Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar yılların hackeri olan ben uzun bir aradan sonra bir foruma katıldım ve insanlara yardım ederek nirvanaya ulaşmak istiyorum sorunuz sorununuz olursa çekinmeden sorun hallederiz
Öncelikle hoşgeldin Hemen bir soru güvenlik ile ilgili makaleler paylaşmayı düşünüyor musun? Ama öyle bilgisayar güvenliğini sağlamak için şunu kurun bunu kurun değil, yazılım güvenliği için ne tür kodlamalar yapılmalı, güvenli bir kod nasıl yazılır ve derlenmiş bir yazılımda açıklar nasıl tespit edilir, buffer overflow gibi tekniklerden kurtulmak falan filan...
Geçenlerdede başka bi forumda birisi yardım istiyor..
Ben diyor uzun yıllardır hackerlık yapıyorum diyor ama sizlerden küçük bi yardım istiyorum diyor.. W7 nin yanına W8 kurabilir miyim??.. Bi anlatırsanız sevinirim.. Yılların hackerı
Adama öyle bi yüklendiniz ki... Pc yi kırdı pencereden attı, Gitti mutfağa tüpü açtı yanında çakmakla oynuyor ve düşünüyor..." Ben nerde hata yaptım "...