• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Merhabalar arkadaşlar

volxan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar yılların hackeri olan ben :) uzun bir aradan sonra bir foruma katıldım ve insanlara yardım ederek nirvanaya ulaşmak istiyorum sorunuz sorununuz olursa çekinmeden sorun hallederiz :)

öyle bir yazmışsın ki sorunum olsa sormaya korkarım acaba hackler mi benim sistemi diye :D

Öncelikle hoşgeldin :) Hemen bir soru güvenlik ile ilgili makaleler paylaşmayı düşünüyor musun? Ama öyle bilgisayar güvenliğini sağlamak için şunu kurun bunu kurun değil, yazılım güvenliği için ne tür kodlamalar yapılmalı, güvenli bir kod nasıl yazılır ve derlenmiş bir yazılımda açıklar nasıl tespit edilir, buffer overflow gibi tekniklerden kurtulmak falan filan...

Hoşgeldiniz, hack yemeği severim, nasıl yapılır acaba? Acıktım şu anda :D

Hoş geldin.

Senden bozkır bile olmaz ne hekırından bahsediyorsun :P

Biri Hacker Mı Dedi ? [MENTION=52555]by efsane[/MENTION] :P

Hoşgeldinnnn

sen bizi khacklemiyon di mi kaç hacker ben hackerim der ki :)

hoşgeldin :)

hekırlığın altın kuralları var mı? varsa neler ? bize ne önerirsin?ne yapmalıyız ?

Hayatımda ilk defa, "Ben hackerim" diye bir hacker gördüm :D

Sen keyloger kurmayı hackerlık sanıyorsun sanırım :D

Hoşgeldiniz üstad.. Aydınlat bizi bizlerde hacker olmak istiyoruz.. Bunun için hangi lobumu kullanmam gerekiyor :)

Aramıza hoşgeldn kardeşim.Hemen senden bi ricam var şu bizim [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] nun pcsine girip tüm arşivi silermisin:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Bir de şu [MENTION=167734]ua23ua[/MENTION] nın pc yi çökertirsen bir zahmet :D :D

Adamı yerin dibine soktunuz cevap bile veremeden çekip gitti herhalde :D

arkadaşı baya rencide etmişsiniz kendisi bir bilgilerini sunsaydı keşke :)
ama girişi bu kadar sert olunca bu tepkiler de normal.

Geçenlerdede başka bi forumda birisi yardım istiyor..

Ben diyor uzun yıllardır hackerlık yapıyorum diyor ama sizlerden küçük bi yardım istiyorum diyor.. W7 nin yanına W8 kurabilir miyim??.. Bi anlatırsanız sevinirim..:D:D Yılların hackerı:D

sen pc demeden ben banka hesabı çalıyodum diyen adamın cebinde sigara yok ben davidoff içiyorum :D :D

Adama öyle bi yüklendiniz ki... Pc yi kırdı pencereden attı, Gitti mutfağa tüpü açtı yanında çakmakla oynuyor ve düşünüyor..." Ben nerde hata yaptım "... :)