findukfaresi
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 73
aaaa ardarda iki msj yazmışsn birazdan uyarı gelir
yok o muhtemelen mikro dersinden bir foto.ole hatırlıyorumJustice_For_All dedi ki:centigarde dedi ki:ya ben pırpır deyince yıldızdan bahsediyodum ama olsun sende başka yerden yakalamışşınJustice_For_All dedi ki:evet mesaj sayısına göre online çubuğunda renk değiştirmek güzel düşünce
pc manyaklarıyız dostum yalan mı yahu günüm pc başında gidiyor benimde![]()
![]()
evet yıldızların gelmesi olayıda var oda güzelde daha çok renk değişmesi ilgimi çekti...
bu arada dostum o avatarındaki dik üçgen mi yoksa öss seraplarını görmeye devam mı ediyorum son bir haftadır zaten her yeri türev görüyorum![]()
Justice_For_All dedi ki:o kuralda mı vardı yahu vallahi bilmiyordum adminlerden ve modlardan özür diliyorum bu seferlik affetsinler bilmiyordum ya![]()
Justice_For_All dedi ki:kuralları okudum yatamamdır şef sağol...
valla arkadaşlar kesin olarak hukuk düşünüyorum devlet gelmesse maddi imkanım var özel hukukta okuyacağım tek idealim bu oldu artık![]()
corpuscallosum dedi ki:ya ben şimdi cumartesi sabah ankaraya gidecem ya annemin evinde net yok o yüzden nete giremeyecem ağustos 31-31 de ben de hoşgeldm diye konu açacam....üğğğğğ iki buçuk ay ben sdnsiz napacam.
beni özleyn olurmuuuu.yarın son günüm ve gecem olacak
ozaman sabaha kadar burdasın sencorpuscallosum dedi ki:ya ben şimdi cumartesi sabah ankaraya gidecem ya annemin evinde net yok o yüzden nete giremeyecem ağustos 31-31 de ben de hoşgeldm diye konu açacam....üğğğğğ iki buçuk ay ben sdnsiz napacam.
beni özleyn olurmuuuu.yarın son günüm ve gecem olacak