisi açıkladı, 500 milyon bilgisayar ve 300 milyon hotmail e-posta hesabı üzerinden topladığımız verilere göre bilişim dünyasında ki durum şudur diye. Sanırım daha fazla açıklama yapmama gerek yok, ne demek istediğimi herkes anlamıştır.
arkadaşlar keylogger a felan gerek yok. windows klavyede girdiğimiz her veriyi registeryde bir yere kaydedip güncellemelerle beraber microsofta gönderiyor zaten. ayrıca mouse hareketlerinin de kaydedilğine dair bir makale okumuştum.