- Konuyu başlatan
Teşekkür ederim.Mükemmel. eline sağlık.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION]
Bakarız bi çaresine.
Her şey zamanla mümkün.Çok güzel çalışmaların var. Umarım bende senin gibin daha iyi tasarımlar yaparım.![]()
[MENTION=287697]Türe[/MENTION] [MENTION=426894]ArdaBrkee[/MENTION] Teşekkür ederim.![]()
Çok teşekkür ederim.Ene! Harikalar emeğine sağlık bence![]()
Özelden yaz. Yapmaya çalışırım.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] senden duvar kağıdı isteğim olacak ama?
Stsl 2015-16 Beşiktaş Maç Takvimi Yüksek Kalite "devianART" STSL Besiktas Mac Takvimi by Meridiann on DeviantArt
![]()
Afiyet olsun :mrgreen:Eline sağlık![]()
@Meridian Reklamdan dolayı süresiz ban kazandınız dilediğiniz zaman atabilirim.ya kanka benim şu youtube sayfası için kapak fotoğrafı ne oldu? ameliyat olmuştun o zaman istemiştim yaklaşık 42 yıl geçti yapabildinmi?
![]()
Alıştı SDN benim reklamlarıma .
Ben onu unuttum yav. Ayrıca 43 yıl olmadı mı?![]()
vaov süper olmuş ! youtube kanalında çok iyi gözüküyor.Banneri eksik birde , abone sayısı 500'ü geçince youtube.com/isim artık kendi istediğin ismi koyabiliyorsun sanırım.Böyle olacağına : https://www.youtube.com/channel/UCekj-mIKB-sT1khrGzHukow/ Böyle olması daha güzel :Kankam benim yaYouTube kanalım için yaptığı çalışma ellerine sağlık...
![]()
Bugün için söz veremem.Bayaadır bilgilsayar başındaydım.Kapattım şu an. Ama bir ara denerim. Yalnız hiç yapmadığım bir şey. Iyi olmayabilir. Ayrıntıları daha sonra konuşuruz. Bir de evimde internet yok. O yüzden sıkıntı.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] bana internet sitesi için banner yapabilirmisin ? İsim olarak prophotone düşünüyorum yoksa shiftlock'a devam mı etsem ? Site içeriği:telefon incelemeleri,twitch ile aynı anda canlı yayın yapıcam, youtube videolarım olucak (canlı yayınları ekleyeceğim).Yardımcı olabilir misin ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
yoksa ben canva'ya devam mı edeyim![]()
fırsat bulursan boş zamanın olur aklına gelirse yaparsın.Çokta sorun değilBugün için söz veremem.Bayaadır bilgilsayar başındaydım.Kapattım şu an. Ama bir ara denerim. Yalnız hiç yapmadığım bir şey. Iyi olmayabilir. Ayrıntıları daha sonra konuşuruz. Bir de evimde internet yok. O yüzden sıkıntı.![]()
Teşekkür ederim. Dediğim gibi hallederiz bir ara.fırsat bulursan boş zamanın olur aklına gelirse yaparsın.Çokta sorun değiltasarımlarını beğendiğim için siteye'de güzel olur diye düşündüm.