Merhabalar Arkadaşlar

Justice_For_All

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o kuralda mı vardı yahu vallahi bilmiyordum adminlerden ve modlardan özür diliyorum bu seferlik affetsinler bilmiyordum ya :)

centigarde

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Justice_For_All dedi ki:
centigarde dedi ki:
Justice_For_All dedi ki:
evet mesaj sayısına göre online çubuğunda renk değiştirmek güzel düşünce :P

pc manyaklarıyız dostum yalan mı yahu günüm pc başında gidiyor benimde :)
ya ben pırpır deyince yıldızdan bahsediyodum ama olsun sende başka yerden yakalamışşın :)

evet yıldızların gelmesi olayıda var oda güzelde daha çok renk değişmesi ilgimi çekti...
bu arada dostum o avatarındaki dik üçgen mi yoksa öss seraplarını görmeye devam mı ediyorum son bir haftadır zaten her yeri türev görüyorum :P
yok o muhtemelen mikro dersinden bir foto.ole hatırlıyorum
hoca belli bi süre sonra o kadar çok şekilde oynama yaptı ki iyki çekmişim yoksa anlamam mümkün diildi:)
galiba hala da tam olarak anlamayadım
ortalama hasıla marjinalin üstünde.uzun donem ve kısa donemde o üçgen gibi görünen şeyi olusturuyo.işte ole bişi.anlican eğer idari bilimler yazarsan bunların karşına çıkma ihtimali %100
aman diyim anlamam ben dersen hiç bulaşma:)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
neden canm işletme yasn gayet zevkli konular muhasebe çok zevkli fin yön,spa,maliyet muhasebesi,istatistik falan.iş hukuku da güzel.ben seviom işletme derslerini

Justice_For_All

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kuralları okudum ya :D tamamdır şef sağol...
valla arkadaşlar kesin olarak hukuk düşünüyorum devlet gelmesse maddi imkanım var özel hukukta okuyacağım tek idealim bu oldu artık :)

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Justice_For_All dedi ki:
kuralları okudum ya :D tamamdır şef sağol...
valla arkadaşlar kesin olarak hukuk düşünüyorum devlet gelmesse maddi imkanım var özel hukukta okuyacağım tek idealim bu oldu artık :)

Rica ederim arkadaşım ;) bu arada ben şef değilim ne haddime lütfen...

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ya ben şimdi cumartesi sabah ankaraya gidecem ya annemin evinde net yok o yüzden nete giremeyecem ağustos 31-31 de ben de hoşgeldm diye konu açacam....üğğğğğ iki buçuk ay ben sdnsiz napacam.
beni özleyn olurmuuuu.yarın son günüm ve gecem olacak

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
corpuscallosum dedi ki:
ya ben şimdi cumartesi sabah ankaraya gidecem ya annemin evinde net yok o yüzden nete giremeyecem ağustos 31-31 de ben de hoşgeldm diye konu açacam....üğğğğğ iki buçuk ay ben sdnsiz napacam.

Hmmmm Allah sabır versin sana bol bol üzülme (A)

centigarde

Asistan
Reaksiyon puanı
0
corpuscallosum dedi ki:
ozaman sabaha kadar burdasın sen :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ayyy sewgilim kalktı wowun başından onla da son 2 gece 1 günüm değerlendirmek lazım...biz uyucaz sanırmmm

Justice_For_All

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hmm ankarada sana wireless bağlanılan yer lazım notebookun veya wi fi destekleyen telefonun varsa :\