findukfaresi
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 73
aaaa ardarda iki msj yazmışsn birazdan uyarı gelir

yok o muhtemelen mikro dersinden bir foto.ole hatırlıyorumJustice_For_All dedi ki:centigarde dedi ki:ya ben pırpır deyince yıldızdan bahsediyodum ama olsun sende başka yerden yakalamışşınJustice_For_All dedi ki:evet mesaj sayısına göre online çubuğunda renk değiştirmek güzel düşünce
pc manyaklarıyız dostum yalan mı yahu günüm pc başında gidiyor benimde

evet yıldızların gelmesi olayıda var oda güzelde daha çok renk değişmesi ilgimi çekti...
bu arada dostum o avatarındaki dik üçgen mi yoksa öss seraplarını görmeye devam mı ediyorum son bir haftadır zaten her yeri türev görüyorum

Justice_For_All dedi ki:o kuralda mı vardı yahu vallahi bilmiyordum adminlerden ve modlardan özür diliyorum bu seferlik affetsinler bilmiyordum ya

tamamdır şef sağol...
 tamamdır şef sağol...

Justice_For_All dedi ki:kuralları okudum yatamamdır şef sağol...
valla arkadaşlar kesin olarak hukuk düşünüyorum devlet gelmesse maddi imkanım var özel hukukta okuyacağım tek idealim bu oldu artık
 bu arada ben şef değilim ne haddime lütfen...
 bu arada ben şef değilim ne haddime lütfen...corpuscallosum dedi ki:ya ben şimdi cumartesi sabah ankaraya gidecem ya annemin evinde net yok o yüzden nete giremeyecem ağustos 31-31 de ben de hoşgeldm diye konu açacam....üğğğğğ iki buçuk ay ben sdnsiz napacam.
beni özleyn olurmuuuu.yarın son günüm ve gecem olacak
ozaman sabaha kadar burdasın sencorpuscallosum dedi ki:ya ben şimdi cumartesi sabah ankaraya gidecem ya annemin evinde net yok o yüzden nete giremeyecem ağustos 31-31 de ben de hoşgeldm diye konu açacam....üğğğğğ iki buçuk ay ben sdnsiz napacam.
beni özleyn olurmuuuu.yarın son günüm ve gecem olacak