TürkTuber
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Hepinize merhabalar, forumu uzun süredir takip ediyordum. Bugün üye olayım dedim, pişman olmayacağımdan eminim. Asosyal olduğum için çocukluğumdan bu yana birçok forum sitesine üye oldum, ancak sadece 1 tanesi insancıl çıktı. İsmi lazım olmayan forumlar çoluk çocuk, kendini bir şey sananlarla dolmuş. Bu forumun farkı hem kurallar dahilinde hem de saygı çerçevesinde bilgi paylaşımı yapıyor olması. İnanın diğer forumlarda bundan zerre kadar yok
.
Uzun lafın kısası, umarım SDN maceram güzel geçer. Hepinizin iyi insanlar olduğuna şüphem yok.
Adım Ecem, aslen Türk'üm fakat Hollanda'da doğdum. Şuan İstanbul'da yaşıyorum, Bilişim Teknolojileri öğrencisiyim. 4 senedir Youtube üzerinde yayıncılık yapıyorum. İnternetle aram olması gerekenden fazla. Umarım bu forumda keyifli zaman geçiririm/geçiririz. Hepinizle tanıştığıma şimdiden memnun oldum.

Uzun lafın kısası, umarım SDN maceram güzel geçer. Hepinizin iyi insanlar olduğuna şüphem yok.
Adım Ecem, aslen Türk'üm fakat Hollanda'da doğdum. Şuan İstanbul'da yaşıyorum, Bilişim Teknolojileri öğrencisiyim. 4 senedir Youtube üzerinde yayıncılık yapıyorum. İnternetle aram olması gerekenden fazla. Umarım bu forumda keyifli zaman geçiririm/geçiririz. Hepinizle tanıştığıma şimdiden memnun oldum.
Son düzenleme: