mesajlarıma görüldü atıyor?

Reaksiyon puanı
89
agalar okuldan bi kız var hoşlanıyorum ben bu kızdan ig den yazdım (okulda aramızda bi muhabbet filn hiçbir zaman geçmedi) ig de tanıştık filn napıyosun nasılsın yazdım kız 1 saat önce görüldü attı 20 dk de bekledi bende mi sıkıntı var acaba anlamadım ki çok mu çirkinim yardımcı olursanız sevirinirim. bide ig den yazma nedenim biraz özgüvensizim tam olarak tanımadan samimileşmeden rahat davranamıyorum utanıyorum benim kişiliğimi ya beğenmezse diye

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Belki tuvaleti gelmiştir o an altına kaciracaktir gitmiştir. belki anası bulaşık yıkamaya çağırmıştır. Belki İnterneti bitmiştir. Belki babası kızmıştı. Sonra da unutmuştur.
Bu tip durumlarda ilk bunları düşünüp iyimser ol.
2.seni tanımıyor merhaba a merhaba demek zorunda değil ki. Ben olsam yazmam şahsen.
3.kız cevap yazsa yollu durumuna düşecek gibi düşünmüş olabilir belli olmaz.
4.seni begenmemistir
5.yazmak istememiştir
6.sevgilisi vardır.
7.hemen atlamiyim diyerek yazmamıştır naz yapıyordur...

Reaksiyon puanı
89
Belki tuvaleti gelmiştir o an altına kaciracaktir gitmiştir. belki anası bulaşık yıkamaya çağırmıştır. Belki İnterneti bitmiştir. Belki babası kızmıştı. Sonra da unutmuştur.
Bu tip durumlarda ilk bunları düşünüp iyimser ol.
2.seni tanımıyor merhaba a merhaba demek zorunda değil ki. Ben olsam yazmam şahsen.
3.kız cevap yazsa yollu durumuna düşecek gibi düşünmüş olabilir belli olmaz.
4.seni begenmemistir
5.yazmak istememiştir
6.sevgilisi vardır.
7.hemen atlamiyim diyerek yazmamıştır naz yapıyordur...
aga yardım için sağolda ben yazıştım kızla kız tanımadıkları ile samimi olamıyomuş 2. dönem okulda görürsem direkt yanına gidicem öyle samimileşmeye çalışıcam çünkü bende takıntı oldu bu kız sevgilim yapmadan bırakmam

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Aferin çocuğum tutkulu insanları severim dermişim... Neyse başarılar rica ederim

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,455
Salla boş ver. Seni istemiyorsa salla.

Tolgahan Tosun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
agalar okuldan bi kız var hoşlanıyorum ben bu kızdan ig den yazdım (okulda aramızda bi muhabbet filn hiçbir zaman geçmedi) ig de tanıştık filn napıyosun nasılsın yazdım kız 1 saat önce görüldü attı 20 dk de bekledi bende mi sıkıntı var acaba anlamadım ki çok mu çirkinim yardımcı olursanız sevirinirim. bide ig den yazma nedenim biraz özgüvensizim tam olarak tanımadan samimileşmeden rahat davranamıyorum utanıyorum benim kişiliğimi ya beğenmezse diye
Bu Öz Güvensizlik Senin Suçun Değil, Kız Senden Hoşlanmamış Olabilir Sosyal Medyadan Tanışmak Daha İyi Geliyor Ama Tavsiyem Okuldayken Ona Yardımcı Ol Çekinme Tanış Üzerine Düşeni Yaptıktan Sonra Yine Konuşmuyorsa Artık Yapıcağın Birşey Yoktur.

CeyhunGoren

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
16
Zor işler valla. Yüz yüze muhabbet kursan daha iyi olur.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Görüldü atmasına takılma. Ben de biri bana mesaj atmışsa her zaman mesajı gördüğüm gibi cevap vermiyorumi veremeyebiliyorum.

Darkness3472

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Hocam seviyorsan yavşak olucaksın benim gibi, utanma felan yok rahat ol sen yazma okulda dikkatini çek şey desinler vay amk lahmacun değişmiş havalı ol giyimine özen göster yani olabildiğince en iyi durumda ol